2017 Ekim-Kasım-Aralık Anneleri

her kadın güçlüdür çünkü annelik gibi kutsal bir şey bizlere verilmiş :) bi erkeğin kaldıramayacağı bir şey :) yavrunuzu sağlıcakla kucağınıza aldığınızda anlıcaksınız :) öyle bir sabır ve özveri ile büyütülüyorlarki erkek kesinlikle böyle bir tempoya katlanamaz :) hem anneyim hem hamileyim hem ev hanımıyım hem iş kadını hepsini birlikte becerebiliyorum çok şükür. eşimde az geç yatsın çok yorgunum diye şikayet eder biraz inançlada alakalı sanırım hayattaki felsefem sev ve güven.. herşeyi sevmeye çalışırım ve Rabbime sonuna kadar güvenirim.. çok şükür hiç darda bırakmadı. yaşadığım şeyleride hep olgunlukla karşılayıp ucunda bir hayır olduğunu düşünürüm. asıl hayat hikayemi dinleseniz hep dönüm noktalarında o an benim için felaket sayılan şeylerin aslında ne kadar hayırlı olduğunu her defasında görmem beni bu inanca itti. çok şükür hiç isyan etmedim iyikide etmemişim :)

Amin Insallah hepimizin bakalim haftaya cuma gidecegim merakla bekliyorum:) . Siz onlari dusunup uzmeyin kendinizi Allah sabrini kolayligini verir.

Öle tabıkı erkeklerın we kadınların yaradılısı farklı.Rabbım bu anlayısınız bu dusuncenızı ve ınancınızı daim etsin inşallah zten bu dusuncelerle hep kazanırsnız

Sana da dıoduk dgerlernı gorunce ıkız mı acaba dgrrrn yuksektı kesen tek mıydı
Kese evt tekti, ikiz olunca ciftmi oluyor acaba yoksa tek kesede cift yumurta oluyormu dusunuyorum. Aslinda cok kiside boyle oluyormus mide bulantilari huylanma %70 filan herkeste. Insallah haftaya gidicez doktora bakalim cok merak ediyorum

Kese evt tekti, ikiz olunca ciftmi oluyor acaba yoksa tek kesede cift yumurta oluyormu dusunuyorum. Aslinda cok kiside boyle oluyormus mide bulantilari huylanma %70 filan herkeste. Insallah haftaya gidicez doktora bakalim cok merak ediyorum
Bnde bılmıorm cokda merak edıorm bıan once zaman gcsede gtsem tekrr dıe hayırlısı Rabbımden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…