- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
Walla hıkayelerınızzz tam bır tecrubee akıor bnde ole dusunurdum cnku pco hastasıyım 3ay hasta olamadgımı blırım we hep derdım bn hamıle bıle kalamam dıe cok korkardm hamdolsun Rabbm yasattı smdı tutunmasını bklıorm kalp atıslarını duymaya ıhtıycm war burda herkesten farklı yasanmıslıklara sahıt oluoruz we ınanıorm kı drencınız blkı dusuk kanınız ws.ama hıısssetgm kadaryla guclu bır kadınsınız
Amin Insallah hepimizin bakalim haftaya cuma gidecegim merakla bekliyorum:) . Siz onlari dusunup uzmeyin kendinizi Allah sabrini kolayligini verir.Amin çok teşekkür ederim, ama bazen forumlarda okuyorum son aylarda zorlananların yorumunu okudukça neredeyse ağlayacaktım ben nasıl bu bebekleri taşırım günler nasıl geçer diye. Allah sabrını verir diye düşünüyorum. Hepimizin bebekleri sağlıkla dünyaya gelsin inşallah. Ama sizinde kese görünmüş muhakkak yolk kesesi de vardır dediğim gibi anlamadığımızdan ve şaşkınlıktan fark etmiyoruz. Belki benim dr. da söylemezdi sadece şaşkınlıktan beklemediğimiz bir hamilelik ve çift bebek olduğu için inceledi o da.
Öle tabıkı erkeklerın we kadınların yaradılısı farklı.Rabbım bu anlayısınız bu dusuncenızı ve ınancınızı daim etsin inşallah zten bu dusuncelerle hep kazanırsnızher kadın güçlüdürçünkü annelik gibi kutsal bir şey bizlere verilmiş :) bi erkeğin kaldıramayacağı bir şey :) yavrunuzu sağlıcakla kucağınıza aldığınızda anlıcaksınız :) öyle bir sabır ve özveri ile büyütülüyorlarki erkek kesinlikle böyle bir tempoya katlanamaz :) hem anneyim hem hamileyim hem ev hanımıyım hem iş kadını hepsini birlikte becerebiliyorum çok şükür. eşimde az geç yatsın çok yorgunum diye şikayet eder biraz inançlada alakalı sanırım hayattaki felsefem sev ve güven.. herşeyi sevmeye çalışırım ve Rabbime sonuna kadar güvenirim.. çok şükür hiç darda bırakmadı. yaşadığım şeyleride hep olgunlukla karşılayıp ucunda bir hayır olduğunu düşünürüm. asıl hayat hikayemi dinleseniz hep dönüm noktalarında o an benim için felaket sayılan şeylerin aslında ne kadar hayırlı olduğunu her defasında görmem beni bu inanca itti. çok şükür hiç isyan etmedim iyikide etmemişim :)
Bende var bulanti filan hemde nasil 7-24 hemdeBende kasim annesiyim. Ama herkesde oldugu gibi hic bulanti vs yok bende
Sana da dıoduk dgerlernı gorunce ıkız mı acaba dgrrrn yuksektı kesen tek mıydıBende var bulanti filan hemde nasil 7-24 hemde
Kese evt tekti, ikiz olunca ciftmi oluyor acaba yoksa tek kesede cift yumurta oluyormu dusunuyorum. Aslinda cok kiside boyle oluyormus mide bulantilari huylanma %70 filan herkeste. Insallah haftaya gidicez doktora bakalim cok merak ediyorumSana da dıoduk dgerlernı gorunce ıkız mı acaba dgrrrn yuksektı kesen tek mıydı
Sende hos geldin canm aramiza. Hayirlisiyla bebislerimizi aliriz kucagimizaMerhaba kızlarrrr ben de inşallah kasım annesi olcam.Ayy bunu yazarken bile çok heyecanlandımm
Teşekkürler canım hoşbuldukk.İnşallahh hepimiz de sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimiziSende hos geldin canm aramiza. Hayirlisiyla bebislerimizi aliriz kucagimiza
AminnnnnnTeşekkürler canım hoşbuldukk.İnşallahh hepimiz de sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi
Bnde bılmıorm cokda merak edıorm bıan once zaman gcsede gtsem tekrr dıe hayırlısı RabbımdenKese evt tekti, ikiz olunca ciftmi oluyor acaba yoksa tek kesede cift yumurta oluyormu dusunuyorum. Aslinda cok kiside boyle oluyormus mide bulantilari huylanma %70 filan herkeste. Insallah haftaya gidicez doktora bakalim cok merak ediyorum
Allahın izniyle inşallah bu topiklerde hamile olarak bulunmayı sen ve isteyen herkese nasip etsin inşallahBn de gelmek istyorum nolur bana da dua edin
Hosgeldın cnmMerhaba
Sanada merhaba canmMerhaba
InsallahAllahın izniyle inşallah bu topiklerde hamile olarak bulunmayı sen ve isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bn ıkıncı uykuya yatcm gene uyku cokmeye basladı ustumeGunaydin anne adaylarj
Benim burda saat 10.30 olunca boyle oluyo canim :))Bn ıkıncı uykuya yatcm gene uyku cokmeye basladı ustume
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?