- 19 Ocak 2016
- 1
- 1
- 6
- 35
İnşallahAmin canm cok sagol insallah senndw vardir
hadi hayırlısı canımSlm bende inş kasım annesi olucam henüz doktora gitmedim çok heyecanlıyım
Canım aynı durum bende de var,ani bir açlıkla ne yicemi bilemiorum o an.gecen gece 4 kez kalktim sabahı zor ettimArada boyle deli gibi bir aclik basiyor aman allahim ne yiyeceyini sasirdim yiyorsun ama doymuyorsun sanki,yemesen mide bulaniyor ve herseyi yiyemediyimden mide bulantilari huylanma var caresiz kaliyorum ne yesem diye tok durayim ))
Gercektenmi ,gece ben mide bulantisindan wcye kaciyorum,ama gun icinde hele sabahlari aclik krizi allah ne yesem diye )Canım aynı durum bende de var,ani bir açlıkla ne yicemi bilemiorum o an.gecen gece 4 kez kalktim sabahı zor ettim
Kaç haftalıksin canim sen.benim en rahat haftalarim 7.haftaya kadar.sonrasinda bulantı kusma ile gecer iki hamileligimde de öyleydi.simdi tadını çıkarmaya çalışıyorumGercektenmi ,gece ben mide bulantisindan wcye kaciyorum,ama gun icinde hele sabahlari aclik krizi allah ne yesem diye )
Mide bulantısına beyaz leblebi birebir canım az da olsa bastırıyorSu an en iyi gelen sey bana mide bulantisina ve acligma taze salatalik dolabdan seri serin yogurt ev yogurdu yiyorum
Canm ben 8 doldurdum,gecmiyor 4-5 haftadan ben yataga dusdum resmen hasta gibi oldum,su an yine sukur gun icinde cok mide bulantisi yok ama sabah cok kotu gece uyaniyorum.simdi aclik basladiKaç haftalıksin canim sen.benim en rahat haftalarim 7.haftaya kadar.sonrasinda bulantı kusma ile gecer iki hamileligimde de öyleydi.simdi tadını çıkarmaya çalışıyorum
Canm ben peynir hiccc gormek istemiyorum herseyden huylandim bir ayi gecti artik bir sey yemiyorum ki peynir filanMide bulantısına beyaz leblebi birebir canım az da olsa bastırıyor
Pardon canim leblebi yazmissin labne okumusum)))) dogru olabilir leblebi denedim ben ama yiyemedimMide bulantısına beyaz leblebi birebir canım az da olsa bastırıyor
İlk hamileliğin mı canım ? Deneme yanılma yoluyla bulantıni azaltacak şeyi bul.gerci bana leblebi bile tam fayda etmiyordu,illa kusup rahatlamaliydim..O günler aklıma geldikçe bir tuhaf oluyorum bakalım 7.haftaya girince nasıl olcam bu defa merak ediyorumPardon canim leblebi yazmissin labne okumusum)))) dogru olabilir leblebi denedim ben ama yiyemedim
Evt canm ilk bende, tam olarak geciren bir sey yok ama,su an sanki 2 saatden bir atiwtirmak lazim ki mide bulanmasin. Yok ben kusamiyorum sadece bulanma ve icim cikana kadar öguyorumİlk hamileliğin mı canım ? Deneme yanılma yoluyla bulantıni azaltacak şeyi bul.gerci bana leblebi bile tam fayda etmiyordu,illa kusup rahatlamaliydim..O günler aklıma geldikçe bir tuhaf oluyorum bakalım 7.haftaya girince nasıl olcam bu defa merak ediyorum
Ben de kusamiyorim ama en son bakıyorum bulantı iyice arttı parmağımı boğazıma doğru dokundurup kusup rahatliyorumEvt canm ilk bende, tam olarak geciren bir sey yok ama,su an sanki 2 saatden bir atiwtirmak lazim ki mide bulanmasin. Yok ben kusamiyorum sadece bulanma ve icim cikana kadar öguyorum
İnşallah öyle bir şey toktur yani kimyasal falan. Ben test yaptığımda ilk gebeliğimde çift çizgiyi görmüştüm. Ertesi gün baya su içtim ve o suyun peşine idrarla test yaptım. Çizgi yoktu.doktora koştum tabi. Değerim artmıştı. Doktor o aldığım suyu hemen çıkarttığımı bu yüzden idrarda çıkmadığını demişti.Kızlar yardım edin lütfen,başına böyle bisi gelen var mı daha önce? Pazar günü testte iki çizgiyi koyu şekilde görmüştüm.dun gece en son idrarimi yapınca test yapmak aklıma geldi son bir tane test vardı evde yapayım dedim tekrar wcye gittim yaptım ikinci çizgi silik şekilde çıktı,cok canım sıkıldı, şok oldum,en son idrarimla yaptığım için mı böyle çıktı acaba, Allah korusun kimyasal gebelik mı geçiriyorum degerlerim düşmeye başladı diye düşünmekten sabahı zor ettiim.Eki Görüntüle 1967439
Ay canım inşallah öyledir çok rahatlattin beni,bu sabah kalktığımdan beri de midem bulanıyor zaten ya stres yaptığımdan ya gebelikten.dua edin lütfen banaİnşallah öyle bir şey toktur yani kimyasal falan. Ben test yaptığımda ilk gebeliğimde çift çizgiyi görmüştüm. Ertesi gün baya su içtim ve o suyun peşine idrarla test yaptım. Çizgi yoktu.doktora koştum tabi. Değerim artmıştı. Doktor o aldığım suyu hemen çıkarttığımı bu yüzden idrarda çıkmadığını demişti.
Canim aakin panikleme:) ayni hataya dusmus biri olarak uyarayim seni:)Kızlar yardım edin lütfen,başına böyle bisi gelen var mı daha önce? Pazar günü testte iki çizgiyi koyu şekilde görmüştüm.dun gece en son idrarimi yapınca test yapmak aklıma geldi son bir tane test vardı evde yapayım dedim tekrar wcye gittim yaptım ikinci çizgi silik şekilde çıktı,cok canım sıkıldı, şok oldum,en son idrarimla yaptığım için mı böyle çıktı acaba, Allah korusun kimyasal gebelik mı geçiriyorum degerlerim düşmeye başladı diye düşünmekten sabahı zor ettiim.Eki Görüntüle 1967439
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?