2017 Ekim-Kasım-Aralık Anneleri

Evde iş yapinca zorlaniyorum,karnimin altini sanki cekiyorlar,bu gunde sol tarafin boslugu sanki agriyor ayakta kalinca,hic bu durumda olan varmi arkadaslar?yarin sabah insallah dr kontr gidicez,cok merak ediyorum

Arada boyle deli gibi bir aclik basiyor aman allahim ne yiyeceyini sasirdim yiyorsun ama doymuyorsun sanki,yemesen mide bulaniyor ve herseyi yiyemediyimden mide bulantilari huylanma var caresiz kaliyorum ne yesem diye tok durayim ))

Arada boyle deli gibi bir aclik basiyor aman allahim ne yiyeceyini sasirdim yiyorsun ama doymuyorsun sanki,yemesen mide bulaniyor ve herseyi yiyemediyimden mide bulantilari huylanma var caresiz kaliyorum ne yesem diye tok durayim ))
Canım aynı durum bende de var,ani bir açlıkla ne yicemi bilemiorum o an.gecen gece 4 kez kalktim sabahı zor ettim

Su an en iyi gelen sey bana mide bulantisina ve acligma taze salatalik dolabdan seri serin yogurt ev yogurdu yiyorum

Gercektenmi ,gece ben mide bulantisindan wcye kaciyorum,ama gun icinde hele sabahlari aclik krizi allah ne yesem diye )
Kaç haftalıksin canim sen.benim en rahat haftalarim 7.haftaya kadar.sonrasinda bulantı kusma ile gecer iki hamileligimde de öyleydi.simdi tadını çıkarmaya çalışıyorum

Kaç haftalıksin canim sen.benim en rahat haftalarim 7.haftaya kadar.sonrasinda bulantı kusma ile gecer iki hamileligimde de öyleydi.simdi tadını çıkarmaya çalışıyorum
Canm ben 8 doldurdum,gecmiyor 4-5 haftadan ben yataga dusdum resmen hasta gibi oldum,su an yine sukur gun icinde cok mide bulantisi yok ama sabah cok kotu gece uyaniyorum.simdi aclik basladi

Pardon canim leblebi yazmissin labne okumusum)))) dogru olabilir leblebi denedim ben ama yiyemedim
İlk hamileliğin mı canım ? Deneme yanılma yoluyla bulantıni azaltacak şeyi bul.gerci bana leblebi bile tam fayda etmiyordu,illa kusup rahatlamaliydim..O günler aklıma geldikçe bir tuhaf oluyorum bakalım 7.haftaya girince nasıl olcam bu defa merak ediyorum

Evt canm ilk bende, tam olarak geciren bir sey yok ama,su an sanki 2 saatden bir atiwtirmak lazim ki mide bulanmasin. Yok ben kusamiyorum sadece bulanma ve icim cikana kadar öguyorum

Evt canm ilk bende, tam olarak geciren bir sey yok ama,su an sanki 2 saatden bir atiwtirmak lazim ki mide bulanmasin. Yok ben kusamiyorum sadece bulanma ve icim cikana kadar öguyorum
Ben de kusamiyorim ama en son bakıyorum bulantı iyice arttı parmağımı boğazıma doğru dokundurup kusup rahatliyorum

Kızlar yardım edin lütfen,başına böyle bisi gelen var mı daha önce? Pazar günü testte iki çizgiyi koyu şekilde görmüştüm.dun gece en son idrarimi yapınca test yapmak aklıma geldi son bir tane test vardı evde yapayım dedim tekrar wcye gittim yaptım ikinci çizgi silik şekilde çıktı,cok canım sıkıldı, şok oldum,en son idrarimla yaptığım için mı böyle çıktı acaba, Allah korusun kimyasal gebelik mı geçiriyorum degerlerim düşmeye başladı diye düşünmekten sabahı zor ettiim.

İnşallah öyle bir şey toktur yani kimyasal falan. Ben test yaptığımda ilk gebeliğimde çift çizgiyi görmüştüm. Ertesi gün baya su içtim ve o suyun peşine idrarla test yaptım. Çizgi yoktu.doktora koştum tabi. Değerim artmıştı. Doktor o aldığım suyu hemen çıkarttığımı bu yüzden idrarda çıkmadığını demişti.

Ay canım inşallah öyledir çok rahatlattin beni,bu sabah kalktığımdan beri de midem bulanıyor zaten ya stres yaptığımdan ya gebelikten.dua edin lütfen bana

Canim aakin panikleme:) ayni hataya dusmus biri olarak uyarayim seni:)

İdrarda baya belirgin cift cizgiyi gordum sonra kanda 164 ile kesilastim doktorumu aradim beta takibine gerek yok haftaya gel dedi iki gun sonra dayanamadim bir idrar testi daha yaptim bildigin negatife yakin cikti. Aha dedim simdi bittik... kosa kosa solugu aldim hastanede kan verdim o sonuc cikana kadarki bir saat hyatimin en zor saatiydi sanki allahim... bi de baktik beta 468 olmus:) yani kuzu, idrar testiyle gebeligin yukselip yukselmedigini anlamak bildigin imkansiz. İdrar yogunlugu, yedigin ictigin, hersey etkiler o testi. İdrarda sadece gebelik olup olmadigini ogrenirsin ama asla koyuluk takibi yapmamalisin aklinda olsun kendini yok yere karartma. Bak simdi gidip kan versen gorursun:)

Hayirli olsun bebiskon:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…