Nerdesın senBenim burda saat 10.30 olunca boyle oluyo canim :))
Ingiltere canmNerdesın sen
Genelde tup bebek sonrasi kendiliginden hamile kalan cok canmKizlar benim ikizlerim var 4 yasinda. Tup bebek tedavisi ile dunyaya geldiler. Gel gor ki 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim 2 gun once.o kadar tedaviden sikintilardan sonra Allahin bana bu muziceyi yasattigna hala inanamiyorum. Hala bi yanlislik olabilir mi diye dusunmuyor degilim ??? Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.
Ben kullaniyorum canim 4. Haftadan beri. Kanamam olmusu igne ve progestan verdiler kanama durdu ama hala progestani aliyorum.Merhaba kızlar hamilelik nasıl geçiyor.benim bulantıları erken başlıcak sanırım.aramizda progestana başlayan var mı?
Amin inşallah canim.Ben oğluma hamileyken 15.haftsya kadar kullandım ara ara kanamam vardı.simdi de kasık ağrılarım var,inşallah kullanmak zorunda kalmamBen kullaniyorum canim 4. Haftadan beri. Kanamam olmusu igne ve progestan verdiler kanama durdu ama hala progestani aliyorum.
12. Hafta kontrolunu inanilmaz merak ediyorum. Rabbim hayirlisiyla o kontrolu atlatmayi nasip ederninsallah
Amin canm cok sagol insallah senndw vardirMerhaba arkadaşlar yazılanların hepsini okudum inşallah bebişleri sağlıkla kucağınıza almayı Rabbim nasip eder,bende aramıza katılıyorum inşallah:)
Yani cuma evde test yaptım çift çizgi çıktı, bakalım yarın yada salı Dr gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?