2017 Ekim-Kasım-Aralık Anneleri

Kizlar benim ikizlerim var 4 yasinda. Tup bebek tedavisi ile dunyaya geldiler. Gel gor ki 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim 2 gun once.o kadar tedaviden sikintilardan sonra Allahin bana bu muziceyi yasattigna hala inanamiyorum. Hala bi yanlislik olabilir mi diye dusunmuyor degilim ??? Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.

Merhaba kızlar hamilelik nasıl geçiyor.benim bulantıları erken başlıcak sanırım.aramizda progestana başlayan var mı?

Genelde tup bebek sonrasi kendiliginden hamile kalan cok canm

Oooo kizlar baya bi konusmayi kacirmisim oku oku bitmedi masallah sohbetiniz bol olsun

Merhaba kızlar hamilelik nasıl geçiyor.benim bulantıları erken başlıcak sanırım.aramizda progestana başlayan var mı?
Ben kullaniyorum canim 4. Haftadan beri. Kanamam olmusu igne ve progestan verdiler kanama durdu ama hala progestani aliyorum.

12. Hafta kontrolunu inanilmaz merak ediyorum. Rabbim hayirlisiyla o kontrolu atlatmayi nasip ederninsallah

Ben kullaniyorum canim 4. Haftadan beri. Kanamam olmusu igne ve progestan verdiler kanama durdu ama hala progestani aliyorum.

12. Hafta kontrolunu inanilmaz merak ediyorum. Rabbim hayirlisiyla o kontrolu atlatmayi nasip ederninsallah
Amin inşallah canim.Ben oğluma hamileyken 15.haftsya kadar kullandım ara ara kanamam vardı.simdi de kasık ağrılarım var,inşallah kullanmak zorunda kalmam

Hayirli aksamlar arkadaslar. Pek vakit bulamiyorum yazmaya. Iyisiniz insallah. Bende biraz fazla ayakta kalinca karnimin awagisinda bir agrimo desem rahatsizlikmi desem cozemedim ne oldugunu cok hafif bir sey hissediyirum.sanki otur uzan diyor bana yorruldum gibisinden.mutfakta biraz cok kalinca ayakta yorulmaya basladigimi hisediyorum.hep oturasim geliyor

Bnde 7/24 yatsam gıkımı cıkarmam bı wc ye bıde bsyler yıyım dıe kalkıorm

Merhaba arkadaşlar yazılanların hepsini okudum inşallah bebişleri sağlıkla kucağınıza almayı Rabbim nasip eder,bende aramıza katılıyorum inşallah:)
Yani cuma evde test yaptım çift çizgi çıktı, bakalım yarın yada salı Dr gideceğim

Amin canm cok sagol insallah senndw vardir

Ben de ekimde ikinci kez anne olucam inşallah. Rabbim herkesin sağ salim yavrusunu kucağına almak nasip etsin inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…