2017 Ekim-Kasım-Aralık Anneleri

Peki o zaman biraz daha bekleyeceğiz :) Youtube 'da bakınca maşallah 10 haftalıklar 20 haftalık gibi de

Mrb kizlar,nasil gidiyor kizlar ben doktorumu deyismek istiyorum hic pek memnun kalmadim,acaba aramizda pendik devlet hast giden varmi,orda iyi bir dr bilen varmi acaba??

Progestanı ben iklk gebelıgımde 6 ay kullandım daha sonra proluton dıye bir ıgne kullandım doguma kadar düşük rskinizmı var

Aslında doğuma kadar düşük riski var diye birşey denmedi.Farklı bir doktor ile görüştüm bunlar ilk 3 ay kullanılırmış.
Daha sonra farklı destekleyiciler veriliyormuş.
11 Hafta olduk.İkili tarama testine gittiğimde sanırım değişecek. X xxxplnxxx

merhaba bende 12+2 proluton kullanıyorum doktorum 30 haftalik olana kadar tedbir amaçlı vurulacaksin aynı zamanda progestan da kullanıyorum yavaş yavaş birakicaz dedi. İkili ve üçlü testi önermedi tam sonuç vermiyormuş harmony testi yaptır istersen %99.9 sonuç veriyor dedi acayip kafam karıştı.

Bu testlerle ilgili hiçbir araştırma veya yorum okumuyorum aslında.Doktorumun yönlendirmesine göre karar vereceğim.O kadar çok bilgi kirliliği var ki.Hem kafa karışıyor hem stres yaratıyor.Şuan stresten uzak olmamız gereken bir dönemde buna hiç gerek yok.Doktorumuza güveniyorsak zamanla göreceğiz bakalım. A aysev83

Yaptığı açıklama mantıklı geldi dediğin gibi zamanla görücez Rabbim hayırlısını versin . A aryaiz

Merhaba bende yaptırmadım doktorum testler kesin sonuç vermiyor gerek yok deyince vazgeçtik.

işte önemli olan doktorun yönlendirmesi.Onların düşüncelerini önemsemek gerekiyor.
Kötü birşey olsa da aldırmayı düşünmeyeceğimden kelimesi kişilere göre değişiyor.Allah herkese sağlıkla nasip etsin inşallah.
Herşeyi bırakalım.Sağlıkla kavuşmayı hayal edelim :)

Evet o yüzden cümle başında "ben" diye başlayıp şahsi görüşümü beyan ettim. Devamında da ailenin kararı olacağını belirttim. Nihayetinde dediğiniz gibi Allah hetkese sağlıklı hayırlı mutlu bebekler versin inşallah

Gunaydin hanimlar:)aranizda su icince midesi bulanan var mi ya da su tuketimi az olan.ben icemiyorum tedirginim bu yuzden :/

Gunaydin hanimlar:)aranizda su icince midesi bulanan var mi ya da su tuketimi az olan.ben icemiyorum tedirginim bu yuzden :/
Bende içemiyorum ama bu haftada olmasa bıle ilerleyen haftalarda içilmesi gerekliymiş amnion sıvısında sıkıntı olmaması açısından

Bende içemiyorum ama bu haftada olmasa bıle ilerleyen haftalarda içilmesi gerekliymiş amnion sıvısında sıkıntı olmaması açısından
Evet amniyon sivisi acisindan sivi tuketimi cok onemli.ama midemi bulandiriyor su.yazin sicaklardan susar bol bol icerim umarim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…