Çok sevinirim.Genel olarak nasıl görünüyor merak ediyorum.Haftaya gideceğim bende doktora.Heyecan dorukta :)
Peki o zaman biraz daha bekleyeceğiz :) Youtube 'da bakınca maşallah 10 haftalıklar 20 haftalık gibi de
Bugün doktora gittim. 10 hafta+4 gün olmuşuz.renkli ve detayli ultrason oluyo canim onlar ondandir az daha sabir
Bugün doktora gittim. 10 hafta+4 gün olmuşuz.
Yerinde durmuyor bizimki.Eller kollar hareketli.Hersey yolunda maşallah :)
Progestanı ben iklk gebelıgımde 6 ay kullandım daha sonra proluton dıye bir ıgne kullandım doguma kadar düşük rskinizmı varBu bulantılar ne zaman geçecek.Olur olmadık yerde sorun oluyor yahu
Sadece su çıkardı bir iki hafta önce.Artık yediklerimde çıkıyor.Progestan kullanan var mı ??
Kaçıncı kutudasınız.Benim 3.kutu bitmek üzere...
merhaba bende 12+2 proluton kullanıyorum doktorum 30 haftalik olana kadar tedbir amaçlı vurulacaksin aynı zamanda progestan da kullanıyorum yavaş yavaş birakicaz dedi. İkili ve üçlü testi önermedi tam sonuç vermiyormuş harmony testi yaptır istersen %99.9 sonuç veriyor dedi acayip kafam karıştı.
Yaptığı açıklama mantıklı geldi dediğin gibi zamanla görücez Rabbim hayırlısını versin . A aryaizBu testlerle ilgili hiçbir araştırma veya yorum okumuyorum aslında.Doktorumun yönlendirmesine göre karar vereceğim.O kadar çok bilgi kirliliği var ki.Hem kafa karışıyor hem stres yaratıyor.Şuan stresten uzak olmamız gereken bir dönemde buna hiç gerek yok.Doktorumuza güveniyorsak zamanla göreceğiz bakalım. A aysev83
Merhaba bende yaptırmadım doktorum testler kesin sonuç vermiyor gerek yok deyince vazgeçtik.Ben ilk evladımda yaptırmadım. Bu gebeliğimde de düşünmüyorum. Birçok arkadaşımın yüksek riskli geldi tarama sonucu ama maşşallah bebişleri sağlıklı. O süreçte yaşadıkları gerilim bile yetti. Ben kötü bişey olsa da aldırmayı düşünmeyeceğimden ve boşuna kendimi yıpratmak istemediğimden yaptırmayacağım. Ama karar senin ve eşinin tabiki. Araştırıp soruşturup en hayırlı kararı alabilmen duasıyla. Selamlar şeker :)
Kasık ağrılarınız ve kramplarınız oluyor mu ? Bu aralar arttı bende.
Evet o yüzden cümle başında "ben" diye başlayıp şahsi görüşümü beyan ettim. Devamında da ailenin kararı olacağını belirttim. Nihayetinde dediğiniz gibi Allah hetkese sağlıklı hayırlı mutlu bebekler versin inşallahişte önemli olan doktorun yönlendirmesi.Onların düşüncelerini önemsemek gerekiyor.
Kötü birşey olsa da aldırmayı düşünmeyeceğimden kelimesi kişilere göre değişiyor.Allah herkese sağlıkla nasip etsin inşallah.
Herşeyi bırakalım.Sağlıkla kavuşmayı hayal edelim :)
Bende içemiyorum ama bu haftada olmasa bıle ilerleyen haftalarda içilmesi gerekliymiş amnion sıvısında sıkıntı olmaması açısındanGunaydin hanimlar:)aranizda su icince midesi bulanan var mi ya da su tuketimi az olan.ben icemiyorum tedirginim bu yuzden :/
Evet amniyon sivisi acisindan sivi tuketimi cok onemli.ama midemi bulandiriyor su.yazin sicaklardan susar bol bol icerim umarim :)Bende içemiyorum ama bu haftada olmasa bıle ilerleyen haftalarda içilmesi gerekliymiş amnion sıvısında sıkıntı olmaması açısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?