• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar hastanede sarı sabahlık giysem sorun olur mu bebek icin hani sarılık vs diyolar ya
sarı çok şirin olur sarılığı bilmem ama
ben bebegin üstüne örtecek tülbent aldım bu arada beyaz aldım o ara sarı alıyordum annem bebeklere sarı örtülmez dedi çok inanmam böyle şeylere ama yinede beyaz daha ıyıdır o aklıma geldi

doğum anı kısa mı sürdü canım ?
canım tam doğum anı o kadar uzun sürmüyor ıkınmakar falan zaten biraz kesik attı doktor rahat çıksın diye uzun sürmüyor yani rahat ol. uygun açıklığa gelince bitiyor. en güzel yanı bebek doğduktan hemen sonra tüm sancıları unutuveriyorsun sanki hiç yaşamamışsın gibi....

Kızlar hastanede sarı sabahlık giysem sorun olur mu bebek icin hani sarılık vs diyolar ya

sarı çok şirin olur sarılığı bilmem ama
ben bebegin üstüne örtecek tülbent aldım bu arada beyaz aldım o ara sarı alıyordum annem bebeklere sarı örtülmez dedi çok inanmam böyle şeylere ama yinede beyaz daha ıyıdır o aklıma geldi

Kızlar bizde de tam tersi Bebek sarılık olmasın diye sarı bir örtü örterler bebeğe ya da sarı bir şey giydirirler.

canım tam doğum anı o kadar uzun sürmüyor ıkınmakar falan zaten biraz kesik attı doktor rahat çıksın diye uzun sürmüyor yani rahat ol. uygun açıklığa gelince bitiyor. en güzel yanı bebek doğduktan hemen sonra tüm sancıları unutuveriyorsun sanki hiç yaşamamışsın gibi....
yani bira zor olan bölüm sancı mı diyorsun

Selam,

Seni rahatlatayım. Ben de 10 haftadır magnezyum alıyorum kasılmalar için. 4-5 gündür almadım hiç. Şaka gibi ama kasılmalar azaldı sanki :)

Arkadaslar, ben erken kasilmalardan dolayi 20. Haftadan beri magnezyum aliyorum. Doktorum haftaya carsamba birak persembe sabah cati muayenesi icin gel dedi. Magnezyumu kesince dogum basliyor mu hemen. Ayy korktum sanki

Gözünaydn canm.bayram öncesi gelmiş bebis.Rabbim hayırlı evlat etsin.

Kızlar hastanede sarı sabahlık giysem sorun olur mu bebek icin hani sarılık vs diyolar ya[/QUOTE
Yok canım beyaz florasan iyi gelir sarılıga ama diger renkler kötü yapar diye birsy hıc duymadım. Bızde pembe mavi giyicez bence bi etkisi olmaz hatta eve geldiğimizde de annem takmıs kafaya besiğine sarı örtü hazırlamıs ya sarılık olursa diye besiğin kenarında durcakmıs. Doktor izin verdiği sürece bende bu adetlere karısmayacagım

Kızlar alttan baskı ağırlık var yürüyünce iş yapınca bu normal dimi. Çok Hafif ağrılar oluyor ayaktayken

Selam güzel anneler,keyifler yerindedir inşallah.bugün dr muayenemiz vardı.her şey yolundaymış.haftasıyla da uyumlu.ilk defa nst ye bağlandım, nst de sorun çıkmadı.bugün çatı muayenesi de yaptı.çatı muayenesi sonrasında sen de normal doğuramazsan kimse doğuramaz dedi :KK70:
Ne güzel canım gözün aydın ozaman :))

Back
X