- Konu Sahibi angel5angel
-
- #22.721
Yemekten bir saat sonra bi şeker ölçtürsen için rahat eder aslında. En azından boş yere meyveden kaçınmazsın. Mide sorunu gerçekten çok kötü. Sen hamileliğin başlarında da bulantıdan çok çekmiştin. Ama sona yaklaştık artık sabret canım az kaldı. Sağsalim alalım da minikleri kucağımıza inşallah bütün bunları unutacağız.
Ayy deme öle seyler deme bi panik oldum suanTatlim dogumin yaklastiginin belirtisi derler. Yani cevremde kim varsa herkes doguma giderken bile temizlik yapmak istermis
ben bugun 38+1 deyim artık gögüs ucu kremine başlasam mı ki bilemedimBebeğim dönüp kanala girmemişti sancım açılmam yoktu su geldiği için sezeryan oldu
Göğüs pompası hiç kullanmadım gereksiz olarak o var zaten ilk günler süt olmuyor. Göğüs ucu kremi çok kullandım hala kullanıyorum yoksa çatlayıp yara olacak
Kontroldeydim bugun. 37+5 normalde ultrason bi hafta geriden gösteriyor hep. Çatı muaynesi yaptı pelvisin giriş iyi, orta ve çıkış yeri darmış biraz birde bebek kafasını ters dayamış aşağı yanı yüzü aşağı bakıyor. Sezeryan yapalım demedi, zatenNormal doğumu istiyordum doğum zamanı gelince yine muayne ederiz bakarız bebeğin pozisyonuna, kemiklere vs dedi yani o an belli olcak herşey. hayırlısı neyse o olsun bakalım.
49cm 2.950gr bebişim
ay insallah ama icimde bi his var
Enfeksıyonlara acık oluyor bolge hiçbişi yapmadan bana gel demişti doktorum canımfikir iyi görünüyor ama benım doktorum nıye duş agirme sakın dedi ya hala anlamdım. suyun gelırse duş alma dedi
Benim kacinci etiketleyisim canim hala ses yok. Oldukca merak etmeye basladim
Kızlar size böyle anlamsız bi enerji geldi mi? Birkacgündür cok manasız enerjik hissediyorum evdeki işlerimi eskisi gibi rahat yapıyorum fln bukadar agırlasmısken benım gibi hissedenler varmı
Ben başladım ama kaçıncı haftada başlanması gerektiğini bilmiyorum. Bugün itibariyle 38. Haftaya girdim artık başlayayım diye düşündüm.
Evet canım o enerjiyi doguma saklayın diye okumustum yoksa ben ev temızlıgıne gircektim de bayramdan sonra temizlige kadın cagırdım o ıslere girersem cok yorulurum dedim. Biraz daha dursun ya soyle bayramı fln atlatsak iyi olurcanım son haftalar enerji gelirse sakın kalkıp bütün evi temizlemeyin diye uyarıyor ya doktorlar. doğumun belirtisi olabilirmiş dikkat et yapma artık iş cok cok hafıf şeyler dışında enerjinizi bebege ve doguma saklayın diyorlar
sağol canımadıyla yasasın kuzun
enfeksiyon nedeniyledir canım. enfeksiyon kapma riski var suyın gelince plesanta açılmış oluyo sonuçtafikir iyi görünüyor ama benım doktorum nıye duş agirme sakın dedi ya hala anlamdım. suyun gelırse duş alma dedi
Valla eşim de ben de mayıs doğumluyuz kendimi bildim bileli mayıs ayını başka severim Ayrıca mayıs adı da roma bolluk bereket tanrıçası maia'dan geliyor. Daha sevgiliyken eşimle kızımız olursa mayıs olur demiştikHiç duymadık bizde ama başka isim de hiç düşünmedik Beğenmenize çok sevindim
banyo yapmama fikrini hiç sevmedim benEnfeksıyonlara acık oluyor bolge hiçbişi yapmadan bana gel demişti doktorum canım
evet haklısın ben de öyle düşündüm ama bir çok doktorda yapın diyormuşenfeksiyon nedeniyledir canım. enfeksiyon kapma riski var suyın gelince plesanta açılmış oluyo sonuçta
kilo ve boya bakılırsa bebekte gerılık yok ki canım tam kilosund agörünüyor maasallah
Nisa'nı duymuştum ama mayısı ilk kez duydum adıyla sağlıkla yaşasın inşallah:)Valla eşim de ben de mayıs doğumluyuz kendimi bildim bileli mayıs ayını başka severim Ayrıca mayıs adı da roma bolluk bereket tanrıçası maia'dan geliyor. Daha sevgiliyken eşimle kızımız olursa mayıs olur demiştikHiç duymadık bizde ama başka isim de hiç düşünmedik Beğenmenize çok sevindim
Çok güzeller bayıldım maşallah Mina'ya :)@Asiy2 cnm sana sözüm vardı çekip koyamadım bi türlü.. Takı yastığımız kapı süsümüz taçlarımız ve en sondaki terlik süsümüz ama terlikler gelmedi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?