2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

1 aydır gene var mide bulantısı
şeker nasıl ölçtürülür ben hiç ölçtürmedim . sağlık ocagına mı gideceğim . bayram da geldi ya gerçi

ben bugun 38+1 deyim artık gögüs ucu kremine başlasam mı ki bilemedim

kilo ve boya bakılırsa bebekte gerılık yok ki canım tam kilosund agörünüyor maasallah

Kızlar size böyle anlamsız bi enerji geldi mi? Birkacgündür cok manasız enerjik hissediyorum evdeki işlerimi eskisi gibi rahat yapıyorum fln bukadar agırlasmısken benım gibi hissedenler varmı

canım son haftalar enerji gelirse sakın kalkıp bütün evi temizlemeyin diye uyarıyor ya doktorlar. doğumun belirtisi olabilirmiş dikkat et yapma artık iş cok cok hafıf şeyler dışında enerjinizi bebege ve doguma saklayın diyorlar

Ben başladım ama kaçıncı haftada başlanması gerektiğini bilmiyorum. Bugün itibariyle 38. Haftaya girdim artık başlayayım diye düşündüm.

ben de bugun 38+1 deyim ama 2-3 gün sonra başlamayı düşündüm tabi eminde olamadım

karnım cok agrıyınca aha dıyorum ya yoksa bugun mu dıyorum. şu 5 gunu atlatsakta bayram bitse değil mi

Evet canım o enerjiyi doguma saklayın diye okumustum yoksa ben ev temızlıgıne gircektim de bayramdan sonra temizlige kadın cagırdım o ıslere girersem cok yorulurum dedim. Biraz daha dursun ya soyle bayramı fln atlatsak iyi olur

mayıs ayların gülüdür
taze bir çiçek dalıdır
yüreğim ateş doludur
mayısta gönlüm delidir

çooook severim mayısı ben de önceden öyle derdim kızım olursa mayıs olsun diye. bahar gelir mayısta . yaşam uyanır. tabiat coşar. sanki yaşam neşelenir adıyla yaşaın kuzun . adı gibi olsun ömrü. bahar olsun bütün ömrü ve her yere baharı taşısın

Kızlar dün gece 12 den sabah 6 ya kadar 10-15 dk arayla sancım geldi sabah 6 dan sonra yarım saat e düştü kustum ettim derken sancım gitti şimdi yine başladı 20 dk ara ile 5 dk ara ile düşse koşup gideceğim hastaneye çok yakın bir de onun rahatlığı var kızlar ben olur dua edin Allah hepimizi hayırlı afiyetle huzurlu sağlıklı kurtarsın inşallah

Nisa'nı duymuştum ama mayısı ilk kez duydum adıyla sağlıkla yaşasın inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…