- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #22.681
Benim de hiç göğüs ucum yokBenim ilk gebeligim ve gogus ucum yok tecrubeli anneler bunun icin ne yapmam gerek bebegimi emzirebilir miyim bu sekilde
Ben başladım ama kaçıncı haftada başlanması gerektiğini bilmiyorum. Bugün itibariyle 38. Haftaya girdim artık başlayayım diye düşündüm.Kizlar hurma yemeye yaklasik kacinci haftada baslanmali?
:) hayır tabi ki canım ona yerleşcek kadar uc olsaydı zaten bebiş emerdi benim bildiğin Gögsüm kücücük tü ucu hiç yoktu tek şansım kızım deli gibi emmek istedi o silikonu ucu deliğe gelicek şekilde yerleştirip bebeğe veriyosun o zaten çektikçe meme ucu çıkıyor baya bi süre böyle emzirdim sonra hem uc büyüyor hem bebek büyüdükçe kavrıyor memeyi canım umarım bebeğin tutar ben de almadım meme ucum var artık ama tutamazsa hemen eczaneden aldırırım eşime diye düşünüyorum
Selam kızlar birkaç gündür giremedim bebeğim sarılık oldu eşinle bende kan uyuşmazlığının bir türü varmış ikimizde pozitifiz ama olabiliyomuş.2 gün fototerapi aldık şimdi evdeyiz 13 e düştü yarın tekrar tahlille bakılcak düşüşte mi diye.Çok zordu kızlar dua edin tekrar yükselmesin
Slmm kızlar 33+5 günlüğüm bu gün bebek hareketleri çokk çokk az tatlı yedim herşeyi denedim ama yine az pazar günü ciğer geliştiriciolmuştum onun etkisi diyeceğim ama salı günü çok hareketliydigitsemmi doktora..
Ben bugün resmen bayram temizliği yaptım eşimle birlikte. Ama şuan kanepede baygınlık geçiriyorum :)Kızlar size böyle anlamsız bi enerji geldi mi? Birkacgündür cok manasız enerjik hissediyorum evdeki işlerimi eskisi gibi rahat yapıyorum fln bukadar agırlasmısken benım gibi hissedenler varmı
O zaman Doğumun yakındır canım sen güzelce beslen dinlen Doğuma enerjin olsun.Aciklik yoktu, nisan gelmis sadece
Slmm kızlar 33+5 günlüğüm bu gün bebek hareketleri çokk çokk az tatlı yedim herşeyi denedim ama yine az pazar günü ciğer geliştiriciolmuştum onun etkisi diyeceğim ama salı günü çok hareketliydigitsemmi doktora..
Valla bende aynı durumdayım göğüs ucu yok bende deBenim de hiç göğüs ucum yokBebek emdikçe büyür diye umut ediyorum. Süt sağma makinesi de belki göğüs ucumu çıkarmaya yardımcı olur.
Tatlim dogumin yaklastiginin belirtisi derler. Yani cevremde kim varsa herkes doguma giderken bile temizlik yapmak istermisKızlar size böyle anlamsız bi enerji geldi mi? Birkacgündür cok manasız enerjik hissediyorum evdeki işlerimi eskisi gibi rahat yapıyorum fln bukadar agırlasmısken benım gibi hissedenler varmı
Benim de az önce hafif hafif oynadı çokk sağol cnmmAynı şeyi bugün ben de yaşıyorum sabah 11 den beri kızım neredeyse hiç hareket etmedi. 1-2 kere hissettim sadece. Ama bütün gün temizlik yaptım şimdi dinlenmek için oturdum ve ufak ufak hareketler başladı tekrardan içim rahatladı. Doktora gitmeyi planlıyordum yoksa. Hatta mesaj attım doktoruma.
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş Mayıs çok güzel bir isim nerden geldi aklınıza ?Bu arada kızım için bende hazırlıklar yapıyorum bi yandanBöyle bi kapı süsü yaptım Mayıs'ıma Bi kaç şey daha yapmak istiyorum ama bakalım Odası için de eksiklerimiz var ama temel ihtiyaçlarını hallettik
Bu arada kızım için bende hazırlıklar yapıyorum bi yandanBöyle bi kapı süsü yaptım Mayıs'ıma Bi kaç şey daha yapmak istiyorum ama bakalım Odası için de eksiklerimiz var ama temel ihtiyaçlarını hallettik
Valla eşim de ben de mayıs doğumluyuz kendimi bildim bileli mayıs ayını başka severim Ayrıca mayıs adı da roma bolluk bereket tanrıçası maia'dan geliyor. Daha sevgiliyken eşimle kızımız olursa mayıs olur demiştikEllerinize sağlık çok güzel olmuş Mayıs çok güzel bir isim nerden geldi aklınıza ?
Canım çok guzel olmuşlar.mayis Gül e Gül e kullansın..Bu arada kızım için bende hazırlıklar yapıyorum bi yandanBöyle bi kapı süsü yaptım Mayıs'ıma Bi kaç şey daha yapmak istiyorum ama bakalım Odası için de eksiklerimiz var ama temel ihtiyaçlarını hallettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?