- Konu Sahibi angel5angel
-
- #22.781
Kızlar dün gece 12 den sabah 6 ya kadar 10-15 dk arayla sancım geldi sabah 6 dan sonra yarım saat e düştü kustum ettim derken sancım gitti şimdi yine başladı 20 dk ara ile 5 dk ara ile düşse koşup gideceğim hastaneye çok yakın bir de onun rahatlığı var kızlar ben olur dua edin Allah hepimizi hayırlı afiyetle huzurlu sağlıklı kurtarsın inşallah
Ilk bebegimde 36.haftada suyum gelmisti , sanirim tahmin ediyorimki o tikaci atmak icinmi salgiyi atiyoruz oyle gibi hisssdiyorumm saglikla gelsin kuzularimizz , bi avazda olsun bitsin insallahCanım benim bu iki gündür akıntılarım olmaya baslasladi.
Odası çok tatlı olmuş halısına bayıldımBu arada kızım için bende hazırlıklar yapıyorum bi yandanBöyle bi kapı süsü yaptım Mayıs'ıma Bi kaç şey daha yapmak istiyorum ama bakalım Odası için de eksiklerimiz var ama temel ihtiyaçlarını hallettik
Takibe aldım hesabı teşekkür ederim :)Kızlar meme başı olmamasıyla alakalı bu psikoloğun paylaşımlarını okumanızı tavsiye ederim. Evet herşey yazılan çizilen gibi olmuyor deneyimler daha etkili ama her bebeğin bir olmadığı da gerçek. Yaklaşık 40görsel öncesi silikon meme ucu kullanımıyla ve göğüs ucu çıkartıcılarıyla ilgili paylaşım yapmış. Özetle silikon uç kullanmak yerine çıkartıcıları kullanmayı savunmuş, sebepleriyle.
Amin canım..Ilk bebegimde 36.haftada suyum gelmisti , sanirim tahmin ediyorimki o tikaci atmak icinmi salgiyi atiyoruz oyle gibi hisssdiyorumm saglikla gelsin kuzularimizz , bi avazda olsun bitsin insallah
Sanırım B BenanAsiye Doğuma kadar kk ya girmeme kararı aldı. Yani umarım öyledir.B BenanAsiye nerelerdesin canim hala ses yok senden.
oto koltukları cok konforlu kaliteli görünüyor ama o pusetler bana nedense dandık geldı . göremedım ıyı bır şey . o yuzden almayayım dedım ama galıba caresız bır şey alacagım.
şu elle tasıma cantalarından bır tane aldım hıc begemedım ama bulamadım zaten magaza da gezecek halımız kalmadı gecıcı olarak barı alaım dedım
Canım ben doktoruma sordum kanama olursa duşla falan vakit kaybetmeden gelirsin hastanede buluşuruz, ama suyun gelirse oturmadan ayakta duş alabilirsin dedi. Küvete girebilir miyim dedim hayır girme dedi.fikir iyi görünüyor ama benım doktorum nıye duş agirme sakın dedi ya hala anlamdım. suyun gelırse duş alma dedi
Umarim oyledir canim.Sanırım B BenanAsiye Doğuma kadar kk ya girmeme kararı aldı. Yani umarım öyledir.
1 aydır gene var mide bulantısı
şeker nasıl ölçtürülür ben hiç ölçtürmedim . sağlık ocagına mı gideceğim . bayram da geldi ya gerçi
Kesinlikle dogru soylemis doktorun , kardesimde dokyor sebebi su suyumuz geldiginde bebek herturlu mikrop ve enfeksiyina acik oluyor bundan kaynakliCanım ben doktoruma sordum kanama olursa duşla falan vakit kaybetmeden gelirsin hastanede buluşuruz, ama suyun gelirse oturmadan ayakta duş alabilirsin dedi. Küvete girebilir miyim dedim hayır girme dedi.
Bir arkadaşım da bana o kitabı tavsiye etmişti ama alıp okuyamadım bir türlü. Güzel mi kitap ?Canim bende bebeginizi beklerken sizi neler bekler kitabini okuyorum ve bugun disi kus durtusu diye bi baslik vardi tam da bunu anlatiyor :) ayni anda burda konusulmasi da degisik bi tesaduf oldu :)
Canım ikinciler daha rahat diyorlardı da inanmıyordum. Gerçekten tecrübe güzel bir şey
Cok guzel ben begendim. Cocuk yapma fikrinden basliyor anlatmaya hafta hafta hafta anlatiyor. En guzel kismi da doktora sormayi unuttugum her sorunun cevabi var. 640 sayfa filan ben suan kendi haftamda 400 lerdeyim. Kitabin sonlari cok bana hitap etmiyor. Cogul gebelelik detaylari falan varBir arkadaşım da bana o kitabı tavsiye etmişti ama alıp okuyamadım bir türlü. Güzel mi kitap ?
Teşekkür ederizzOdası çok tatlı olmuş halısına bayıldım
Ayy Allah yardımcın olsun Hayırlısıyla sağlıkla al kucağına inşallahKızlar dün gece 12 den sabah 6 ya kadar 10-15 dk arayla sancım geldi sabah 6 dan sonra yarım saat e düştü kustum ettim derken sancım gitti şimdi yine başladı 20 dk ara ile 5 dk ara ile düşse koşup gideceğim hastaneye çok yakın bir de onun rahatlığı var kızlar ben olur dua edin Allah hepimizi hayırlı afiyetle huzurlu sağlıklı kurtarsın inşallah
passionete
çok teşekkürler kızlar, keşke yakın olsak hepimize yapardm valla malzemeleri beğenin yeter
canım hastanenin yakın olması çok iyi, inşallah hayırlı zamanda gelsin..
Maşallah Oğuz'a sana da maşallah cnm
Hikayesi olan isimler çok hoş oluyo
Valla bende de bayağı bi akıntı var günde bir sürü çamaşır değiştiriyorumKizlar akintiniz varmi bende her tuvalette var
Teşekkür ederizz Amin inşallahCanım çok guzel olmuşlar.mayis Gül e Gül e kullansın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?