2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Allah yardimcin olsun canim bir avazxa kurtul.insallahh

Takibe aldım hesabı teşekkür ederim :)

Elle taşıma çantası derken canım ? Bebeği elle taşımak için mi aldın portbebe gibi bir şey ? Anlamadım ben

fikir iyi görünüyor ama benım doktorum nıye duş agirme sakın dedi ya hala anlamdım. suyun gelırse duş alma dedi
Canım ben doktoruma sordum kanama olursa duşla falan vakit kaybetmeden gelirsin hastanede buluşuruz, ama suyun gelirse oturmadan ayakta duş alabilirsin dedi. Küvete girebilir miyim dedim hayır girme dedi.

1 aydır gene var mide bulantısı
şeker nasıl ölçtürülür ben hiç ölçtürmedim . sağlık ocagına mı gideceğim . bayram da geldi ya gerçi

Şeker nasıl ölçtürülür ben de bilmiyorum ama acile gitsen ölçerler bence. Benim evde şeker ölçme cihazı var. Şeker yüklemesi yaptırmadığım için evde takip ederim diye almıştım. O yüzden dışarıda ölçtürmedim.

Canım ben doktoruma sordum kanama olursa duşla falan vakit kaybetmeden gelirsin hastanede buluşuruz, ama suyun gelirse oturmadan ayakta duş alabilirsin dedi. Küvete girebilir miyim dedim hayır girme dedi.
Kesinlikle dogru soylemis doktorun , kardesimde dokyor sebebi su suyumuz geldiginde bebek herturlu mikrop ve enfeksiyina acik oluyor bundan kaynakli

Canim bende bebeginizi beklerken sizi neler bekler kitabini okuyorum ve bugun disi kus durtusu diye bi baslik vardi tam da bunu anlatiyor :) ayni anda burda konusulmasi da degisik bi tesaduf oldu :)
Bir arkadaşım da bana o kitabı tavsiye etmişti ama alıp okuyamadım bir türlü. Güzel mi kitap ?

Canım ikinciler daha rahat diyorlardı da inanmıyordum. Gerçekten tecrübe güzel bir şey

Aynen oyle canim sana katiliyorum buyugunun yasiylada ilgili olmakla ikinciler daha rahat panik yok.hic olmazsa deprosyona falan da girmedim simdilik harika geciyor tadina variyorm bide temizlik knisinda rahat olsam keyfime dicek yok

Bir arkadaşım da bana o kitabı tavsiye etmişti ama alıp okuyamadım bir türlü. Güzel mi kitap ?
Cok guzel ben begendim. Cocuk yapma fikrinden basliyor anlatmaya hafta hafta hafta anlatiyor. En guzel kismi da doktora sormayi unuttugum her sorunun cevabi var. 640 sayfa filan ben suan kendi haftamda 400 lerdeyim. Kitabin sonlari cok bana hitap etmiyor. Cogul gebelelik detaylari falan var

Ayy Allah yardımcın olsun Hayırlısıyla sağlıkla al kucağına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…