2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım gözün aydın bende merak ettim seni etiketledik yazmadığın için neyseki bebeğin sağlıklıymış boşuna üzülmüşsün inşallah bi an önce çıkar evine canım Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin

Allah bagislasin yavrunun canim:)dualarimiz onunla,biranonce iyilesip yanina gelsin,kokla doya doya isallah!anali,babali,saglikli,mutlu,basarili upuuzun bir omru olsun..

güle güle büyüt kuzunu canım. canım gögüs kalkanı neden gerekti. mutlaka alalım mı bizde ben almadım çunku

bir de kuveze gunluk para ödüyormusunuz? devlette mı özeldemi bebek ?
Canım hurma Ramazan ayında iftarda tükettiğimiz hurma tek sayı iyi tüketmek daha sevap 7 9 tane yemek yeterli diye okumuytum. SGK li bir hastanede özel fark etmeksizin küvez ödemesi yapılmıyor yapılsa aşırı pahalı

Canım ne guzel yazmıssın gözun aydın. Hayırlı ugurlu olsun bebısınız ınsallah en en kısa surede sag salım evınıze gececeksınız. Bol fotograf cekecegın gunlerın olucak merak etme canım

Ayyy canım gozunuz aydın krıtık surec derken anne yada bebekte hayatı bı tehlıke yoktur umarım. Bırsz erken oldugu ıcın bebege solunum destegı mı verılıyor suan? Insallah allah sıfa versın bu surecte nolur kafanı oraya yonlendırıp uzulmemeye calıs, bebegıne stress hormonu yollamaman lazım. Tekrar gecmıs olsun

geçmiş olsun sağlıkla kavuşsunlar inşallah

Bizde persembe gunu aldik kampanya vardi. Ikisi 1200e geldi. Nasil memnun olan varmıydı tavsiye ile mi aldin canim
Yok hayir cnm ben ilk bebegimde ozellikle bagaja sigmasi acisindan tasinabilirligini cok sevdik , yanlozca ebeveyn tutma koluna bisey asma cunku hafif egimli bi yerde hemen dengesi bozulup dusebiliyor yoksa cok cok guzel emin ol cok memnun kalicaksin

güle güle büyüt kuzunu canım. canım gögüs kalkanı neden gerekti. mutlaka alalım mı bizde ben almadım çunku

bir de kuveze gunluk para ödüyormusunuz? devlette mı özeldemi bebek ?

Canım özel hastanede doğum yaptım, bebek yoğun bakım küvöz ücretsiz, hatta sigortan olsun yada olmasın ne kadar kalırsa kaldın ücretsiz, devlet bunu karşılıyomuş, böyle bilgi verdiler..

Emzirmeyle yada sağmaya göğüs ucu tahriş oluyor canım, ped yada giysi değdiğinde hem can yakıyor hemde iyileşme süreci uzuyor..
Göğüs kalkanı taktığında göğüs ucun boşlukta kalıyo, sanki havada uçuyo :) sıfır acı :)
Ayrıca süt gelmeye bailadığında içinde süt birikiyor.
Bana extra bir avantajı da, sıfır olan göğüs ucum saüdıkça çıkmaya başlıyo şükürler olsun, kalkan kullanırlen meme ucune baskı olmadığı için, çıkan uçta içeri kaçmıyor.. Ki bemim göğüs ucum bulgur tanesi bile değildi, sıfır!
Eşim annem ben hep aynı şeyi diyoruz, ilk doğumumda neden böyle bişeyim yoktu, Allah icat edenden razı olsun :)

Benim işime çok yaradı, hala yarıyor.

Canım Doğum yaptığın hastanede SGK geçiyor mu? Benim Doğum yapacağım hastanede SGK geçmiyor sadece özel sigorta geçiyor. bebeği küvöze almak gerekirse özel sigorta mı devlet mi karşılar acaba?

Canım gogus kalkanı ben aldım ama evde bı deyeyeyım dedıgımde cok rahatsız gıbı geldı bana. Onu sutyenın ıcıne takınca orada cok kaba bırsey varmıs gıbı duruyor sanıyorum sureklı takmak mumkun olmaz hastanede gelen gıden olucak o donemde takılabılırmı? Sen suan hangı zamanlarda takıyorsun kalkanı mesela? Ayrıca sutunun hemen gelmesıne de cok sevındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…