2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ikinci cocuguma hamileyim , ilk zamanlar endiseliydim ki ilk oglum bazen oynarlen dozunu bilmedigi icin karnima yanlislikla gelen tekmeler oldu cunku oda kucuk :) ve bi dugundede bi cocuk pat pat sevdi ve erken dogum riskim vardi ki hala arada sert sever karnimi oglum :) cocuk bunlar bilmiyorlarki ve emin olun icerde su icinde bebisler cok cok sert darbe harici bisey olmaz doktor kardesimin anlatimi

Ayşe Öner hastane çantasına Göğüs Kalkanını öneriyor.emzirmeden sonra memeyi temizleyin ve göğüs pedi yerine göğüs Kalkan'ı koyun.meme ucuna temas olmayacağından yara olmaz diyor.
Ben Kalkan'ı hastane çantama koydum.silikon meme ucunu aldım ama çantama koymadım.yara olursa kullanırım diye almıştım.

Öyle tabi çocuk bunlar bilinçsizce yapıyorlar,art niyetle değil.ama işte insanda refleks oluyor,kalabalıkta ister istemez tedirgin oluyoruz elimiz karnımızda geziyoruz.
Dediğin gibi şu an en güvenli yerdeler:)

Kasıklarımda hıssedıyorum canım,buyuk ıhtımal donmus olabılır. :)

Gozunaydin cnm bebeginede masallah dedigin gibi allah dermansz dertcermesin hickimseye ne gzel pozitifsin bu bebeginede yansiyordr ki gzel gelisior sureciniz masallahh tez zamanda kucagina alip eve dondugunuz gunler gelsn cnm aminn

Canım gecmıs olsunn. Bir an önce bebeğinle evinize dönersiniz inşallah

Canım evet kaba saba ama alışıyosun, hele bide takmakla takmamak arasındaki farkı görünce çıkarasın gelmiyo :) penye emzirme sütyeniyle beraber kullanımda rahat ettim ben, diğer emzirme sütyenimde baskı yaptığı için varlığını daha çok hissettim.. Birde dinlensin diye gece çıkarıp sabah ilk uyanmamda tekrar takıyorum..

güle güle büyüt bebegini canım.

aşşagıdaysa dönmüştür canım göbek altından hissedeceksin ya da daha aşşagı. hıckırık başta değil gögüste hissediliyor ama dönmese assgıdan hissedemezsin

Benimki baş aşağı pozisyonda ve hıçkırığı kasıklarımda bazen biraz üstünde hissediyorum. İş yaptıysam o gün daha aşağıda oluyor ve çok rahatsız ediyor

kaç kere sorudm ama hala emin olamadım. bu yaş hurmadan mı bahsediyoruz yani diğer adı cennet meyvesi
Eki Görüntüle 2040027
Bahsedilen hurma bu canım. Yerken 1/3/5/7 gibi tek rakamda yemek sünnet. Çift yemenin vücuda zararlı olduğu, tek yemenin ise şifa olduğu söyleniyor.
Ben rahim açıklığı yaptığını bilmeden geçen seneki gebeliğimde 5hurmayı 1muz ve süt ile rondodan geçirip içiyordum. 7haftalık Düşük yaptım. (Sebep başka bişey de olabilir tabi)
37.haftama girerken başlayacağım yemeye kısmetse.
Bir de bebeğim doğduğunda damağına bu hurmadan serçe parmağım ile süreceğim biraz da zemzem damlatıcam. Çantama koydum.

Eklentiler

• IMG_1173.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 40
Canım çok geçmiş olsun.. allah analı babalı büyütsün..

Canim gözün aydin ve gecmis olsun. Kizin en kisa zamanda allahin izni ile araniza katilcak merak etme. Allah beterinden korusun yavrularimizi.

valla bilen kızlar söylesin... bilmiyorum ki

kızlar hangi hurma ya ?
Canim medine tunus hurmasi dediklerinden yemek lazim. Diger senin resmini koydugun trabzon hurmasi o degil.

Saol canim tavsiye icin tesekkur ederim. Bu ana kadar baktigim arabalar arrasinda sürümü en kolay. Ben cok begendim. Daha once hic yakindan gormemistim. Direk aldim gule gule kullanalim.

Masallah kuzuna canim. Pozitifligine de icim gitti masallah dualarimiz kizinla, en kisa surede toparlar umarim.

Canım extra tatlandırıcı koymadın dımı? doguma kadar buzlukta mı muhafaza edeceksın peki?
Canim ben normalde seker kullanmiyorum ondan midir nedir bilmiyorum ama bana tadi gayet iyi geldi tatlandirici koymadim.bu arada dogum icin degil hergun sabah aksam 1 er kase icmek icin yaptim. Bagirsaklarim hareketlensin diye doktor onermisti.

Yapalim icelim yeterki sut olsn ama 3 lt bi gnde cok geldi bana
Aynen 3 lt bnce de cok. Zaten dogumdan sonra cok sivi tuketiyor olacagiz

Merak etme canım doğunca onlar da nöbette olacak
Canim senin yavrun nasil oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…