2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ahh kuzum ben 7. aydan beri incir gibiyim
Bende hic yoktu.dun aksam Turkiye _ Ingiltere basket macina gittik gurultuden midir nedir bilemiyorum mac bitene kadar cok rahatsiz etti beni kizim. Inanilmaz gerildi karnim ve surekli biyerde toplandi, tekmeledi. Gurultuden urktu sanirim o arada gere gere catlatti:)

son haftalar gürültüye girmemeliyiz canım. doktorlar uyarıyor ya

Ben 3. Aydan beri 2_3 gunden bir bebeyagi suruorum sadece
Canım benim de 7.aydan beri çatlaklarım var.4.ayımdan itibaren her gün zeytin yapı sürmeme rağmen çatladım.kalsiyum bol alıyorum, bol su içiyorum, mustela krem,badem yağı kakao yağı da kullandım ama hala çatlaklarım var ve gittikçe artıyor.krem ve yağ kullanmama rağmen çatlakların olduğu yerler tatlı tatlı kaşınıyor ve hafiften acıyor.yani çatlayacaksan çatlıyorsun ne yaparsan yap.
İnşallah senin çatlakların artmaz

Off sorma kızımda hiç olmadı bunda da son zamana kadar yoktu sevinirken bir bakarım tam ortasında azda olsa çatlaklar ya çok üzüldüm ((
Canım doktorum dncok catlak 35 haftadan sonra oluyor duzenlı krem kullanımına devam et demıstı bene korkudan devamlı suruyorum kremlerı suan bısı yok ama olursa da yapıcak bıseyımız yok. Kremlerde yuzde yuz onleyıcı degıl sonucta

Kesinlikle ben de bu gorusteyim aldigimiz tedbirler icimizi rahatlatmak icin aslinda :) olacaksa oluyor napalim yavrumuzdan bize kalan bi hatira diyelim artik :)

Ayy bı gunde mi oldu canım acıyo mu? Wala korktum suan senden sonra sıra bana gelicek diye
Ya ben surekli bakiyordum ne var ne yok diye :) daha onceden olsa kesin farkederdim. Zaten dun yok yanma hissettim. Ama herkeste olacak diye bisey yok sifir catlakla birden fazla dogum yapmis arkadasim var :) sen de oyle olursun umarim

Valla catlak konusu hem bence genetik hem de deri yapina ic karin buyuklugune bagli.. ben de cok kremlendim, 8 ay kadar karnimda hic yoktu.. bacaklarimda olmustu ama... son 1 aydir Allah ne verdiyse karnimda da var artik.. ilk zaman gorunce cok uzuldum de simdi cocuk saglikli olsunda diyorum.. esim de kafay taktigimi gorunce ben seni catlaklarinla da severm falan diyor da, cok rahatsiz olursamda icabina bakarmis.....

Canım ya ben de üç gecedir dediği gibi sancılarım var..kesin doğum yapacam diyorum..ama gündüzleri iyiyim..masallah. doğumun guzel geçmiş..darisi basimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…