- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #23.161
yeni mi çatlamış ? 36. haftadan sonra mı ?Kizlar karnim catlamiiiissss
Bende hic yoktu.dun aksam Turkiye _ Ingiltere basket macina gittik gurultuden midir nedir bilemiyorum mac bitene kadar cok rahatsiz etti beni kizim. Inanilmaz gerildi karnim ve surekli biyerde toplandi, tekmeledi. Gurultuden urktu sanirim o arada gere gere catlatti:)Ahh kuzum ben 7. aydan beri incir gibiyim
Evet evet yeni. Hicbisi yoktu yaniyeni mi çatlamış ? 36. haftadan sonra mı ?
son haftalar gürültüye girmemeliyiz canım. doktorlar uyarıyor yaBende hic yoktu.dun aksam Turkiye _ Ingiltere basket macina gittik gurultuden midir nedir bilemiyorum mac bitene kadar cok rahatsiz etti beni kizim. Inanilmaz gerildi karnim ve surekli biyerde toplandi, tekmeledi. Gurultuden urktu sanirim o arada gere gere catlatti:)
Canim ben de catlak olursa umrumda olmaz diordum ama suan nerdeyse 10 dakikada bir gidip aynadan bakiyorumBenim de göbek delişimde asagısı harita gibi. Ama takmıyorum ..
Esim cok istiyordu, ben bu kadar rahatsiz olacagini dusunemedimson haftalar gürültüye girmemeliyiz canım. doktorlar uyarıyor ya
nemli tutmadın mı peki ? krem yag vs bırakmısmıydın yoksa hiç mi kulanmadınEvet evet yeni. Hicbisi yoktu yani
Ben 3. Aydan beri 2_3 gunden bir bebeyagi suruorum sadecenemli tutmadın mı peki ? krem yag vs bırakmısmıydın yoksa hiç mi kulanmadın
Off sorma kızımda hiç olmadı bunda da son zamana kadar yoktu sevinirken bir bakarım tam ortasında azda olsa çatlaklar ya çok üzüldümKizlar karnim catlamiiiissss
Canım benim de 7.aydan beri çatlaklarım var.4.ayımdan itibaren her gün zeytin yapı sürmeme rağmen çatladım.kalsiyum bol alıyorum, bol su içiyorum, mustela krem,badem yağı kakao yağı da kullandım ama hala çatlaklarım var ve gittikçe artıyor.krem ve yağ kullanmama rağmen çatlakların olduğu yerler tatlı tatlı kaşınıyor ve hafiften acıyor.yani çatlayacaksan çatlıyorsun ne yaparsan yap.Ben 3. Aydan beri 2_3 gunden bir bebeyagi suruorum sadece
Ayy bı gunde mi oldu canım acıyo mu? Wala korktum suan senden sonra sıra bana gelicek diyeKizlar karnim catlamiiiissss
Benimki de tam gobek deligimin hemen ustunde olmus maaalesefOff sorma kızımda hiç olmadı bunda da son zamana kadar yoktu sevinirken bir bakarım tam ortasında azda olsa çatlaklar ya çok üzüldüm((
Canım doktorum dncok catlak 35 haftadan sonra oluyor duzenlı krem kullanımına devam et demıstı bene korkudan devamlı suruyorum kremlerı suan bısı yok ama olursa da yapıcak bıseyımız yok. Kremlerde yuzde yuz onleyıcı degıl sonuctaOff sorma kızımda hiç olmadı bunda da son zamana kadar yoktu sevinirken bir bakarım tam ortasında azda olsa çatlaklar ya çok üzüldüm((
Kesinlikle ben de bu gorusteyim aldigimiz tedbirler icimizi rahatlatmak icin aslinda :) olacaksa oluyor napalim yavrumuzdan bize kalan bi hatira diyelim artik :)Canım benim de 7.aydan beri çatlaklarım var.4.ayımdan itibaren her gün zeytin yapı sürmeme rağmen çatladım.kalsiyum bol alıyorum, bol su içiyorum, mustela krem,badem yağı kakao yağı da kullandım ama hala çatlaklarım var ve gittikçe artıyor.krem ve yağ kullanmama rağmen çatlakların olduğu yerler tatlı tatlı kaşınıyor ve hafiften acıyor.yani çatlayacaksan çatlıyorsun ne yaparsan yap.
İnşallah senin çatlakların artmaz
Ya ben surekli bakiyordum ne var ne yok diye :) daha onceden olsa kesin farkederdim. Zaten dun yok yanma hissettim. Ama herkeste olacak diye bisey yok sifir catlakla birden fazla dogum yapmis arkadasim var :) sen de oyle olursun umarimAyy bı gunde mi oldu canım acıyo mu? Wala korktum suan senden sonra sıra bana gelicek diye
Canim ben de catlak olursa umrumda olmaz diordum ama suan nerdeyse 10 dakikada bir gidip aynadan bakiyorum
Canım ya ben de üç gecedir dediği gibi sancılarım var..kesin doğum yapacam diyorum..ama gündüzleri iyiyim..masallah. doğumun guzel geçmiş..darisi basimizaCnm ben sancılarımı evde yaşadım 10 dk bir geceleri daha sancılı gündüzleri öğleden sonra gidiyordu sancım 3 gece sancı çektim artık sabah gittim dr bayramın ilk günü bir hemşire var o da tesadüf Benim ilk kızın ebesi Ve çok iyi geldi muayyen etti 3-4 cm açık dedi ya kal yada 2-3 saat sonra gel dedi bende annemle çıktım kapıya hava mis gibi bir iyi geldi ki bana 1 saat kadar oturduk kimse yok tık Yok dışarda eve dönmrk istemedim tekrar hemşireye gittim Burda kalıcağım dedim gel muayene edeyim tekrar sesi baktı 7 cm açıklık dr çağırdı hemen 10 dk içinde geldi bakayım derken dr ıkın dedi ve ıkındım Bebek geldi 2440 doğdu boyu 45 cm ama çok sağlıklı şükürler olsun Allah böyle Doğum nasip etsin sislere de bir anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?