2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Hahah canım cok tatlısın gercekten senden ve bebişinden hep böyle miniğin kadar güzel haberler alırız insallah :) her gozyasımız mutluluktan olur umarım. Mis kokulu bebekleri kucagımıza almak için darısı tüm bekleyen annelerin basına

Migdem kalti o ne ya alime cignetip vermek ilkkez duydum tovbeee tabiki hic mantikli bisey deil biz grip oldugumuzda bile gecmicegini bile bile agzimizi maskeyle korurken o ne.demekmks
Ya evet okadar cok kısıden duydum ki bayagı yaygın bişeymiş bu. Bende oturmuyor malesef boyle seyler

Canım sancım 10 dk da bir olup sonra gitmeye mi basladı 3gun boyunca? Benım doktorum gercek dogum sancısıysa gecmez, 10dk da bir olunca direkt hastaneye gel demişti de simdi kafam karıstı. Insallah bizim de boyle nispeten kolay ve saglıklı dogum hikayelerimiz olur

Benim gittiğim hastane günlük 500 tl istiyor kuvöz için. İnşallah gerek kalmaz ama kalırsa da çok pahalı gerçekten.
Ben sgk anlaşması olmayan hastanelerde öyle diye biliyorum canım inşallah gerek kalmaz benimde gittiğim hastanenin yığın bakımı yok Allah konusun gerekirse hemen ya medipol megaya yada nisaya sevk yapıyor. Burda bebeği vefat eden arkadaş mesela erken dogum yaptı ya onlar kendi hastanesine gidince küvez parasını söylemiştir sgk anlaşması olmayan bi hastaneymiş baya yüksekti

çok teşekkür ederim canım bir karısıklık oldu taze hurmamı değil mi diye ben artık başlayabilirm 38+4 teyım bugun

şimdi anladım canım.
bunun iyisini nasıl buluruz ki karman çorman markaları var

sgk anlaşması olmayan bir yer bile küvez parası almamalıymış öyle yazıyor internette hatta bir kaç kız yazmış sizden talep bile edemezler diye. ederlerse sgk ya şikayet edin cezası büyük denilmiş

başkasının çiğnediğini bebegime vermek mi alimde kamilde kendini bilen insandır başka kimse değildir. bu muhteşem ! fikirler nerden hangi kafadan çıkar ya bilmem ki

Canim sgk olsun olmasin devlet karsiliyormus..benim dogum yapacagim yerde de sgk yok ama kuvez karsilaniyor dendi bize de devlet tarafindan.
enim hastanemde de fiyat konuşurken eğe yogun bakım ya da küvez gerekirse ona ayrıca bir ödeme yapılmayacak denildi. benim hastanemin sgk anlaşması yok. Ankara memorial

Her hastane farkli demek,bizde karsilaniyor dendi.sormakta fayda var her ihtimale karsi oncesinde.
missdincer canım yasal olarak alamazlarmış sen bir daha sor öğren .senin zamanında doldu canım 38 den sonra gerek kalmıyor çok çok ekstra bir duurm olmadıkca inşallahta olmaz. allah kuzunu korusun senı de

Dün taburcu olduk canım. Salı gününü bekliyoruz istenilen tetkikleri yaptıracağız. İyi Çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…