2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Benim kızda öyleydi ya o anları yaşadım güzel emiyor du ama sürekli gezine kaçıyordu insan çok korkuyor kısa sürede alışıyor merak etmeyin:)

canım ben şurubu sulandırıp içiyorum cok daha ıyı gelıyor galıba mıdede daha hızlı yayılıyor ya bilmiyorum ama öyle sankı daha fazla kesiyor yanmayı
Bende deniyim tüm gece eziyet cektim resmen enson oturur vaZiyette uyuyakalmısım

kaç kere sorudm ama hala emin olamadım. bu yaş hurmadan mı bahsediyoruz yani diğer adı cennet meyvesi
Eki Görüntüle 2040027
Canm diger hurmadan bahsediyorlar.hactan gelrnlerin getirdigi bu degil.kuranda geciyo zaten hz meryem dogum basladigi zaman kendisine hurma yenmesi söyleniyor.ve tek başına dogum yapıyor zaten.gercekten yiyen arkadaşlarım cok kolay dogum yaptı.ve bazıları açılmayı hic farketmedik hemen oldu diyolar.

Ilk gbeligimdeki karnima gore daha buyuk ve gergin bi karnim olmasina ragmen catlamadim bnde ki birseyde kullnmadm kilo alip vermkten olan catlaklarm vardi hala onlar var bazen cok ugrassanda olucagi varsa oluyor

Kızlar alıntı yapamadım hepinize çok tskler.. ben doğum yaptım doğumum guzel geçti..normal doğum yaptım.hastsneye geldiğimde 6 cm açılmam vardı..darisi başınıza kizlar.
Ayyy hadi maşallah canım darısı başımıza inşallah. Sağlıkla büyüt kuzucuğunu

İzne çıkınca çok şükür daha rahat geçiyor azda kaldı sizde saglıkla tamamlayın inşallah:)

Kızlar alıntı yapamadım hepinize çok tskler.. ben doğum yaptım doğumum guzel geçti..normal doğum yaptım.hastsneye geldiğimde 6 cm açılmam vardı..darisi başınıza kizlar.
Gözünüz aydın canım.allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…