- 6 Mart 2017
- 608
- 914
- 103
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #23.281
Galiba canım. İnşallah hepimizin kontrolleri güzel geçer.hepimiz bayram sonrası koşa koşa doktora gidiyoruz demek ki
Hayirli baberlerle don canimKızlar benim sancılarım sıklaştı.hastaneye gidiyoruz..bana dua edin.
Allah yardımcın olsun canım hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar benim sancılarım sıklaştı.hastaneye gidiyoruz..bana dua edin.
hadi canım güle güle git güzel haberini dört gözle beklıyoruz. yaz bizeKızlar benim sancılarım sıklaştı.hastaneye gidiyoruz..bana dua edin.
canım ben şurubu sulandırıp içiyorum cok daha ıyı gelıyor galıba mıdede daha hızlı yayılıyor ya bilmiyorum ama öyle sankı daha fazla kesiyor yanmayıDungece uyuyamadım saatlerce.. gecmıyor surup hafifletiyor ama bitmiyor
Hayirli haberlerle dön canim.Kızlar benim sancılarım sıklaştı.hastaneye gidiyoruz..bana dua edin.
Benim kızda öyleydi ya o anları yaşadım güzel emiyor du ama sürekli gezine kaçıyordu insan çok korkuyor kısa sürede alışıyor merak etmeyin:)canm benm bebegm memeyi pek birakmak istemiyo ve emerken hep durakliyo ve her emzirdgmde sut genzine kaciyo en cok o beni korkutuyo annm büyüdkce gecer dio ama yinde korkmadn edemium bide canm benim bebegim biraz kendini toparladi seninki nasil bakildignda anlasilack kadar toparladi mi
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımKızlar benim sancılarım sıklaştı.hastaneye gidiyoruz..bana dua edin.
Bende deniyim tüm gece eziyet cektim resmen enson oturur vaZiyette uyuyakalmısımcanım ben şurubu sulandırıp içiyorum cok daha ıyı gelıyor galıba mıdede daha hızlı yayılıyor ya bilmiyorum ama öyle sankı daha fazla kesiyor yanmayı
Kızlar benim sancılarım sıklaştı.hastaneye gidiyoruz..bana dua edin.
Canm diger hurmadan bahsediyorlar.hactan gelrnlerin getirdigi bu degil.kuranda geciyo zaten hz meryem dogum basladigi zaman kendisine hurma yenmesi söyleniyor.ve tek başına dogum yapıyor zaten.gercekten yiyen arkadaşlarım cok kolay dogum yaptı.ve bazıları açılmayı hic farketmedik hemen oldu diyolar.kaç kere sorudm ama hala emin olamadım. bu yaş hurmadan mı bahsediyoruz yani diğer adı cennet meyvesi
Eki Görüntüle 2040027
biraz genetikle ilgili bence ben bu hamileliğimde sadece 1 kutu mustela bitirdim düşünün amca haftada bir falan sürdüm sürmedim ama hiç çatlamadım. annemde halam da hiç çatlamamış niye halayı yazdım bizde kız halaya çeker derler
Canım guzel haberlrini beklıyoruz Allah yardımcın olsunKızlar benim sancılarım sıklaştı.hastaneye gidiyoruz..bana dua edin.
Bizim nasıl dlcak acaba ya doktor dün kafası kanalda deıil dedi bende yürüyüşe hurmaya yükleneyimcanım ben de öyleydim ya erken gelecek diye diye 40. haftada doğurdum o da biraz zorlama usulü: hurmalar yürüyüşler...
Ayyy hadi maşallah canım darısı başımıza inşallah. Sağlıkla büyüt kuzucuğunuKızlar alıntı yapamadım hepinize çok tskler.. ben doğum yaptım doğumum guzel geçti..normal doğum yaptım.hastsneye geldiğimde 6 cm açılmam vardı..darisi başınıza kizlar.
İzne çıkınca çok şükür daha rahat geçiyor azda kaldı sizde saglıkla tamamlayın inşallah:)Ben catlamayi ona bagladim :)) ne kadar dogru billemiyorum:)
senin tepki baya buyuk olmus
Iyiki gitmemissin bence de catlaklarin tum sebebi o degildir ama bebegimin sesten rahatsiz oldugunu dusununce uzuldum sonradan
Canim yatak konusunda ben de ayniyim. Nerdeyse her gece yataga gelip tekrar kalkiyorum. Senin. Yine az kalmis benim baya var. Allah guc versin hepimize
Tamamen senin yapinla alakali bence. Insallah catlamadan atlatirsin canim :)
Sali benim de var sabah 8:00'de. Ilk kez nst ye girecegiz bakalimmmm
6 ay da onun icin ugrasabilecegimi sanmiyorum :) olan oldu artik onumuzdeki catlaklara bakacagiz:)
Gözünüz aydın canım.allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah:))Kızlar alıntı yapamadım hepinize çok tskler.. ben doğum yaptım doğumum guzel geçti..normal doğum yaptım.hastsneye geldiğimde 6 cm açılmam vardı..darisi başınıza kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?