2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar alıntı yapamadım hepinize çok tskler.. ben doğum yaptım doğumum guzel geçti..normal doğum yaptım.hastsneye geldiğimde 6 cm açılmam vardı..darisi başınıza kizlar.
oyy maşallah kolay bi doğum oldu sanırım. Allah analı babalı büyütsün canım

Kızlar alıntı yapamadım hepinize çok tskler.. ben doğum yaptım doğumum guzel geçti..normal doğum yaptım.hastsneye geldiğimde 6 cm açılmam vardı..darisi başınıza kizlar.
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın canım :)

Insallh hep boyle kolay guzel gecen dogumlar olur şimdiye kadar cok kotu gecti diyen olmadi dimi kizlar

Kızlar evde bebek varken eve kurban eti girerse bebeği kucağa almak lazımmış yada ayaklarını ete bastırmak lazımmış yoksa bebek geç yürürmüş.
Gebelere yönelik amma batıl inanç varmış arkadaş dedim. Duydunuz mu böyle bişey.

Dün bir yerde otururken çantamı kucağıma koymuşum. Biri gelip uyardı, birisi böyle çantayı kucağına almış içinde de kestane varmış ve çocuğun yüzü kestane gibi tüylü leke ile doğmuş. Çantada kestanenin ne işi varmış yaa.
Geçmiş 8ayı sorguladım kafamda resmen. Başka ne vardı da ben yaptım acaba diye. poff zaten süreç stresli, bu inançlar da tuz biber resmen

Masallah canım hayırlı ugurlu olsun iyi olmana cok sevındım :)

Ben hiç inanmıyorum boyle seylere ne niyet edersen ne dusunursen allah karsına onu cıkartır. İyi dusunelim iyi olsun hersey hiç bu tip seylere inanmam ama annem de tam tersim tüm batıl inanclar kendisinde var cok sukur :) şimdiden diyor cocugun ilk banyosunda suya tuz atılır küvetine altınlar koyulur besiğinin kenarına sarı yazma konulur kırmak da istemiyorum ama bazı seyler de cok anlamsız geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…