- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #23.301
oyy maşallah kolay bi doğum oldu sanırım. Allah analı babalı büyütsün canımKızlar alıntı yapamadım hepinize çok tskler.. ben doğum yaptım doğumum guzel geçti..normal doğum yaptım.hastsneye geldiğimde 6 cm açılmam vardı..darisi başınıza kizlar.
tempolu yürüyüş yap canım normal yürümek pek işe yaramıyo. ben günde 10-15 hurma yedim abarttım biraz çünkü hiç belirti yoktu :)Bizim nasıl dlcak acaba ya doktor dün kafası kanalda deıil dedi bende yürüyüşe hurmaya yükleneyim
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın canım :)Kızlar alıntı yapamadım hepinize çok tskler.. ben doğum yaptım doğumum guzel geçti..normal doğum yaptım.hastsneye geldiğimde 6 cm açılmam vardı..darisi başınıza kizlar.
Hadi gozun aydin canim. Allah anali babali büyütsün insallahKızlar alıntı yapamadım hepinize çok tskler.. ben doğum yaptım doğumum guzel geçti..normal doğum yaptım.hastsneye geldiğimde 6 cm açılmam vardı..darisi başınıza kizlar.
Canim simdiden gozunuz aydin.Kizlar bigun sezeryana gircem. Evden valizleri alip gelcez. Ev yakin dua edin. Musait zamanda yazarim. Gece yada yarin
Masallah canim, bizlere de boyle kolay dogum nasip olur insallah. Gozunuz aydin Allah anali babali buyutsunKızlar alıntı yapamadım hepinize çok tskler.. ben doğum yaptım doğumum guzel geçti..normal doğum yaptım.hastsneye geldiğimde 6 cm açılmam vardı..darisi başınıza kizlar.
Valla ben 3 tane magnezyuma ragmen gunde min 8 kere kasiliyorumkaramera tarihlerimiz aynı bende henüz kasılma falan yok sende durumlar nasıl az da olsa belirtin falan var mı
Masaallah canim, Allah anali babali buyutsunKızlar alıntı yapamadım hepinize çok tskler.. ben doğum yaptım doğumum guzel geçti..normal doğum yaptım.hastsneye geldiğimde 6 cm açılmam vardı..darisi başınıza kizlar.
ben magnezyumu da bıraktım tık yok bende acaba oluyor da ben mi anlayamıyorum şu kasılma işiniValla ben 3 tane magnezyuma ragmen gunde min 8 kere kasiliyorum
Gozunuz aydin,allah anali babali buyutmeyi nasip etsin isallahKızlar alıntı yapamadım hepinize çok tskler.. ben doğum yaptım doğumum guzel geçti..normal doğum yaptım.hastsneye geldiğimde 6 cm açılmam vardı..darisi başınıza kizlar.
Masallah canım hayırlı ugurlu olsun iyi olmana cok sevındım :)Kızlar alıntı yapamadım hepinize çok tskler.. ben doğum yaptım doğumum guzel geçti..normal doğum yaptım.hastsneye geldiğimde 6 cm açılmam vardı..darisi başınıza kizlar.
Allah kurtarsin canim,dualarimiz seninle..Kizlar bigun sezeryana gircem. Evden valizleri alip gelcez. Ev yakin dua edin. Musait zamanda yazarim. Gece yada yarin
Ben hiç inanmıyorum boyle seylere ne niyet edersen ne dusunursen allah karsına onu cıkartır. İyi dusunelim iyi olsun hersey hiç bu tip seylere inanmam ama annem de tam tersim tüm batıl inanclar kendisinde var cok sukur :) şimdiden diyor cocugun ilk banyosunda suya tuz atılır küvetine altınlar koyulur besiğinin kenarına sarı yazma konulur kırmak da istemiyorum ama bazı seyler de cok anlamsız geliyorKızlar evde bebek varken eve kurban eti girerse bebeği kucağa almak lazımmış yada ayaklarını ete bastırmak lazımmış yoksa bebek geç yürürmüş.
Gebelere yönelik amma batıl inanç varmış arkadaş dedim. Duydunuz mu böyle bişey.
Dün bir yerde otururken çantamı kucağıma koymuşum. Biri gelip uyardı, birisi böyle çantayı kucağına almış içinde de kestane varmış ve çocuğun yüzü kestane gibi tüylü leke ile doğmuş. Çantada kestanenin ne işi varmış yaa.
Geçmiş 8ayı sorguladım kafamda resmen. Başka ne vardı da ben yaptım acaba diye. poff zaten süreç stresli, bu inançlar da tuz biber resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?