2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Benimki de emerken genzine kaçırıyor. Geçen hafta hatta morarmıştı. Hastanede yatmıştı. Dün akşam yine emerken tıkandı ve morardı. Uzun süre rengi mor kaldı. Acile götürdük. Bi sorun yok dediler. Artık emzirmeye korkar oldum.

Ben de bilmiyorum ikisi aynı şey mi farklı şey mi... hastaneye tekrar gideceğiz zaten o zaman sorar öğrenirim.

Kızlar alıntı yapamadım hepinize çok tskler.. ben doğum yaptım doğumum guzel geçti..normal doğum yaptım.hastsneye geldiğimde 6 cm açılmam vardı..darisi başınıza kizlar.

Harika ne mutlu sana cnm allah ani babali buyutmek nasip etsin insallah

Kızlar alıntı yapamadım hepinize çok tskler.. ben doğum yaptım doğumum guzel geçti..normal doğum yaptım.hastsneye geldiğimde 6 cm açılmam vardı..darisi başınıza kizlar.
Gözün aydın canım. Ne güzel kolay olmuş. Güle güle büyütün bebeğinizi

Canım ben geçen gece gaviscon u kafama diktim artık iki yudum içtim resmen. Ondan sonra uyuyabildim saat 5 olmuştu. Ondan önce de süt içtim yoğurt yedim ekmek yedim ama pek işe yaramadı. Yatmayı uzanmayı bırak kambur oturunca bile midem ağzıma geliyordu. Oklava yutmuş gibi dimdik oturmam gerekiyor o da çok yorucu. Son günlerimizdeyiz artık sabredeceğiz yapacak bir şey yok galiba :/

Ilkkez duydum ama batil ilk oglum kurbndan 4 gn once dogdu ve normal olarak kurbanida etinide eve getrdik oglum onbucukaylikkn yurudu inanmaaaa allahin dedigi olur

Bizdede var bu tarz inanclar ama 40 bnyosunda yapiliyor cnm inanildigindsn deilde bisey olursa bunu yapmamistik ondan dememek icin yapiliyor iste

Humananin icinde nisasta var. Karbonhidratta. Drlar genelde hastanin anlastigi mama firmasini tavsiye ediyor. Bence mama konusunu kendiniz arastirin.
Benim eşim mama firmasında çalışıyor ve dediğin gibi resmen doktorlarla anlaşıyorlar. Yani benim için doktorun önermesi bir şey ifade etmiyor geçen gün ebebek te raftaki bütün mamaların içeriğini okudum burada da paylaşayım. Sırasıyla Hipp-similac-aptamil-sma.

Eklentiler

• IMG_0397.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_0398.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_0399.webp
    49 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_0400.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 39
Kullanman gerekmez insallah ama olurda gerekirse hangisini tercih ettin?

Oy maşallah canım Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler versin kuzucuğa. Gözün aydın olsun. Ne güzel bir şey 6 cm açıklıkla dr a gitmek. İlk bebeğin mi ?

Kullanman gerekmez insallah ama olurda gerekirse hangisini tercih ettin?

Ben hipp i eledim. Organik diyor ama içinde nişasta var. Çocuğuma organik nişasta yedirmenin ne faydası olacak ki. Hem nişasta bebeği uzun süre tok tutuyor ve Bebek daha uzun süre uyuyor ama aslında yanlış çünkü sık sık beslenmesi gerekiyor bebeklerin.

Similac ı da eledim içinde E306 diye bir madde var. Ben açıkçası kendi yediğim gıdalarda bile böyle kod ile yazılmış maddeler içeren şeyleri satın almıyorum.

Geriye Aptamil ile Sma kaldı onların da içindeki besin değerleri farklı farklı ama ben hangisi daha iyidir bilemem. Yani atıyorum birinin protein miktari daha yüksek, diğerinin vitamin oranı daha yüksek. Olması gereken-anne sütüne en yakın olanı- hangisi bilmiyorum. Ama eşim Aptamil de çalıştığı için ücretsiz alabileceğim için ben Aptamil tercih edeceğim. Tabii inşallah gerek kalmaz. En iyisi anne sütü

Aynı şeyleri benim annem de söyledi canım sarı yazma, altın, tuz... bebeğe zarar verecek bir şey olmadıktan sonra annemin yapmasına izin vereceğim ama bugün bana gelmiş Bebek doğunca ağzına bir damla zeytinyağı verelim Bebek kabız olmazmış diyor. Komşulardan duymuş :) ona izin vermedim ama zemzem suyu ile hurmaya izin verdim :)

Canım senın esin hangi mamayı tavsıye ediyor

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizim başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…