- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #23.321
Canım allah yardımcın olsun senın sezeryan yarın değil miydi bgüne mi aldınız? İnsallah güzel haberlerini bekliyoruzKizlar bigun sezeryana gircem. Evden valizleri alip gelcez. Ev yakin dua edin. Musait zamanda yazarim. Gece yada yarin
Benimki de emerken genzine kaçırıyor. Geçen hafta hatta morarmıştı. Hastanede yatmıştı. Dün akşam yine emerken tıkandı ve morardı. Uzun süre rengi mor kaldı. Acile götürdük. Bi sorun yok dediler. Artık emzirmeye korkar oldum.canm benm bebegm memeyi pek birakmak istemiyo ve emerken hep durakliyo ve her emzirdgmde sut genzine kaciyo en cok o beni korkutuyo annm büyüdkce gecer dio ama yinde korkmadn edemium bide canm benim bebegim biraz kendini toparladi seninki nasil bakildignda anlasilack kadar toparladi mi
Ben de bilmiyorum ikisi aynı şey mi farklı şey mi... hastaneye tekrar gideceğiz zaten o zaman sorar öğrenirim.maasallah 37. haftanı dolurdun neredeyse 38 desin canım gerek kalacak bir şey görünmüyor da inşallahta olmaz sırf bilmek için sor istersen hem bilgi vermiş oluruz bilmeyenlere
yoğun bakım parasız ama küvez paralı gibi bir ayrm varmı ki acaba hiç bilmiyorum ayrıca ikisi farklı şeyler mi onu da bilmiyorum. yani küveze girmesi için yogun baımda olması gerekmıyor galıba sırf solunum ıcın ya da gözlem içinde küveze alınıyor galiba ben oyle anladım tam biliyorum ama
AA benim de salı günü kontrolüm var :)galiba salı herkesin kntrolü var benim de var
Ben çok korkuyorum ya. Aklım çıkıyor. Tıkanıp morarıncaBenim kızda öyleydi ya o anları yaşadım güzel emiyor du ama sürekli gezine kaçıyordu insan çok korkuyor kısa sürede alışıyor merak etmeyin:)
Kızlar alıntı yapamadım hepinize çok tskler.. ben doğum yaptım doğumum guzel geçti..normal doğum yaptım.hastsneye geldiğimde 6 cm açılmam vardı..darisi başınıza kizlar.
hayırlı doğumlar canımKizlar bigun sezeryana gircem. Evden valizleri alip gelcez. Ev yakin dua edin. Musait zamanda yazarim. Gece yada yarin
Gözün aydın canım. Ne güzel kolay olmuş. Güle güle büyütün bebeğiniziKızlar alıntı yapamadım hepinize çok tskler.. ben doğum yaptım doğumum guzel geçti..normal doğum yaptım.hastsneye geldiğimde 6 cm açılmam vardı..darisi başınıza kizlar.
bu mide yanmaları ne zaman bitecek acaba artık o kadar yoruldum ki anlatamam ne gece uyku uyutuyor ne gündüz rahat ettiriyorbir de son haftalar bebek aşağı indikçe geçer diyorlardı 40. haftaya girdim hala geçmedi mide yanması şikayeti olanlar var mı pratik önerebileceğiniz çözümleriniz?
Kızlar evde bebek varken eve kurban eti girerse bebeği kucağa almak lazımmış yada ayaklarını ete bastırmak lazımmış yoksa bebek geç yürürmüş.
Gebelere yönelik amma batıl inanç varmış arkadaş dedim. Duydunuz mu böyle bişey.
Dün bir yerde otururken çantamı kucağıma koymuşum. Biri gelip uyardı, birisi böyle çantayı kucağına almış içinde de kestane varmış ve çocuğun yüzü kestane gibi tüylü leke ile doğmuş. Çantada kestanenin ne işi varmış yaa.
Geçmiş 8ayı sorguladım kafamda resmen. Başka ne vardı da ben yaptım acaba diye. poff zaten süreç stresli, bu inançlar da tuz biber resmen
Ben hiç inanmıyorum boyle seylere ne niyet edersen ne dusunursen allah karsına onu cıkartır. İyi dusunelim iyi olsun hersey hiç bu tip seylere inanmam ama annem de tam tersim tüm batıl inanclar kendisinde var cok sukur :) şimdiden diyor cocugun ilk banyosunda suya tuz atılır küvetine altınlar koyulur besiğinin kenarına sarı yazma konulur kırmak da istemiyorum ama bazı seyler de cok anlamsız geliyor
Benim eşim mama firmasında çalışıyor ve dediğin gibi resmen doktorlarla anlaşıyorlar. Yani benim için doktorun önermesi bir şey ifade etmiyor geçen gün ebebek te raftaki bütün mamaların içeriğini okudum burada da paylaşayım. Sırasıyla Hipp-similac-aptamil-sma.Humananin icinde nisasta var. Karbonhidratta. Drlar genelde hastanin anlastigi mama firmasini tavsiye ediyor. Bence mama konusunu kendiniz arastirin.
Kullanman gerekmez insallah ama olurda gerekirse hangisini tercih ettin?Benim eşim mama firmasında çalışıyor ve dediğin gibi resmen doktorlarla anlaşıyorlar. Yani benim için doktorun önermesi bir şey ifade etmiyor geçen gün ebebek te raftaki bütün mamaların içeriğini okudum burada da paylaşayım. Sırasıyla Hipp-similac-aptamil-sma.
Oy maşallah canım Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler versin kuzucuğa. Gözün aydın olsun. Ne güzel bir şey 6 cm açıklıkla dr a gitmek. İlk bebeğin mi ?Kızlar alıntı yapamadım hepinize çok tskler.. ben doğum yaptım doğumum guzel geçti..normal doğum yaptım.hastsneye geldiğimde 6 cm açılmam vardı..darisi başınıza kizlar.
Kullanman gerekmez insallah ama olurda gerekirse hangisini tercih ettin?
Canım Allah kolaylık versin umarım sorunsuz bir sezaryen geçirirsin oğlunu sağ Salim alırsın kucağına.Kizlar bigun sezeryana gircem. Evden valizleri alip gelcez. Ev yakin dua edin. Musait zamanda yazarim. Gece yada yarin
Aynı şeyleri benim annem de söyledi canım sarı yazma, altın, tuz... bebeğe zarar verecek bir şey olmadıktan sonra annemin yapmasına izin vereceğim ama bugün bana gelmiş Bebek doğunca ağzına bir damla zeytinyağı verelim Bebek kabız olmazmış diyor. Komşulardan duymuş :) ona izin vermedim ama zemzem suyu ile hurmaya izin verdim :)Ben hiç inanmıyorum boyle seylere ne niyet edersen ne dusunursen allah karsına onu cıkartır. İyi dusunelim iyi olsun hersey hiç bu tip seylere inanmam ama annem de tam tersim tüm batıl inanclar kendisinde var cok sukur :) şimdiden diyor cocugun ilk banyosunda suya tuz atılır küvetine altınlar koyulur besiğinin kenarına sarı yazma konulur kırmak da istemiyorum ama bazı seyler de cok anlamsız geliyor
Canım senın esin hangi mamayı tavsıye ediyorBenim eşim mama firmasında çalışıyor ve dediğin gibi resmen doktorlarla anlaşıyorlar. Yani benim için doktorun önermesi bir şey ifade etmiyor geçen gün ebebek te raftaki bütün mamaların içeriğini okudum burada da paylaşayım. Sırasıyla Hipp-similac-aptamil-sma.
aynen yaa geceleri uyku uyuyamıyorum yoruluyorum azıcık yatayım diyorum bir yanma tutuyorr mecbur kalkıp oturuyorum sabaha kadarDungece uyuyamadım saatlerce.. gecmıyor surup hafifletiyor ama bitmiyor
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizim başımızaKızlar alıntı yapamadım hepinize çok tskler.. ben doğum yaptım doğumum guzel geçti..normal doğum yaptım.hastsneye geldiğimde 6 cm açılmam vardı..darisi başınıza kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?