• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Aynen cok kisa surdu ebeler acilmaya baktiginda 7 cm di bir saate dohurutsun dediler ki ilk oglumdada rahattimm , hatta ebe gec bile gelmisin dedi ne ciglik cigliga bagirma ne baska bisey , Rabbimmm herlese benim gibi normal dogum nasip etsin aminnn
Ayy ne guzel allah bize de nasip etsin. Önerebileceğin kızlar sunu yapın diyecegın birsey varmı

Ya kızlar bana doktor son haftalarda ölçümler doğru olmuyor o yüzden boy kilo bakmıyorum dedı acaba doğrumu sizler söylüyorsunuz doktora mı bağlı yoksa yanı başka birşey mı anlayamadım

Kizlar en zor lohusalk donemini ben geçiriyom galiba gormcem ve kizi hala evde annem ve kardesimde dogum içn gelmislerdi şimdide eşimn kuzeni bide cocugu gelms bi haftaligina evimz kücük cok zor geciyo ya :kızgın:
Ah canım ya Allah sana sabır versin,senin eşinin sülalesi de ne kadar anlayışsız insanlarmış.her gelen yatıya geliyor,size olan maddi manevi zahmetini geçtim lohusa insansın Bebek var,havalar soğuyor Allah korusun bebeği veya seni hasta edecekler.

Ya kızlar bana doktor son haftalarda ölçümler doğru olmuyor o yüzden boy kilo bakmıyorum dedı acaba doğrumu sizler söylüyorsunuz doktora mı bağlı yoksa yanı başka birşey mı anlayamadım
Dün kontrolde dr bana da kilo ve boyla ilgili hiç bişey söylemedi,sadece iri bir Bebek olacağını söyledi. Boy kilo Ultrason kağıdında yazıyor,ben ordan baktım.

Çatı muayenesi olan 37 38 haftalarda arkadaşlar sorum size.. Ben kendimi hiç sıkmadm hatta doktorum tebrk etti işte böyle dedi sdce en sonda acıdı. Sonra nstte gittm cok agrm oldu, muayeneden dolayıdır çok normal dedi. Ama 4 saat geçti hala ağrı giriyo, çok şiddetli napsam bilemedm :KK43: normalmidir acaba
Ben çatı muayenesini hissetmedim bile üç sn de bitti canım.dr bitti deyince de çok şaşırdım.sonrasında ağrım falan da olmadı.

peki kaç cm ymiş açıklığın . ne zaman geri gel dedi
Canım cm söylemedi sormak da benim aklıma gelmedi ama bir parmak bir cm den fazla olmaz galiba sancılar beş dk da bire düşünce gelirsin dedi tansiyonum yüksek çıkarsa bebeğin hareketlerinde değişiklik olursa gelirsin dedi bunlar olmazsa Cuma sabahı yatış yapıcaz suni sancı alcam

Evet canım malesef iki perinatolog var burda ablan memnun muydu dr dan ablanin ne sıkıntısı vardı çok oldu mu doğum yapalı sen hangi dr a gidiyorsun
Çocuğu olmuyordu tüp bebek yaptırdı cnm memnun baya ilgili doktoru daha doğum yapmadı 20 haftalık hamile bende ayrıntılı için Mehmet tayyara gittim baya inceledi kendi Dr o kadar ilgilenmiyor açıkçası parası fazla olabilir ama degiyor bence

Kızlar açıkçası ben de boy kiloda artık doktora güvenmiyorum net değil ölçümler Allah sağlıkla gelmelerini nasip etsin yavrucukların bugün sağlık ocağı kontrolüm vardı idrar yolları enfeksiyonum varmış biraz şikayetim Yok ama bakalım doktor ilaç verecek mi haftaya çarşamba sezeryan günümüz zaten

Kızlar açıkçası ben de boy kiloda artık doktora güvenmiyorum net değil ölçümler Allah sağlıkla gelmelerini nasip etsin yavrucukların bugün sağlık ocağı kontrolüm vardı idrar yolları enfeksiyonum varmış biraz şikayetim Yok ama bakalım doktor ilaç verecek mi haftaya çarşamba sezeryan günümüz zaten

Aynen bebek buyudukce olcumler sapıtıyor bence de benim bebek 10 gunde 800 gr almıstı diğer hafta ise 7 gunde 80 gr bir tutarsızlık olduğu belli :) İnş hayırlısıyla gelirler, Enfeksiyon için azsa eğer 3 4 lt su iç

F Forass senle aramızda 2 gün var bende Pazartesi girecegım ınsallah sezeryana normal dogum tarohlerımız arasında da 2 gün var demekki doktorlar aynı gelısım gününde alacaklar çok heyecanlıyım ılkinde böle degıldı Rabbım sağlıkla kucagımıza almayı nasıp etsin inşallah

Back
X