Herkese huzurlu geceler arkadaşlar, habersiz bıraktım kusura bakmayın özellikle etiketleyen canlar
Salı günü kan kültürü sonucumuz negatif çıktı ve leblebimizi teslim aldık
Hayatımız çok değişti, şükürler olsun Rabbime.. Nasıl sabah oluyor, nasıl gece oluyor anlamıyorum :) 30saniye popomu yere koyamıyorum..
Emzirme çalışmaları, süt sağmalar, alt değiştir, hoopp malzemeleri temizle, bi türlü uyanmayan leblebiyi uyandır, hop bidaha emzirme çalışmaları, süt sağmalar.......... Hep aynı şeyler dönüp dönüp tekrarlanıyor ve nasıl vakit geçiyor anlamak imkansız

dikişlerim acıyor artık wcye gidememekten :)
Büyük kız bi taraftan iyice bunalımlarda, aman Allah'ımm.. Makul sınırlar içinde eşite yakın şartlarda ilgi alaka gösterme çabalarım var, "psikolojim bozoldooo" diyip duruyor zira kendisi :)
İnanılmaz yorgun, inanılmaz uykusuz, inanılmaz açım leblebi geldiğinden beri..
Ve hayatımda hiç olmadığım kadar mutluyum, hiç olmadığım kadar güçlüyüm

düz duvara tırmanabilirim şuan, aaaa ama bi dakka emzirme saati geliyo gene dimi? Sahi uyumak diye bişey de vardı dimi :)
Anlayacağınız benim balatalar yandı, çipim kaydı canım arkadaşlarım.. Kızımın yoğun bakımdaki günleri geldikçe aklıma, gram şikayetçi değilim bu halimden.. Rabbim evlatlarımızla sınamasın hiç birimizi
Ve dualarım sizinle, laf olsun diye demiyorum, gerçekten ediyorum..
Doğum yapanların tekrar gözü aydın, hala bekleyen arkadaşlar, sağlıkla kavuşun yavrularınıza innnnnşaAllaaahhh

Sevgiyle kucaklıyorum hepinizi