• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bu gece 4 saat uyumuşuz:skandal: Aslında 2 saat sonra ben uyandım hadi biraz daha uyusun birazdan uyanır dedim bi 2 saat sonra yine ben uyandım bizim kız hala uyuyor. Çok korktum bir şey oldu diye. Hala kendine gelemiyor. 4 saat çok değil mi kızlar :KK17:
Canım sarılık için korkuyorsan bilmiyorum ama normalde 4 saat uyuyodu benim kızda uyandırmıyodum çünkü gün içerisinde çok uyanıktıı malesef

Bende nuk almıştım.açıkçası çok emzik verme meraklısı değildim o yüzden çok özenerek araştırarak almadım.
Ama hemen tuttu :)
İyimi yaptık kötümü yaptık bilmiyorum ama gece mız mızlanınca veriyorum hemen uyuyo :)
Ohh şükür et canm şimdi anlamıyor olsbilirsn ama ilerde anlarsın avent aldım bende tutmazsa nuk alırım tutsun diye dua ediyorum ne güzel uykusu düzenli olur

İnşallah canım bende yoruldgumda çok aciyor doktora ağrı kesici krem yazdı masaj yaparak uygula dedi .çok sıcak uygulama yapma dedi .Bide bebisin hiç gelmeye niyeti yokmuş öyle görünüyor en az 3 veya 4 hafta dedi 40ni dolduracak gibi görünüyor
Doldursun canım daha sağlıklı olur bebeğin 1 gün bile önemli gelişimi için

Kızlar bide ben 1 hafta 10 gündür afedersiniz ishalim. Bi türlü doktorada soramadim unuttum hep. Ciddiye almalimiyim sizce? Kabız olmaktan iyidir diyorum ama aşırı halsizlik olmaya başladı. Bide sağ elim hep uyuşuk

Doktordan geldik doktor doğurmaya niyetin yok hala dedi açılma var mı diye baktı tık yok dedi salı dan sonra durumun suyun hareketler iyi olursa bi hafta daha bekleriz dedi. Doktordan geldik ilk lavaboya gittiğimde bişi yoktu onun üstüne iki kene leke şeklinde kan geldi napıyım bilemedim kasımlarımda adet Ağrı'sı. Var
Nişan gelmiş canm.doktoruna gaber ver yine de.dogum baslıyo demek ki.bu nişandan sonra en gec bikac güne dogum olur zaten.bi haftayı unut sen.hadi hayırlısıyla kolay dogumun olur ins.bizlere de dua.

Doktordan geldik doktor doğurmaya niyetin yok hala dedi açılma var mı diye baktı tık yok dedi salı dan sonra durumun suyun hareketler iyi olursa bi hafta daha bekleriz dedi. Doktordan geldik ilk lavaboya gittiğimde bişi yoktu onun üstüne iki kene leke şeklinde kan geldi napıyım bilemedim kasımlarımda adet Ağrı'sı. Var
İnşallah başlamıştır doğum. Ben de dünkü çatı muayenesinden sonra keşke tetiklense diyorum stres oldum artık doguramicam gibi

@minikhikayem de çatı kontrolünden sonra lekelenme ve ağrı olmuştu diye hatırlıyorum. Ama onun ağrısı çok fazlaydı galiba ve ertesi sabah Doğuma gitti canım. Hazırlıklı ol, ağrılarını takip et bence
İlk çatı vajinal muayenemde böyle bişi olmamıştı bugünkünde böyle dldU bende şu an kontrol ediyorum sürekli ama doktor hiç yumuşama bile yok dedi

Nişan gelmiş canm.doktoruna gaber ver yine de.dogum baslıyo demek ki.bu nişandan sonra en gec bikac güne dogum olur zaten.bi haftayı unut sen.hadi hayırlısıyla kolay dogumun olur ins.bizlere de dua.
İki hafta öncede böyle bi leke kan geldi doktorda nişan dedı ama tık yok hayırlı sağlıkla başlar doğum inşallah. Allah hepimize sağlıklı doğum versin

Kızlar bide ben 1 hafta 10 gündür afedersiniz ishalim. Bi türlü doktorada soramadim unuttum hep. Ciddiye almalimiyim sizce? Kabız olmaktan iyidir diyorum ama aşırı halsizlik olmaya başladı. Bide sağ elim hep uyuşuk
Canim baya uzun olmus. Ben de olmustum doktorum reflor saşe ilacini yazdi o ilacla toparladim. Havalar sical su kaybi tehlikeli dikkat et bence. Bende patares haslamasi muz vb seyler ise yaramamisti. Ilac kullanmak istemezsen bu dogal yontemleri dene ama ishal durumu devam etmesin yani. Gecmis olsun

Herkese merhaba kızlar ;) bugün kontrolumüz vardı minnoşcumun kilosu boyu gayet iyiydi. bpd si yine geriden geliyodu 2 hafta kadar. Dr a sordum sıkıntı yok dedi önemli değil. Bende kafama takmamaya çalışıyorum artık. Nst de düzensiz sancı çıktı. Normal doğum için iyi bir şey bu dedi vucut kendini doğuma hazırlıyormuş. Normal doğum olacakmış bu yüzden yürüyüşe çok önem vermem gerekiyormuş 1.5 saat yürümeliymişim her gün. Çok şükür bpd dışında her şey yolunda. Aklımı karıştırıyor biraz geri olması ama takmamaya çalışıyorum. Bizden haberler bu kadar teyzeleri;;)

Canım salgın var bu konuyu doktoruna bi sor bence epey uzun zaman olmus cunku

Canim baya uzun olmus. Ben de olmustum doktorum reflor saşe ilacini yazdi o ilacla toparladim. Havalar sical su kaybi tehlikeli dikkat et bence. Bende patares haslamasi muz vb seyler ise yaramamisti. Ilac kullanmak istemezsen bu dogal yontemleri dene ama ishal durumu devam etmesin yani. Gecmis olsun
Tesekkur ederim cnim. Salı gunu kontrolum var soriyim. Cunku dogumda sezeryanda olsa zorlar bu durum beni

Back
X