Kızlar selam :)
Ben miniğimi sağlıkla kucağıma aldım çok şükür.
Epidural anestezi ile sezaryen Doğum dün gerçekleşti.
Bebeğimin dün sabahki nst si iyi çıkmadı, Doğumda da gördük ki içeride kakasını yapmış. Doktor tam zamanında müdahale etmişiz kakasını Yen'i yapmış dedi. Doğum planımda yazdığım çoğu şey uygulandı uygulanmayan maddeler de oldu ama kafama takmadım. En önemli maddeler uygulandı, kordonu geç kesildi, doğar doğmaz ameliyathanede emzirdim, ameliyathane ısıtıldı, yıkanmadı, hiç bir aşı müdahale yapılmadı.. eşim de benimle Doğuma girmişti ama 3. Dakikada bayıldı, sedyeye falan yatırdılar :) çok komikti. Bu arada bebeğim 2900 gr 47 cm doğdu, sapsarı bir kız :)
Bana gelecek olursak dikişlerim çok acıyor. Tuvalete bile yardımsız gidemiyorum. Normal Doğum yapmayı çok isterdim, şuan her şey bitmiş olurdu..
iiz
sen sormadan söyleyeyim yanına kesin al dediğim şeyler depend (1 paketin tamamı), kettle, silikon göğüs ucu( tahmin ettiğim gibi Bebek hiç tutamadı benim göğüsümü) , kalkan, lansinoh krem, bitki çayı, bardak ve bazı şeyleri steril edebilmek için çukur bir kap. Annem kettle götürüyorum diye bana çok gülmüştü ama iyi ki almışız diyor şimdi :)