• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Cnim düşüncene saygi duyuyorum ama önceki msjindada dogum degil ameliyat diye bahsetmesen ve sezeryanı buadar kotulemesen rica ediyorum. Burda bi cok arkadasimiz bnde dahil normal istedigi hade mecburi sezeryan oldu veya olucak. Zaten psikolojik olarak huzursuzuz bide sen üstüne bukadar kotuleyerek yazmasan sevinirim.
Mecburi başka keyfi olmak başka şey daha haftası gelmemiş çocuğa suyu iyi ise baska komplikasyon yoksa sezeryana alınmasını saçma buluyorum tabi ki çocuğun hayatı normal doğumdan önemli siz beni yanlış anlamisiniz

• Beğen
Reactions: iiz
Canim aslinda 39+2 ye sezaryen gunu verdi. 39 a kadar da benim dusunme surem var. Insallah o arada asagiya iner ve normal yolla gelmeye karar verir bebegim. Doktordan ciktigimda moralim cok bozuktu beni zorla sezaryene yonlendirmeye calisto diye dusundum. Ama 9 ay boyunca tanidigim kadin bi anda degismis olamaz herlde. Cunku benim de suan cati uygun suyu iyi kan akisi guzel nstler temiz sadece kilolu ve cooook yukarda. Inmezse acilma baslamaz baslamazsa da suni de veremeyiz tehlikeli durumlar olabilir dedi. Bir de soyle birssyden bahsetti ilkkez duyuyorum bazi bebeklerin kordonlari olmasi gerekenden kisaymis ve bunu ultrasonda goremiyorlarmis.bu kisalikta asagiya inmesine engel olabiliyormus. Belki o nedenle inemiyor dedi. Ama sizler 40. Haftadasiniz ve inmemis olmasina doktorunuz bambaska tepkiler vermis. Kafam cokcok karisik:işsiz:
Seninkinin kilosu kac canim suan ?
canım belkilerle düşüneceğine bir doktora daha git özele gitmeyeceksen devlete git ... demek ki öyle ..... demekle karar verilmez ki bu önemli bir durum. sezeryanı şimdiye kadar zaten söylemiyorlar tabi son anda söyler niye söylemesin ki kolay çünkü sezeryan . bir muayeneye daha gitmek zor mu. sezeryan içinde kiloyu fazla söyler sen nerden bileceksin ki ! sen kendi kendine düşünerek bulamazsın ancak başka doktorun fikrini alacaksın

senin düşüneceğin şey ancak gözü kapalı kabul etmek ya da etmemek .niye bilmeyi tercih etmeyesin ki

Insallah canim, yani suan elden gelen bisey yok gercekten yukariya ciktigini ben kendim de farketmistim zaten. Hem goruntu olarak hem de cati agrim resmen yok oldu.ama neden yukari cikti doktor da anlam veremedi. Bundan sonra hayirlisi neyse o olsun. Arkadaslarim geldi aksama dogru konustuk biraz sakinlestim. Kismet artik bundan sonrasi
benım 3 haftadır çatı agrım yoktu zaman zaman zaten geçiyor

Canım bişeyı anlamadım senınkı asagı ınmıstı ama sonradan mı yukarı cıktı? Sankı benım doktorum bebek asagıda artık ne cıkar, ne pozisyon degıstırır demişti yanlıs hatırlamıyosam.
son haftalarda kolay kolay yer değiştiremzmiş deniyor ya yukarıya nereye cıkacak ki yer mi var c şeklinde 2 büklüm duruyorlr zaten

Kızlar ıkı gunde ıkı arkadasımız hastaneye 2-3 cm acıklıkla gıttı ve hastanede sunı sancı verılmesı gerektı takıp ettıgım kadarıyla. Doktorlar neden sunk sancı verıyorlar? Isı hızlandırmak ıcın mı? Sonucta acılmanın saatte bır cm olması normalken bu acılma ıcın gefeklı zamanı tanımadan mı sunı sancı verıyor doktor? Ikı bebekte de sunı sancıdan kalp atısları dustu ve sezeryanla geldı bebekler. Son anda bu dogum seklı degısıklıgını yasamak hos olmamıstır allahtan bebısler annelerımız saglıklı. Sunı sancı neden verılıyor onu bılemedım
belli saati geçip açılma nerdeyse hiçe yakın olunca veriyorlar galiba açılma olmayacak daha fazla diye olabilir bilmiyorum ana

Merhaba kızlar ben dogum yaptım spinal anesteziyle sezeryan olmak zorunda kaldım.
Bebeğim dogdugunda onuza ve kafasına kordon dolanmıs. Nişan geldi sabah 10da. Öglen 1de alttan sancı için ilaç verdiker o zaman 3 cm di 10 saat sonra acılamaya baktılar ve 3.5 cm acılmaydı suyum cok azaldıgımin sezeryan olduö hafif agrım var sadece. Sancıların son iki saati cok fenaydı inledim o sıralar farkında degilimm. Şükür sağ salim dogdu yavrumuz. Darısı bekleyenlerin başına iniallah.
gözün aydın :nazar:

Mecburi başka keyfi olmak başka şey daha haftası gelmemiş çocuğa suyu iyi ise baska komplikasyon yoksa sezeryana alınmasını saçma buluyorum tabi ki çocuğun hayatı normal doğumdan önemli siz beni yanlış anlamisiniz
bu kadar kız içinde normal doğum 2-3 tane ya inanılmaz gerçekten bu nedir ya herkesin mi komplikasyon yuhhh denir buna

kızlar kimler 40. haftasını geçti . bir tek ben mi kaldım !? 40 +4 oldum bugün ya kaygılanmaya başladım gerçekten de. yarını beklıyorum randevum var

Canim aslinda 39+2 ye sezaryen gunu verdi. 39 a kadar da benim dusunme surem var. Insallah o arada asagiya iner ve normal yolla gelmeye karar verir bebegim. Doktordan ciktigimda moralim cok bozuktu beni zorla sezaryene yonlendirmeye calisto diye dusundum. Ama 9 ay boyunca tanidigim kadin bi anda degismis olamaz herlde. Cunku benim de suan cati uygun suyu iyi kan akisi guzel nstler temiz sadece kilolu ve cooook yukarda. Inmezse acilma baslamaz baslamazsa da suni de veremeyiz tehlikeli durumlar olabilir dedi. Bir de soyle birssyden bahsetti ilkkez duyuyorum bazi bebeklerin kordonlari olmasi gerekenden kisaymis ve bunu ultrasonda goremiyorlarmis.bu kisalikta asagiya inmesine engel olabiliyormus. Belki o nedenle inemiyor dedi. Ama sizler 40. Haftadasiniz ve inmemis olmasina doktorunuz bambaska tepkiler vermis. Kafam cokcok karisik:işsiz:
Seninkinin kilosu kac canim suan ?

CANIM 41 kadarda beklesen tavrından niyeti çıkmış zaten sana o son dakika da olsa sezeryan yapacak senin tereddütün ne neden bir muayeneye daha gitmek istememiyorsun. başka bir doktora daha gidersen doğruyu anlayacaksın yoksa hep aklında bu tereddüt olacak . her şey cok ıyı olsa sonuctan memnunda olsan hayatın boyunca konu açıldıgında acaba dıyeceksın ne geregı var ki ! zaten 9 ay boyunca doktordayız 1 kez daha gıtmenın neyı kötu . kendı kendıne karar verılemz ki bu konu da . üstünde düşünmemelisin bile . önce durumunu bilmeni ona göre beklemelı ya da karar vermelisin neye göre bekleyeceksin.

bu kendini geri çekmen neden kafanda tartamazsın bunu çünkü bilgi doğru mu ondan emin değilsin acaba dogru mu dedi ki yi tartacagına git öğren
bu senin için önemli bir karar niye başka birine bu kararı bırakıyorsun sen vermelisin bu kararı daha haftan var

benım en son kilo 3400 demişti doktorum geçen hafta dedi

Back
X