- 8 Mayıs 2015
- 501
- 529
- 23
- Konu Sahibi angel5angel
-
geç döllenmede olabilir ilişki tarihin nasıl ondanda bilebilirsin canım idrar testimde benim koyulaşmıştı 2 gün sonra ama çokta belirgin değildi açıkçası sen gönlünü ferah tut inşallah kandan netleşir zatenyarın yapcam canım tekrar kan testini
Bi de kızlar benim sat 29 kasım sata göre 4 haftalık görünüyor tam ondan düşük çktı kan değerim ve testlerde o yüzden silikdir diye düşünüyorum inş. yanılmıyorumdur.
İnşaalllahh canımm anlayamadım gitti zaten bu hesaplamayı ben 11 aralık çat iğnesi olduğum gün 12 aralık yumurtanın çatladığı gün 12 aralıkta çatladığını varsayarsak bugün 15.gün :)geç döllenmede olabilir ilişki tarihin nasıl ondanda bilebilirsin canım idrar testimde benim koyulaşmıştı 2 gün sonra ama çokta belirgin değildi açıkçası sen gönlünü ferah tut inşallah kandan netleşir zaten
Kızlar benim böyle oldu testim biraz bekledikten sonra dahada koyulasti
Kan vericektim ama vazgeçtim artık bugün versem perşembe günü geliomus sonuçlar cumartesi doktoruma gitcem zatenİnşaalllahh canımm anlayamadım gitti zaten bu hesaplamayı ben 11 aralık çat iğnesi olduğum gün 12 aralık yumurtanın çatladığı gün 12 aralıkta çatladığını varsayarsak bugün 15.gün :)
canım bariz pozitif kan ver artık da netleştirr
Oh oh maşallahKızlar benim böyle oldu testim biraz bekledikten sonra dahada koyulasti
ben tekrar kan verdim canlar cumartesiye kadar bekleyemedim bugün 1000 küsür olması lazım bakalım akşama doğru çıkar sonuç :)Oh oh maşallah
canım benim 15.gün bugün değerim 1500lerde falan olmasını bekliyorum senin biraz daha küçük bence minikkuş :)
ben tekrar kan verdim canlar cumartesiye kadar bekleyemedim bugün 1000 küsür olması lazım bakalım akşama doğru çıkar sonuç :)
aynen canım çünkü benim bu ay bir kez ilişki oldu oda 12 aralık cumartesi 172ydi değerim :)bana mı dedin yumoşlar çatladıktan sonraki 15.gün ve 1500 lerde bekliyosun çok iyi
aynen canım çünkü benim bu ay bir kez ilişki oldu oda 12 aralık cumartesi 172ydi değerim :)
inşallah canım senin hangi gün 20 çıkmıştıhayırlısı olsun bakalım canımmm inş. dediğin gibi yükselir değerin bende yarını beklicem mecbur :)
inşallah canım senin hangi gün 20 çıkmıştı
Bilemedim seninde baya önce aslında anlayamadım yani kaç günde döllenme olur 1500 çıkar değer bende bir hatamı varBen aralık 8 inde çatlatma ığnesi yaptım 9 unda ilişki dedi doktorum sanırım 9 -10 gibi hamile kaldım bugün 18 -19.günümdür diye düşünuyorum
Canım seninki ikizdir belki :))Bilemedim seninde baya önce aslında anlayamadım yani kaç günde döllenme olur 1500 çıkar değer bende bir hatamı var
BİR GÜNDE DEĞİL CANIM 2 GÜNDE İKİ KAT ARTMASI LAZIM.15.günde beta hcg değerleri en yüksek 429 diyor tam anlayamadım kızlar 1 günde 2 kat artması gerekmiyormu değerin
canım benim perşembe 34tü cumartesi 172 oldu o nasıl oldu ozaman :) anlam veremiyorum aynen seninki normal görünüyor canım zaten 70tede idrarda yine silik çıkar ben cumartesi idrarda yaptım önce değerim 172yken bile silikti çokBİR GÜNDE DEĞİL CANIM 2 GÜNDE İKİ KAT ARTMASI LAZIM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?