herkese günaydın uykusuz bir geceden sonra çok üzgünüm kızımı daha önce gündüz ve gece uykuda mama içiriyordum (çünkü sütüm az ilk iki ay emmediği için sağınca 10-20cc çıkıyor ikisinden) dün mama içireye çalıştıkça gündüz uyandı içmedi gecede emzirdikten sonra mama veriyordum biberon ağzına değer değmez ittirdi içmedi doymayınca ağladı uyumadı. gün içindede en iyi ihtimalle 3 saatte bir 90cc ancak içiyor. 20 eylül doğumlu sizin bebekleri duyunca benim kızım oldukça az besleniyor. 4 aylık olup gece kaşık maması falan veren varmı. onu deneyeyim bi süre uyur belki diyorum. çünkü çalışıyorumda aynı zamanda. işe başlayınca uykusuzluktan zaten sütüm azalmıştı iyice çekilecek diyede korkuyorum. bu arada anne sütünüde sadece uykulu döneminde alıyor her zaman emziremiyorum

2. ayından bu yana böyle istahsız halbuki ilk iki ay çok güzeldi kilo alımıda yemeside ama emmiyordu emsin çok istedim ama bu seferde düzensiz oldu ve süt yetmedi. şimdiyse iştahsız.
tadımlara başladım yoğurtla geçen hafta ama onada pek istekli değil bi yemek kaşığından ileriye gidemedik. dün havuç suyu verdim o da rahatsızmı ettiki gece diyorum. kızımı çok seviyorum. bedenen ve zihnen bunları düşünmekten yorgunum uzun oldu ama tecrübeli anne varse lütfen yardım normalmi yaşadıklarımız