- 9 Şubat 2017
- 459
- 632
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
- #39.961
Böyle durumlarda genelde eşim müdahale ediyor ailesine canim. İmkanın varsa esinle konus anlat durumu birşey olduğu zaman o söylesin gerekeni uygun bir şekilde. Anneliğini eleştirme kısmını zaten hiç kafana takma herkesin çocuk yetiştirme tarzı farklıdır. Eminim evladın icin en iyisini yapıyorsundur. Kimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin canim.Merhaba güzel anneler... Oğlum ek gıdaya geçti artık bin bir uğraşla severek hazırladığım ilik suyu tavuk suyu buzlukta yerini aldı... Heyecanla ek gıda için gerekli her şeyi aldım... Gel gelelim ki hafta sonu ilk defa kv ye gittim ve oğlumu güzelce kucağına oturtup bizim yediğimiz yemeklerden ağzına vermeye çalıştı ben nasıl bir atladıysam verme sakın diye bir pencelerim eksikti... Çünkü oğlum 6 ay beni emdi daha tam olarak ek gıdaya geçmemişken bizim yediğimiz yemekten ki kaşığı önce kendi ağzına götürdü sıcaklığına baktı sonra vermeye çalıştı... Ya ben bunu nasıl aşacağım? aynısını kendi annem yapsa ki yapmaz beni tanır aynı tepkiyi verirdim.. Haa birde oğlum un uyku saati geçince ağlama krizine giriyor.. uyuyan bebeği gelip uyandırıyor seviyor öpüyor oğlum da uyandı uykusu yokmuş zaten dedi kaldırdı ama içim gitti beş dakika sonra öyle bir ağladı ki kv ve evdekiler in şekli değişti çok korktular ben derdimi anlattım ama anlamıyorlar daha ilk gitmemiz de görümceler kv anneliğimle ilgili herşeye bişey buldular.. İnanın gitmek istemiyorum o insanların evine ama mecburum... Sizler bu tarz şeylere nasıl önlem aldınız