- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #41.641
Arkadaşlar, 2 ve 4. Ay aşılarında ateşi olup 6. Ay aşılarını olan var mı? Bunda da çok oluyor mu ateş? Bıktım şu aşılardan ya, daha zamanı gelmeden stres oluyor bende.
Canım bizde ateş olmadi..bizde.6.ay asını dün yaptıkArkadaşlar, 2 ve 4. Ay aşılarında ateşi olup 6. Ay aşılarını olan var mı? Bunda da çok oluyor mu ateş? Bıktım şu aşılardan ya, daha zamanı gelmeden stres oluyor bende.
Canım bizde ateş olmadi..bizde.6.ay asını dün yaptık
Çok şükür ateş yapmadi
Canım, benim ortanca kızım 2 ve 4 aylık aşıdan sonra 40dereceyi bulan ateşi nedeniyle toplamda 5 gün hastanede yatmıştı. 6 aylık aşıdan ödüm kopuyordu. Ağustos ayında Adananin 40 derece sıcağında olmasına ragmen, 6 ay aşısında hiç ateşi olmadı. Korkma. Ateşi olursa ateş takibi yaparsın. 38.5 çok yüksek bir ateş değil. Dilerim ateslenmezler.Arkadaşlar, 2 ve 4. Ay aşılarında ateşi olup 6. Ay aşılarını olan var mı? Bunda da çok oluyor mu ateş? Bıktım şu aşılardan ya, daha zamanı gelmeden stres oluyor bende.
Yok canım bizde olmadi..icini ferah tut insallah ateşi olmaz.Şükür atlatmışsınız, 4. Ayda olmuş muydu? Bizde 38.5 a yaklaştı 3 gün boyunca. Bunda daha fazla olur diyorlar. Stres yaptım.
Evet..cunku burası öyle sessiz kalmazdı.Nereye gittiyseniz bizi de çağırın
Sorma canım bizimkide felaket ne yapsak uyku yapan ne versekte uyusalarKızlar uyku durumları nasıl bebişlerin. Bu ara gece uykusu felaket bizim.
Canım bizim uykumuz çok şükür iyi gidiyor.acaba kizin dismi cikariyorKızlar uyku durumları nasıl bebişlerin. Bu ara gece uykusu felaket bizim.
Galiba diş. Çok zorluyor yaCanım bizim uykumuz çok şükür iyi gidiyor.acaba kizin dismi cikariyor
Eğer içinde ağlama ve öğrenilmiş çaresizlik yoksa naçizane bana göre makul. Bunu bazen benim kızımda yapıyor ama bazen yapamıyor. Koku ses dokunuş arıyor. Ve bence bunu bir bebek yapamasada normal çünkü bebek çünkü daha çok küçük:)
Ne güzel kızın bence senin orada olduğunu biliyor o güveni vermişsin :)
her sabah diş muayenesi yapıyorum. bu gecelerin bir sebebi olmalıGece kaç defa kalkıyor sayamıyorum... Çok mızmız ağlıyor birden sonra keyifleniyor ama bir tanecik dişimiz çıkmadı.. Daha çıkmadan böyleyse çıktıktan sonra ne yapacağım bilmiyorum
selam canım..ben pembe mavi de aygün küçükerdoğan a gidiyorum..ben de diğer arkadaşı hatırlayamadım..çekirge doruk ta bir bey dr un adını vermiştim diye hatırlıyorumKızlar herkese iyi geceler dilerim herşey yolundadır birkaç birşey sorucam birincisi bana Bursa’da bir arkadaş çocuk doktoru tavsıye etmişti ama ismi hatırlayamadım tekrar yardımcı olabılırmı birde aşı yaptırmayan arkadaşlar vardı sanki kimdi acaba bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?