- 28 Mart 2016
- 312
- 450
- 33
- 40
- Konu Sahibi angel5angel
-
Ah ah o kadar iyi anlıyorum ki seni. Rabbim yüzlerimizi güldürsün. Bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah.belki geç yerleşiyordur bizimkiler. Hakkımızda hayırlısı canımCanım sat 26 kasım netten hesaplayinca 5 haftalık dio çözemedim doktorum 3 haftalık diyo kahverengi akıntım var iki gündür çok kötü hissediyorum şuan
Kese görünmedi dün gitmiştim doktora beta hgc yi dün yaptırdım 638 çıktı bugünde yaptiracaktim ama hastane hafta sonu yapmıyoruz dedi özel hastanede yok bekliycem yani yarına kadar..canm onemli olan ultrason olcumleri demekki gec dollenme olmus.
Kahve akinti yerlesme kanamasi olablr. 3 haftalksa tam yerlesme zamanina denk geliyor.
Keseyi gordn mu veya bHCG bakldi mi
Napıyım bende hayırlısı diyip bekliyorum ama üzülmemek elde değil..Seninde mi akıntın varAh ah o kadar iyi anlıyorum ki seni. Rabbim yüzlerimizi güldürsün. Bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah.belki geç yerleşiyordur bizimkiler. Hakkımızda hayırlısı canım
Evet canım cuma akşam başladı. Bugün de devam ediyor. Tuvalete gitmek istemiyorum resmen.Napıyım bende hayırlısı diyip bekliyorum ama üzülmemek elde değil..Seninde mi akıntın var
Doktora gittin mi.. akıntının şiddeti nasıl..ben günlük ped takıyorum 4_ 5 saatte yarısı doluyor..Allah yardimcimiz olsunEvet canım cuma akşam başladı. Bugün de devam ediyor. Tuvalete gitmek istemiyorum resmen.
Evet canım cuma akşam başladı. Bugün de devam ediyor. Tuvalete gitmek istemiyorum resmen.
Doktora gittiniz mi? Progestan kullanmıyor musunuz?Doktora gittin mi.. akıntının şiddeti nasıl..ben günlük ped takıyorum 4_ 5 saatte yarısı doluyor..Allah yardimcimiz olsun
Eskişehirdeyim canım ben uzun süredir gittiğim doktorum vardı çok şükür sıkıntım yok o konuda ama doktor önemli tabi inş hemen memnun kalıcağın doktor bulursun canıminsallah canm ne guzel olr.
Ben zonguldaktayimkadin dogum doktoru buyuk snkti burda sen nerdesn
Canım olabilir kahve akıntı belki hep devam edicek ama sağlıkla ilerlicek hamileliğin inşallah sıkıntı yapma ama dinlen bir iş yapmaCanım sat 26 kasım netten hesaplayinca 5 haftalık dio çözemedim doktorum 3 haftalık diyo kahverengi akıntım var iki gündür çok kötü hissediyorum şuan
Canım bende eskişehir acıbadem hastanesine gidiyorumEskişehirdeyim canım ben uzun süredir gittiğim doktorum vardı çok şükür sıkıntım yok o konuda ama doktor önemli tabi inş hemen memnun kalıcağın doktor bulursun canım
Keseyi görürsün canım ama kalp atışı için erken gibiBhgc bugün baktımdım 857 çıktı değerim sizce perşembe günü dr ye gitsem keseyi ve kalp atışlarını duyar mıyım
Cnm çok çok küçük kese görürsün kalp atışını henüz duyamazsın idarara sıkışık girmeni tavsiye ederim daha net görünürBhgc bugün baktımdım 857 çıktı değerim sizce perşembe günü dr ye gitsem keseyi ve kalp atışlarını duyar mıyım
Aa canım bende acıbademe gidiyorum ramazan beye sen hangi doktora gidiyorsunCanım bende eskişehir acıbadem hastanesine gidiyorum
Bende ceren hanıma gidiyorum canım çok cana yakın tel no sunu verdi sürekli mesajlaşıyor ilgili bi doktor acıbadem çok iyi bir hastane zatenAa canım bende acıbademe gidiyorum ramazan beye sen hangi doktora gidiyorsun
Aaa hadi hayırlı haberlerle gel inşKızlar buraya yazdım kimyasal yaşıyorum diye değer 18 di ertesi gün kanama oldu bende düşük yapıyorum diye dr gitmedim hormon sıfırlandı mı diye kan verdim değer 3 gün sonra 170 olmuş yani sanırım üstüne gördüm yarın Dr gidicem
Cnm geçen hafta ne gündü ve değerin kaçtıkizlar persembeye randevu aldim sizce yarin tekrar kan verip oylemi gideyim yoksa gecen hafta verdigim kan tahlili yetermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?