- 8 Mayıs 2015
- 501
- 529
- 23
- Konu Sahibi angel5angel
-
Hemen başla canım hiç vakit kaybetme benimde ilk gebeliğim ben bir ay önceden başladım eczaneden folik asit alabilrisin folidoce kullanıyoruö ben içinde b12+iyot desteği varBenim ilk bebegim olacak hicbir sey bilmiyorum. Beslenme nasil olmali ilk ayda acaba. Folik asite hemen başlamalı miyiz?
Bende 14ünde gidicem canım kalp atışı için yine konuşuruz burdan belki karşılaşır yüz yüzede tanışmış oluruz14 ünde gitcem canım
Etkilerini bilmeden içmemekte fayda var.Kızlar bitki çaylarıyla alakalı bilginiz varmı ben melisa papatya çayı tüketirdim hep severimde çok içsem zararı olurmu acaba bebeğime
İnşallah süpriz oldu bize korunurken oldu hiç düşşünmüyorduk kızım 10 aylık daha ama eşimle heyecanlandık süpriz olsadaHayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerle gelirsin
Hayırlısı Rabbimden annemde benim yaşadıklarımı erkek kardeşim de yaşamış olabilir yani :))Çok sevindim senin adına ozaman erkek bebek geliyor olabilir canım
Günaydın. Sakın üzülme, kromozamsal bozukluklardan dolayı vücut kendiliğinden atıyormuş, ben de yaşamıştım ve hemen ardından 2. ay hamile kalmıştım. Kimyasaldan sonra daha kolay hamile kalınıyor diye söylemişti doktorum. İnşallah birdahakine hayırlısıyla.Kizlar bende tam anlayamasamda kimyasal gebelik yasiyorum sanirim hastaneden geldim biraz once degerim dususe gecmis ama bende kanama olmadi lekelrnme seklinde degirim suan 59 bebegim tutunamadi bana hepinize saglikli bi hamilelik ve saglikli dogumlar diliyorum kismet degilmis bana 5 yil beklemistik nasip olmadi
Üzüldüm canım ama hayırlısı böyleymiş benimde kanamam başlamadan kimyasal gebelik yaşamıştım sıfırlanana kadar adet gelmeyebiliyor sonrasında inan hemen hamile kalırsın canım sağlıklı hayırlı zamandaKizlar bende tam anlayamasamda kimyasal gebelik yasiyorum sanirim hastaneden geldim biraz once degerim dususe gecmis ama bende kanama olmadi lekelrnme seklinde degirim suan 59 bebegim tutunamadi bana hepinize saglikli bi hamilelik ve saglikli dogumlar diliyorum kismet degilmis bana 5 yil beklemistik nasip olmadi
gayet normal canım sıkıntı yok güzel artmışGunaydın kızlar ben de dun tekrar test yaptırdım 56 idi 129,50 olmus sizce azmı bu degerler sızın degerlerınız cok yuksek gerçi bata 2 kaldı bugun
günaydın kızlarrGunaydın kızlar ben de dun tekrar test yaptırdım 56 idi 129,50 olmus sizce azmı bu degerler sızın degerlerınız cok yuksek gerçi bata 2 kaldı bugun
inşallah allahım tamamına erdirir hepimizinkiniii ben çarşamba sabahı gıdıcem umarım kese oluşmuştur ilk süreçten tedirginim biraz herkesın degerlerı farklı oldugu ıcıngünaydın kızlarr
Canım bence normall ben bata bir gün kala yaptırdım 20,61 çıktı 2 gün sonra tekrarladım 54,42 çıktı bidaha kan yaptırmadım dr gerek yok dedi 10 gün sonra kese kontrolüne gel demişti kese kontrolüne gitmeyi bekliyorum sabırsızlıkla..
inşallah allahım tamamına erdirir hepimizinkiniii ben çarşamba sabahı gıdıcem umarım kese oluşmuştur ilk süreçten tedirginim biraz herkesın degerlerı farklı oldugu ıcın
canım dün 129 çıktıysa acele etme çarşamba kese görünmesi zor 1500ü geçmesi lazım görünmesi içininşallah allahım tamamına erdirir hepimizinkiniii ben çarşamba sabahı gıdıcem umarım kese oluşmuştur ilk süreçten tedirginim biraz herkesın degerlerı farklı oldugu ıcın
kime sordun canım havada kalmış ?Cuma günü yaptırdığımda 3.188 çıktı. Sizin?
benm de muhtemel dogum tarihm o zaman :) brn cok sukur keseyi gordm canm 4+5 deKızlar sat 29 kasım test yaptım silik çıktı nasipse bende eylül 5 annesi olucam yarın randevum var çok heyecan yaptım
Bat a 2 gün kaldıysa çok çok iyi benim 1 gün kala 148 diGunaydın kızlar ben de dun tekrar test yaptırdım 56 idi 129,50 olmus sizce azmı bu degerler sızın degerlerınız cok yuksek gerçi bata 2 kaldı bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?