2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bizde taşınma sürecine girdik 2 hafta önce evi tuttuk kiracı vardı onun çıkmasını bekliyorduk ev sahibiyle konuşuyorduk hep çıkacaktı 5 gün için de bende tabi bütün eşyaları topladım koliledim hazır bekliyorum ev sahibi aradı adam çıkmıyor diye aman allahım ne ağlayabildim ne tepki verebildim hamile halimle yorulduğum a mi yananiyim evden tasinamadik ona mı sonra tıpış tıpış temizliğimi yaptım yerleştim bir hafta da. Başka ev arayacak hiç halim yoktu tasinamadik kaldı. Ev taşınması çok zor hamileyken bi de
Ay sinir bozucu bi durum olmuş bire hamileliğin en başında dizimize kadar kar varken taşındık cok zor olmuştu. Allah yardımcın olsun

maşallah kuzucuğa seninle günlerimiz aynı ya o yüzden merak ettim benim kontrolüm haziranın 2. haftasında :) peki toplamda sen kaç kilo aldın
5 kilo aldım canım. Kilolar bizden düşükse doğru yoldasınız :-) Anca yürüyüşe başlayabildim 1 hafta oldu, kiloyu artık kontrol altında tutarım herhalde çünkü normalde de yemiyorum, çok hareketsiz kalıyordum sadece.

Günaydın herkese kalça Ağrı'sı derken 1 haftadir ınanılmaz sırt Ağrı'sı var ayakta durmak iyi geliyor ve akşamları ortaya çıkıyor by kaburgamın orda ağrı sanırım bu Ağrı'larda normal ağrısı olan var mı

Aklıma takılan birde şöyle birşey var dün Bebek görmeye gittik bebiş sepet beşikte yatıyordu annesi şimdilik yan korumaları çıkartmış yattığı yerden görebilmek için bende acaba az kullanılacak bir beşik ıcın bi uyku setine 200 TL vermeyip onun bi boy büyük 60x120 olanını mı alsam diye düşündüm 6 ay yada 1 yaştın sonda kullanacağımız beşik için uygun olanı

Aklıma takılan birde şöyle birşey var dün Bebek görmeye gittik bebiş sepet beşikte yatıyordu annesi şimdilik yan korumaları çıkartmış yattığı yerden görebilmek için bende acaba az kullanılacak bir beşik ıcın bi uyku setine 200 TL vermeyip onun bi boy büyük 60x120 olanını mı alsam diye düşündüm 6 ay yada 1 yaştın sonda kullanacağımız beşik için uygun olanı
offf bu yatak ve beşik konusu benim de aklımı kurcalıyor hep ne alıcam ne kadar kullanılacak bi şey alıcam hangisi daha mantıklı kafamda hep sorular deneyimli insanların hepsi farklı bir şey söylüyor :)

5 kilo aldım canım. Kilolar bizden düşükse doğru yoldasınız :-) Anca yürüyüşe başlayabildim 1 hafta oldu, kiloyu artık kontrol altında tutarım herhalde çünkü normalde de yemiyorum, çok hareketsiz kalıyordum sadece.
2 hafta önce 402 gramdı benim minik de ben de şimdiye kadar toplam 3 kilo aldım bakalım sonlara doğru neler olacak :)

günaydın kızlar,
uzun zaman oldu buraya girmeyeli. İnş. herşey yolundadır. Ramazanda oruç tutacak olan var mı? Çalışırken benim gözüm kesmiyor cünkü 7. ayda olacağım. Haftasonları tutabilirim diye düşünüyorum ama.

offf bu yatak ve beşik konusu benim de aklımı kurcalıyor hep ne alıcam ne kadar kullanılacak bi şey alıcam hangisi daha mantıklı kafamda hep sorular deneyimli insanların hepsi farklı bir şey söylüyor :)
Bende sepet beşik var ama içindeki tekstil kafamı kurcalıyor. Yeni doğmuş bebeğin sonucta yorgan öntmücez sırf görüntü olsun diye de 6 ay kullanılacak bişiyi 219 TL cok geliyor. Bi benzeri var farklı marka oda 170 TL. Daha sonra hangi beşiği alacağım kafamda nette değil

Günaydın herkese kalça Ağrı'sı derken 1 haftadir ınanılmaz sırt Ağrı'sı var ayakta durmak iyi geliyor ve akşamları ortaya çıkıyor by kaburgamın orda ağrı sanırım bu Ağrı'larda normal ağrısı olan var mı
Magnezyum hapim bitmisti uc gun almayi unuttum. Cok fena agrim oldu. Hapa basladiktan sonra azaldi. Bana iyi geliyor. Ama oglum var egilip kalkiyorum mecbur agri gene oluyor .Dikkatli egilip kalkmak lazim .

Park yatak kullandik. Uyku seti almadim fileden gormek ucin. Bunda mecbur oglumdan kalma otomatik sallanan besik kullanicam o kapali. Acelesi yok bi uyku seysiz dene olmazsa alirsin. Alip kullanmamaktan iyidir

günaydın kızlar,
uzun zaman oldu buraya girmeyeli. İnş. herşey yolundadır. Ramazanda oruç tutacak olan var mı? Çalışırken benim gözüm kesmiyor cünkü 7. ayda olacağım. Haftasonları tutabilirim diye düşünüyorum ama.
Canım bizim gittiğimiz doktor baya muhafazakar bir doktor günler çok uzun kısa olsa izin veriyorum ama günler uzun dedı dünümüz bile buna müsade ediyor sonuçta tutma dedı susuz kalmamak lazım ama herkezin kendi tercihi

Magnezyum hapim bitmisti uc gun almayi unuttum. Cok fena agrim oldu. Hapa basladiktan sonra azaldi. Bana iyi geliyor. Ama oglum var egilip kalkiyorum mecbur agri gene oluyor .Dikkatli egilip kalkmak lazim .
Bendede magnezyum var ama suda eritilen olduğu için çok zor içiyorum acaba doktora söyleyip hap mı yazdırsam

Back
X