2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben alıyorum canım,aldığım sitelerle de alakalı.güvenilir sitelerden alışveriş yaparsam sorun olmaz.

Sağol canım teşekkür ederim

Canım benim cildimde alerjik egzama var sürekli dermokozmetik ürünler kullanmak zorundayım ve hep internetten alıyorum fiyatlar bazen yarı yarıya kadar farkedebiliyor. Bir eczacı ile konuştum dedim neden bu kadar fark var arada diye. Siteler dükkan tutmuyor depodan satıyor, bir de bize gelene kadar 2-3 farklı aracıdan geçiyor ürünler o yüzden fiyat artıyor dedi. Doktorum da internetten alabilirsin demişti. Yani ben güvenle kullanıyorum. Site adı vermek yasak mı bilmiyorum ama recete.com dan dermokozmetik.com dan ve dermoeczanem. Com dan alışveriş yapıyorum ben.

Tamm canım o halde sitelere bakıyım bi teşekkür ederim

Park yatagina kadar hep netten aldim original hepsi. Bilindik sitelerden alisveris yapiyorum.

Canım geçenlerde haberlerde netten alınan bi mama haberi vardı ondan sonra bi tereddüt ettim

Bebek bizi düşünceleriniz neler ben prima kullanmak istemiyorum ama herkez prima diyor benim seçeneklerim arasında molfix ve komili de var siz neler düşünüyomusunuz

Özellikle son üç gündür karnım patlayacak gibi size de oluyor mu?
Benimde karnım sanki böyle dahada büyüdü sağolsun dğlum bide tekmeleri aşağı doğru atınca hem canım acıyor hemde tuvaleti gitme ihtiyacı hissettiriyor bu aralar zaten be kaç kere lavabodaykeh birden indiği dldU

canm baglanmadm oyle bi alete dundn beri sanci oluym cevremdekilr erkn dogum sancilari diyolar dedim evet dedi sonra eve geldim cok agridi belim ogledn sonra tahlil sonuclari icn falan gittgmde soyledm hala agrim var die bu sancilar dogum sancilarna benziyo dedi ve 10 gun icnde gecmezse korkulacagini soyledi ilac verdi
Anladım canım umarım geçer. Magnezyum eksikliğindendir belki de. Tansiyonun o an yüksek çıkmıştır belki. Evde de düzenli ölçmeye devam et.

Kızlar hangi omega 3 ü kullanıyorsunuz?doktorum ilaç konusunda bana pek birşey söylemiyor krilom diye bir balık yagi önerdi aranızda kullanan var mi ?birde ben sadece decavit ve gynoferro sanol içiyorum.kalsiyum veya magnezyum takviyesi ne zaman yapılıyor ?

Arkadaşlar, ben hastane çantamı erken hazırlamaya başlayacağım risk grubunda olduğum için. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Özellikle en elzem olan fazlalık olmayacak şeyler şöyle bir liste buldum bir kaç liste kurcaladıktan sonra ne dersiniz?

• 1 adet 10’lu hastane çıkışı
  • 3 adet body
  • 3 adet ayaklı tulum
  • 3-4 adet çorap
  • 3 adet pijama altı
  • 2 adet şapka ve eldiven
  • Yelek, hırka
  • Bolca ağız mendili
  • Ufak boy bebek bezi
  • Alkolsüz, saf ıslak mendil
  • Kirliler için poşet
  • 2 takım zıbın
  • 2 adet mevsimine göre battaniye
  • Ana kucağı
  • Emzik, biberon
canim cok gecmis insallahh erken dogum olmaz.insalllahh canim zamaninda dogum yaparsin..sag salim kucagina alirsin canim.icini ferah tut..

canm baglanmadm oyle bi alete dundn beri sanci oluym cevremdekilr erkn dogum sancilari diyolar dedim evet dedi sonra eve geldim cok agridi belim ogledn sonra tahlil sonuclari icn falan gittgmde soyledm hala agrim var die bu sancilar dogum sancilarna benziyo dedi ve 10 gun icnde gecmezse korkulacagini soyledi ilac verdi
canim cok gecmis olsun..insallah erken dogum olmaz..canim bende ilk hamiligimde kansizligim vardi..vana iki torba kan verdiler..dogumda sonrada kan verdiler..ilaclarini icersin..insallah bisey olmaz allahin izniyle

Kızlar bişey sorucam bu aralar tekmeleri göbek hizasında değilde aşağı tarafıma doğru nasıl desem vajinama doğru atıyor 4-5 gündür böyle alt tarafıma doğru atıyor siz de de böyle bir durum var mı çıkacak diyorum:anneadayı:

Kızlar hangi omega 3 ü kullanıyorsunuz?doktorum ilaç konusunda bana pek birşey söylemiyor krilom diye bir balık yagi önerdi aranızda kullanan var mi ?birde ben sadece decavit ve gynoferro sanol içiyorum.kalsiyum veya magnezyum takviyesi ne zaman yapılıyor ?
bana da krilom vermişti doktorum. ilk aylar. şu an ben mesela sadece magnezyum kullanıyorum başka vitamin vermedi. 6. ayım bitmek üzere vitamini kişiye göre tahlillerine göre falan veriyolar herkesin farklı oluyor işte. demir bile vermedi bana daha

bna d
Kızlar bişey sorucam bu aralar tekmeleri göbek hizasında değilde aşağı tarafıma doğru nasıl desem vajinama doğru atıyor 4-5 gündür böyle alt tarafıma doğru atıyor siz de de böyle bir durum var mı çıkacak diyorum:anneadayı:
bana da oluyor arada yaa ilk olduğunda ne oluyor dedim sonra heralde normal dedim yanii

Benim hep öyle alt tarafta tekme atıyor canım. Korkma doktor ayakları asagida duruyor o yüzden öyle olur dedi. Benimki baş aşağı doğum pozisyonunu sevmiyor anlaşılan çünkü hiç dönmedi o şekle

selamla kizlar merhaba.

az önce ayrinitlidan ciktim. biraz üzgünüm ama moralimi yükek tutmaya calisiyorum. amniyom sivim tam sinirdaymis. doktor üc litre suyu muhakka ic ddi. iki hafta sonraya kontrol verdi. diger her sey normal dedi. baska ne yapmaliyim bilmiyorum henüz;( arastiriyorum. havuc kürü varmis galiba. sizce eniselenmeli miyim? :(

birde bebegim ultrason cihazina göre iki hafta geriden gelior. doktor her seyinin normal oldugunu sadece bebegin minyon olmasindan sebep böyle oldugunu söyledi. ben 1.53 boyundayim esim 1.63. birde cihaz avrupa standartlarina göre ölcüm yapiyormus. (ben almanyadayim) bu ikisinin sebp oldugunu söyledi.

aranizda bunlari yasayan var mmi? neler yapiyorsunuz?

canim benim doktorumda sordu ailede seker hastasi varmi diye yok dedim..dedi ozaman gerek yok yapmaya
kızlar benim ailemde şeker hastası yok ve ben sadece yaz aylarında dondurma dışında tatlı yiyen biri değilim. reçel bile yemem. 50 lik yükleme yaptırdım benim yüksek çıktı şekerim. yarın 100 lük yükleme yapılıcak. gebelikte görülen şeker yüksekliği farklı oluyormuş. daha önce düşük yaşayanları karşılaşma durumu daha fazlaymış. benim doktorum 100 lük yüklemeyi istemiyor aslında ama endokrin doktoru kesinlikle yaptır dedi. diyete başladım sonucu öğrendiğimden beri. ekmek makarna pilav meyve vb şeyleri yemiyorum. yarın 4 saatlik bi kan verme işlemim olucak açıkcası stresliyim. doktorunuza güvenin tabi ama yine de bilgi olsun diye paylaşmak istedim.

Özellikle son üç gündür karnım patlayacak gibi size de oluyor mu?
Eger bahsettiğin şey şişkinlik hissi ise bende çok oluyor canım. Sadece su içsem bile patlayacak gibi oluyorum. Çok rahatsız edici bir durum canım. Hareket etmek iyi geliyor genelde öyle zamanlarda. Imkanin varsa yürüyüş yap canım faydası oluyor.

Back
X