2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
İyi aksamlar..22.haftaya geldim hala kusuyorum bazi aksamlar..mide sikayetiyle geciyor benim..sanki hep boyle devam edicek gibi geliyor.
Ben yarin saglik ocagina gidicem..asi ve seker yuklemesi olacak..umarim kusmadan atlatirim:KK66:
Canım allah yardımcın olsun umarım kısa surede kendini daha iyi hissedeceğin bir hamilelik sürecine adım atarsın

Hanımlar nasılsınız, nasıl geciyor hamilelikler? Seker tarama testi yaptıranlardan kötü olan fenalasan kusanlar oldu mu? Cok farklı yorumlar gelıyo sızlerın durumu nedır acaba
. Zeynepcim beh cumartesi yaptırıcam ama kendimden hiç böyle şeyler beklemiyorum Yorum yaparım cumartesi

Ya ben hevesle oğluma aldığım şeyleri gösteriyorum bana diyor ki valla bunların çoğunu annenin alması gerekiyor diyordu bi de annem uzak da ee senle aynı şehirdeyiz bi arayıp da bi eksiğin var mı diye sormuyor ama isim konusuna gelince kayinbabanin ismini koy diyor herşeyi benim babam yapacaksa onun ismini koyarım dedim dedim gülerek :)bozuldu ona da illa söyletecek beni
Beh akıllandım canım aldıklarımı göstermiyorum kı çok yakın oturuyoruz bugün başkasıyla bakarken gördü oda bi kısmıyla sürekli ne gerek var lafını duymaktan bıktım illa hediye gelicek ama yeni doğduğunda giyiceği şeyde li hediye gelçek

Canım allah yardımcın olsun umarım kısa surede kendini daha iyi hissedeceğin bir hamilelik sürecine adım atarsın
Amin..gunaydin..saglik ocagindayim,asi oldum..glikoz suyu ictim..1 saat beklemedeyim..limonlu olan sudan aldim,cok rahat iciliyor..hic sikinti olmadi,korkmayin..ben bile sorun yasamadiysam kimse yasamaz;)

Günaydın kızlar..Kaynanalardan konu açılmış..Hiç iyi kaynana olmazmı yaa hepsi sıkıntılı..Benim kızım ve bu doğacak oğlum arasında bir düşüğüm oldu. tekrar hamile kaldığımda kızım babaannesini aradı müjde vermek için sonra beni istedi telefona ve dediki.. Öbürü gibi bunu da düşürme bir daha olmaz çocuğun :KK57::KK57: Sanki 10 tane çocuk düşürmüşüm gibi birde ben kendim elimle aldım çocuğu düşürdüm yani :rolleyes:.Bir de haşa kimsin sen birdaha olmaz diyerek hüküm veriyorsun..Böyle bir patavatsızlık olurmu ?? oluyor işte yapcak bişey yok...Tek avantajım şehir dışında..Senede iki-üç defa görüyorum Bende kaynanana olacağım..Rabbim bizleri insafsızlık ve merhametsizlikten korusun..Adaletle davranmayı gözetenlerden eylesin..

Beh akıllandım canım aldıklarımı göstermiyorum kı çok yakın oturuyoruz bugün başkasıyla bakarken gördü oda bi kısmıyla sürekli ne gerek var lafını duymaktan bıktım illa hediye gelicek ama yeni doğduğunda giyiceği şeyde li hediye gelçek
Valla gelen hediyer bilindik bi marka veya pamuk değilse giydirmem hiç ihtiyaç sahibine veririm bana da bi kaç defa söyledi hediye çok gelecek alma diye bende milletin 3 5 kuruşa aldıklarını giydirmem dedim onu da inadına söyledim. Çünkü biliyorum en dandik yerlerden alıyorlar burda doğru düzgün mağaza yok olan da 2 tane onlarda çok pahalı bazı kıyafetlerin etiketini de çıkarmadım görsün diye ben çok almadım az aldım ama kaliteli aldım ona bile laf söylüyor zaten aklım olsaydı göstermezdim.

Günaydın kızlar..Kaynanalardan konu açılmış..Hiç iyi kaynana olmazmı yaa hepsi sıkıntılı..Benim kızım ve bu doğacak oğlum arasında bir düşüğüm oldu. tekrar hamile kaldığımda kızım babaannesini aradı müjde vermek için sonra beni istedi telefona ve dediki.. Öbürü gibi bunu da düşürme bir daha olmaz çocuğun :KK57::KK57: Sanki 10 tane çocuk düşürmüşüm gibi birde ben kendim elimle aldım çocuğu düşürdüm yani :rolleyes:.Böyle bir patavatsızlık olurmu ?? oluyor işte yapcak bişey yok...Tek avantajım şehir dışında..Senede iki-üç defa görüyorum Bende kaynanana olacağım..Rabbim bizleri insafsızlık ve merhametsizlikten korusun..Adaletle davranmayı gözetenlerden eylesin..
Amin inşallah benim de oğlum olacak ama böyle bi insan olmayacagim bu zamana kadar hep sustum artık susmuyorum da cevabını veriyorum. Bana iler de senin de gelin in olacak dedi sen de kaynana olacaksın dedi bende önce insan olacağım dedim karşımdakine karşı. Benim ne demek istediğimi çok iyi anlıyor o. 2 yıl oldu evlenelim hala kocamı dolduruyor ya eşim le tartıştık onun yüzünden 3 günzehir oldu bayram girdi gireli

Kendimi çok şanslı hissettim. Benim kayınvalidem hiç öyle değildir. Gayet anlayışlı, iyi niyetli, bizim iyiliğimizden başka bişey istemeyen birisidir. Eşimle çok büyük sorunumuz olduğunda bitek ona anlatırım o da genelde bana hak verir destek olur. Tabii bu kadar yılda bi kaç problemimiz oldu ama o da doğal yani. Zaten hiç problemsiz ilişkilerde de bir sorun vardır.

Günaydın hanımlar. Sık sık çamaşır değiştirmeme ve hijyene dikkat etmeme rağmen hayatımda ilk defa vajinal mantar oldum:110: hamilelikte akıntıdan hormonlardan ve bağışıklık sisteminin zayıflamasından çok karşılaşılıyormul ve doktorum gyno lomexin fitil ve travazol krem verdi ama kullanmakta korkuyorum daha önce başına gelen arkadaşlar yardım ederse sevinirim bebeğime ilaçların zararı olur mu acaba:110:

Kat
Valla gelen hediyer bilindik bi marka veya pamuk değilse giydirmem hiç ihtiyaç sahibine veririm bana da bi kaç defa söyledi hediye çok gelecek alma diye bende milletin 3 5 kuruşa aldıklarını giydirmem dedim onu da inadına söyledim. Çünkü biliyorum en dandik yerlerden alıyorlar burda doğru düzgün mağaza yok olan da 2 tane onlarda çok pahalı bazı kıyafetlerin etiketini de çıkarmadım görsün diye ben çok almadım az aldım ama kaliteli aldım ona bile laf söylüyor zaten aklım olsaydı göstermezdim.
katiliyorum..benimde annem almis baya ben aldim henuz 3 tulum:)hep%100 pamuk olmasina dikkat ediyoruz..yenidogan hassas ciltleri hersey giydirilmez haklisin.

Konuya ben de ek yapayım :kahve: Biz de evlenince düğün borçlarıydı, evdi arabaydı ödeyip çocuk yapmak istedik. Zira verdikleri hiç bir sözü tutmadılar. Sonra da ulu orta herkesin yanında bunlar bize torun yapmıyor deyip durdular. Ben sustum ama eşim ağızlarını payını verdi. 4.5yıllık evliyim. Borçları bitirdik çok şükür (tabi nasıl bitti Allah biliyor) sonra işte çocuğunuz olmuyo diye düşünüyodular işte bak filan. Eşim de deyiverdi verdiğiniz sözleri tutup yardım etseydiniz de daha önce yapsaydık diye. çok ayıp seyler

Aynen öyle canım herkezin getirdiğini giydirmek sonunda değiliz bende özellikle pamuk aldım niye çoçuğa naylon giydireyim. Ahh ahh ben bu konuda çık dertliyim ne laflar varda dillendirip üzmüyorum kendimi

Amin inşallah benim de oğlum olacak ama böyle bi insan olmayacagim bu zamana kadar hep sustum artık susmuyorum da cevabını veriyorum. Bana iler de senin de gelin in olacak dedi sen de kaynana olacaksın dedi bende önce insan olacağım dedim karşımdakine karşı. Benim ne demek istediğimi çok iyi anlıyor o. 2 yıl oldu evlenelim hala kocamı dolduruyor ya eşim le tartıştık onun yüzünden 3 günzehir oldu bayram girdi gireli
Eden yaptığının cezasını bu dünyada bile görüyor ben buna inanıyorum..Sen daha yenisin zamanla takmamayı öğrenirsin..Eskiden bende canımı çok sıkıyordum niye böyle dedi niye böyle yaptı diye....Şimdi iplemiyorum..Kötü söz kötü davranış sahibine aittir..

Günaydın hanımlar. Sık sık çamaşır değiştirmeme ve hijyene dikkat etmeme rağmen hayatımda ilk defa vajinal mantar oldum:110: hamilelikte akıntıdan hormonlardan ve bağışıklık sisteminin zayıflamasından çok karşılaşılıyormul ve doktorum gyno lomexin fitil ve travazol krem verdi ama kullanmakta korkuyorum daha önce başına gelen arkadaşlar yardım ederse sevinirim bebeğime ilaçların zararı olur mu acaba:110:

asiycm öyle birsey mümkün değil rahim ağzını geçip keseye ulasamaz fitil. kadın dogumcular böyle durumlarda fitili çok yazarlar gebelik de olsa. gece yatarken önerilir zaten hemen sıvılasıp birazı camasıra akar cunki ;)

Aynen öyle canım herkezin getirdiğini giydirmek sonunda değiliz bende özellikle pamuk aldım niye çoçuğa naylon giydireyim. Ahh ahh ben bu konuda çık dertliyim ne laflar varda dillendirip üzmüyorum kendimi
Valla canım herkesin getirdiği de maalesef çok kaliteli olmuyor..Ben kızıma gelenlerin çoğunu bende başkalarına hediye götürdüm.

Bende oldum 13. Haftada falan bir hafta fitil kullandım akşam yatarken .doktor hiçbir sorun olmaz demişti .

Hanımlar nasılsınız, nasıl geciyor hamilelikler? Seker tarama testi yaptıranlardan kötü olan fenalasan kusanlar oldu mu? Cok farklı yorumlar gelıyo sızlerın durumu nedır acaba

selam, ben normalde aç kaldığımda hemen midem bulanıyordu, ama yükleme çok rahat geçti. hastaneden sonra evde epey bir uyudum ama onun haricinde hiçbir sorun yaşamadım...

Back
X