- 19 Nisan 2015
- 1.953
- 1.624
- 133
- 31
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #1.021
Gözün aydin canimm darisi başima insallah..dualarini esirgemeDr'um dış gebelik ihtimali ortadan kalktı dedi. Normal bir gebelikmiş
1 ocak beta 170
2 ocak beta 233
3 ocak beta 440
ćok mutluyum :)
Rabbim kimseyi bu yolda bırakmasın hayırlısı ile doğuralım inşallahGözün aydin canimm darisi başima insallah..dualarini esirgeme
Gözünaydın. Peki senin sat ne zamandı ?Dr'um dış gebelik ihtimali ortadan kalktı dedi. Normal bir gebelikmiş
1 ocak beta 170
2 ocak beta 233
3 ocak beta 440
ćok mutluyum :)
Rica ederim canım ve demek. Hayırlı doğumlar dilerim şimdiden. Keyfini çıkartın hamileliğin. Seneye bu günleri çoook arayacaksınızCanım çok teşekkür ederim.lebriz hanımı düşünüyorum ama bütçe olarak eşim ne der bilmiyorum.olmazsa nagihan hanıma gidicem inşaallah.
Uzun uzun anlatmışsın Allah razı olsun
Ya benim doğmadan sonra adetim hiç düzene girmedi o yüzden bilmiyorum 45 de oldum 50 de oldum 35 de oldum kızım 10 aylık bakalım kese gözukünce kaç haftalık belli olur :)Gözünaydın. Peki senin sat ne zamandı ?
Rica ederim canım ve demek. Hayırlı doğumlar dilerim şimdiden. Keyfini çıkartın hamileliğin. Seneye bu günleri çoook arayacaksınız
Cnm takvimimiz aynı ama nasıl 6+2 sin doktormu öyle söyledi benm 5+3 sat a göre yarın gidiyorum doktoraKizlar 6+2gunluk hamileyim bugun kontrole gittim kalp atislarini duyamadik aranizda duyan var mi
acaba duyarmiyim sat 29 kasim 12 aralikta iliski oldu duyarmiyim sizce?
8. haftaya kadar duymayanlar oluyormuş, inşallah öyledir. Doktorun ne dedi?Kizlar 6+2gunluk hamileyim bugun kontrole gittim kalp atislarini duyamadik aranizda duyan var mi
Anlasım cnm benim sat 26 kasımCanim ultrason kagidinda 6+2
Son adet tarihim 21 kasim
. Canım doktor kanama olmadığı sürece Ağrı'da sıkıntı yok dedıBende bugün ağrım olmadı diye endişelendim :) ağrısada ağrımasada endişeleniyoruz işte :)[/QUOTE
Cımartesi benim beta hcg 8266 çıktı normalde daha geç gitcektim doktora ama ona güvenerek yarın gidiyorum inş bebişide görüp hayırlı haberlerle dönerimhs35 canim yarin doktor donusu bilgilendirirsen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?