2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ikisine de baktim aslinda ama magazadan magazaya urunler farkediyo olabilir. Farkli avm dekilere de bakayim ozaman, tesekkurler

Canım ben bu ıkı modeli aldım memnunum. Bırını ınternetten almıstım hatta :) buyuk magazalarında daha cok cesıt oluyor ıstedıgın gibi bulabılırsın ınsallah

http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Hamile-Pantolon/2661339/523154

http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Hamile-Pantolon/2647702/518903

Maden suyu içmeye çalışıyorum, uludağ preminum demişti bana dr, onu içiyorum, muz da yiyiyorum hergün..eğer devam ederse söylerim bakalım..bu ara ihtiyaçları çıkarmaya çalışıyorum da..ufak tefek şeyler de ne çok yekun tutuyor:)
peki emzirme sutyeni ve emzirme atleti var..hangisi daha kullanışlıdır?
İlki kis bebegiydi emzirme atletiyle rahat ettim. Buda sonbahar sicak olmaz . Zaten olanlari kullanicam. Bir tane emzifme sutyeni var yine bulunsun diye. Emzirme sutyeni kullaninca emzirirken belin acikta kaliyor. Usutunce gaz oluyor sendede bebektede. Emzirme atleti rahat tek camasir alttan giyiyorsun hem terlemiyorsun hemde emzirirken acikta kalmiyor vucudun . Bide beyaz renkli kullandim. Daha ince siyah yada ten rengi boyadan dolayi kalin oluyor terletiyor. Lohusalik ve bebegi emzirirken sicak basiyor cok. Beyaz renk daha hafif yakmadi beni. Belki emzirme sutyeniylede rahat eden vardir yazarlar bunlar kisiden kisiye degisiyor gene icinize sinini alin.

Bende aksilik çıkmazsa 37.haftaya kadar çalışacağım..Doğum sonrası işe dönmeye karar verdim..Kızımdayken 2 sene yanında durup işe başlamıştım...Bunda 4 aylıkken başlayacağım sanırım hatta evde bulunduğum süre içinde evdende takip edeceğim..Haksızlık ediyor gibi hissetsemde kendimi onların geleceği için bunu da yapmak zorundayım..Asgari ücrete falan çalışıyor olsam bırakırdım kesinlikle ama iyi bir maaşım var ve 9,30 da işe gelip 5,30 da çıkıyorum..haftasonu çalışmıyorum..işim rahat tüm sorumluluk bende ama kafa olarak rahatım..Evlatlarıma daha iyi bir gelecek verme adına bu kararı verdim..Birde kızıma annem baktı rahattım..Buna da annemi çok yormak istemediğimden annemin yanında bakıcı bayan düşünüyorum..Zaman ne gösterir onu bilemiyorum ama hakkımızda hayırlı olsun inşallah..
En güzeli canım cocukların geleceği için bu zamanda özellikle tek maaş zor zamanla alışırsın düzenine

en son 4lü test te kan vermiştim kan sayımı için o arada bakmış mıdır diğer değerlerime acaba bilemedim. Balık yiyemiyor musun yoksa ekstra mı kullanmaya karar verdin
Bakmistir drun atlamaz bence ama hatirlat yinede bana her kontrolde hangi ilaclari aldigimi soruyor. Balik yiyemedigim icin basladim. İlkindede dr baslamisti o yuzden rahatlikla basladim.

Kızlar n11 den bebek kıyafetleri için alısveriş yapan varmı? Bir de internetten alısveriş yaparken üründe aranan özel özelliklrr varmı? Ben sadece %100 pamuk olmasına bakıyorum ama daha onemlı birsey varmı bu tarzda
Kiyafet almadim. Bedeni ve kumasini bilmedigim icin. Simdi lcw mothercare koton civilin kendi online sitesinden yapiyorum . Kullandigim urunler kumasini bedeni buyuk mu kucuk mu biliyorum. İlk sefer yapacaksan az yap belki begenmezsin. Geri iade yapiliyor begenmezsen sorun tasamadim

canm ciktikca arttiriyo ama simdilik 200 iciyom bu hafta tekrar gitmem gerek bakalm canm bide bu triodin kiloyla alaksi var mi ki?
Kilo etkiliyor. İlac yeterli degilse kolay kilo aliniyor. Hamilelikte fazla yiyoruz kilo alimi normal . Kilo arttikca ilac dozu yetmiyor. İlaci ac karna sabah yemekten yarim saat once kullan. Kalsiyum demir ilaclariyla birlikre alinmiyor. Arasinda 4 saat olmasi gerekiyor. Troid ilaclariyla baska ilac icmiyorum.

Kilo etkiliyor. İlac yeterli degilse kolay kilo aliniyor. Hamilelikte fazla yiyoruz kilo alimi normal . Kilo arttikca ilac dozu yetmiyor. İlaci ac karna sabah yemekten yarim saat once kullan. Kalsiyum demir ilaclariyla birlikre alinmiyor. Arasinda 4 saat olmasi gerekiyor. Troid ilaclariyla baska ilac icmiyorum.
canm bende sabahlari ac karinla içiyom ama demir ilacini da sabah ac karinla aliym hic dr bu konuda bilgilendirmedi beni

Az ilac kullandigim icin degil de sonrasinda kullanmadigim icin toparlamasi zor durumlar ortaya cikabilir diye :)
Kasılman yoksa magnezyum a ihtiyacın Yok, haftada en az bir gün balık yiyorsan omega haplarına ya da balık yağına da ihtiyacın yok. Bir de kalsiyum alımına dikkat ettin mi tamamdır bu iş :) sanırım sadece Demir ihtiyacını gıdalardan yeterince karşılayamıyoruz onun için takviye veriyor doktorlar

canm bende sabahlari ac karinla içiyom ama demir ilacini da sabah ac karinla aliym hic dr bu konuda bilgilendirmedi beni
İkisini ayni anda alma sakın. Birbirini etkiliyorlar. Faydasi azaliyor ilaclarin. İlaclarin icinde yaziyor. 2 saat ara sanirim yanlis olmasin. Dr 4 saat sonra al dedi. Troid ilacinida sabah ayni saatte almaya calis. Sabah sadece troid ilacini al. Ona gore ayarla saatlerini.

İkisini ayni anda alma sakın. Birbirini etkiliyorlar. Faydasi azaliyor ilaclarin. İlaclarin icinde yaziyor. 2 saat ara sanirim yanlis olmasin. Dr 4 saat sonra al dedi. Troid ilacinida sabah ayni saatte almaya calis. Sabah sadece troid ilacini al. Ona gore ayarla saatlerini.
canm ya valla cok sagl 2 aydr bn oyle iciyodm artk duzeltcm ben oyle bilmiyodm dr hic bi seklide bana oyle bi bilgi vermedi

canm ya valla cok sagl 2 aydr bn oyle iciyodm artk duzeltcm ben oyle bilmiyodm dr hic bi seklide bana oyle bi bilgi vermedi
2 ay cokmuş canim belki ondan duzelmedi troidin. Bundan sonra bakalim duzelir insallah. İlac etkisi artar. Kontrole gidince druna soyle mutlaka onceden demir ilaciyla birlikte ictigini dozunu ona gore dusunerek ayarlar. En az 4 saat ara gun icinde istedigin zaman ic. Prospektusleri mutlaka okuyun her dr soylemiyor yada unutuyor.

Back
X