2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Günaydın herkese kalça Ağrı'sı derken 1 haftadir ınanılmaz sırt Ağrı'sı var ayakta durmak iyi geliyor ve akşamları ortaya çıkıyor by kaburgamın orda ağrı sanırım bu Ağrı'larda normal ağrısı olan var mı
Canım benim de göğüs altında ağrılarım olmaya başladı. Bu ağrılar sol sırtıma vuruyor. Ancak yatıp uyursam geçiyor ayakta ya da oturarak beni inanılmaz zorluyor . Doktora sordum kasılma dedi magnezyum verdi. Faydasını gördüm.

Tamam canim oyle yaparim. Peki memnun kaldin mi? Muayenesi ne kadar?
Günaydın,
Canım ben de randevu aldım Recep Has'a yaklaşık 1 buçuk ay önce ve sadece 2 saati boştu. Muayene ücreti 500 TL ymiş giden ve memnun kalan arkadaşım aracılığıyla ben de kendisini seçtim, yarın 5 te randevumuz

seyyav seyyav bana çevredekiler bebeğin ilk aylarda Yorgan örtmediğini söyledi.Yorgan yerine battaniye yada uyku tulumu kullanılıyormuş. Ben uyku takımı almadım.beşiğin kenar korumaları var.sadece yastık,yastık kılıfı ve çarşaf lazım olacak.yastık aldım.çarşafı da normal beşik çarşafını katlayıp koyarım diye düşünüyorum.
Canım sanırım bende gidip o kadar para vermicem sadece dediğin gibi istediğim kumaştan kenar korumalık diktireyim diyorum zatin iç yatağı var onun üstüne de tanıdığımız yan yatış destekli reflü yatağı vericek cibinlik güzel değil onu da ben süslerim içimi sünmezse . Tabi şu anlık kararım bu değişmezse. Mantıklı düşünmüşsün bence

ben 1 yasına kadar kullanacagı bır şey alsam yeterli daha sonra tekrar alınır tam sımdıden 3-4 yasına kadar kullanacagı beşige ne gerek var bılmıyrum. sonra duruma göre bebege göre eve göre secerız acelesı yok ki diye düşünüyorum
Benim şu ün aldığım bir yaşına kadar bile kullanılmayacak bişi oldugu için düşünüyorum zaten. Düşünmeme kararı aldım sağlıkla bir doğsun kaç ay yatıcaksa şepet beşikte yatsın sonrası Allah Kerim heryer beşik kaynıyor

artık alışverişe başlamamız mı gerekiyor yanı hepiniz başlıyor musunuz bana hala erken gibi geliyor nedense bilmmiyorum
Ben sıcaklarda dayanamam diye yaptım zaten romatizmadan dolayı sıcağı görünce elleriy ayaklarım şişiyor eee bide hamilelik çoğu şeyi aldık banyo malzemeleri çanta falan kaldı

Canım benim de göğüs altında ağrılarım olmaya başladı. Bu ağrılar sol sırtıma vuruyor. Ancak yatıp uyursam geçiyor ayakta ya da oturarak beni inanılmaz zorluyor . Doktora sordum kasılma dedi magnezyum verdi. Faydasını gördüm.
Magnezyum bendede uzun zamandır var zor içiyorum ama. Benim sırt Ağrı'sı öyle bişi Ağrı'sından uyumam saatlerimi alıyor ayakta dikilince Ağrı'm daha az. Bebişler sağlıklı olsun biz çekeriz bunları inşallah

Benim de aynı şey tespit edildi. 2 hafta önce kontrolümüzde doktora sordum 28. Haftada bir daha bakılacak o zamana kadar geçmeli ki genelde geçiyor dedi. Tuzu yasakladı. Ben de limon kullanmaya başladım. Düşük tansiyon taşıyorum bir de ama sanki faydasını gördüm. Tedavisi için doktor ilaç veriyor eğer geçmezse.
Bende de düşük tansiyon var cnm bende int te okudum limonun faydasını artık hergun bir limon suyu sikip içiyorum bakalım teşekkür ederim cevabın için

karamera karamera beşik çok güzelmiş canım sağlıklı günlerde kullanın inşallah bende sepet allasaydım anne yanı alıcaktım ale dün bi ölçtük nereye koyarsak koyalım yanıma koyamıyorum benim kendi yatağım biraz büyük olunca sıkıntı dldU

Herkese Günaydın Hanımlar hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah. Oruç konusunda ben de denesem mi diye düşünüyorum ama eşim kesinlikle olmaz diye karşı çıkıyor sanırım ben ondan habersiz bikaç gün deneyebilirim

karamera karamera beşik çok güzelmiş canım sağlıklı günlerde kullanın inşallah bende sepet allasaydım anne yanı alıcaktım ale dün bi ölçtük nereye koyarsak koyalım yanıma koyamıyorum benim kendi yatağım biraz büyük olunca sıkıntı dldU
Sağol canım,sen de düşündüğün gibi beşiğin kenarını indirirsen zaten anne yanı olacak☺️ Bakalım biz böyle özeniyoruz inşallah beşiklerinde uyurlar babalarını yataklarından etmezler:KK45:

Hanımlar kan ilacinia baslayaniniz var mı benim doktorum feramat verdi ama ben düzenli kullanamıyorum kabiz yapıyor ilaç
Ben kullaniyorum , benim bide kanim dusuk cikti. Dusuk olmasa bile demir depolarin bosalmadan kullanman daha iyi. Kabiz oluyorum bende. Bol su kayisi kuru kayisi, kiraz erik yiyorum kabizligi onleyici seyler.

Back
X