2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
canm bebegn kilosuyla alakali degil ki bildgm kadariyla organlari yeterli seviyeye gelince sezeryan olabilirsn diyo dr yanlis mi biliym acaba bide sen oyle deyince aklima takildi benim bebegm kiloya gore 6 gun ondn gidiyoms acaba bu yuzdn erken yapar mi ki ?
Canim arkadasim yeni dogum yapti kilosu onden gidiyordu. Erken dogum olabilir demis dru. Sanci olmamis bebek asagi inmemis hic. 41 haftada suyu bitmis sezeryan oldu. 4 kilo dogurdu. Kiloylada alakali degil. Bebekler nasil isterse oyle geliyor. İlk bebegini 3800 ile normal dogurdu.

canm bebegn kilosuyla alakali degil ki bildgm kadariyla organlari yeterli seviyeye gelince sezeryan olabilirsn diyo dr yanlis mi biliym acaba bide sen oyle deyince aklima takildi benim bebegm kiloya gore 6 gun ondn gidiyoms acaba bu yuzdn erken yapar mi ki ?
Canim arkadasim yeni dogum yapti kilosu onden gidiyordu. Erken dogum olabilir demis dru. Sanci olmamis bebek asagi inmemis hic. 41 haftada suyu bitmis sezeryan oldu. 4 kilo dogurdu. Kiloylada alakali degil. Bebekler nasil isterse oyle geliyor. İlk bebegini 3800 ile normal dogurdu.

Ben hep duyduklarim kiloya gore oldu valla organ gelisimine gore hic yapilmamli zatem sonucta kilo ve boy oranlarini bile yaklasik tahmin edilio organ gelisiminden nasil tam emin olucakki,hem simdiden normalmi sezeryanmi bellimi senin diyelimki belli bence herseye ragmen suyunda plesanta kesende bebekte bi sorun yoksa sezeryan bile 39 +da yapilmali

İlkinde 18 kilo aldim. Sutum azdi. Bunda cok kilo almayi dusunmuyorum. Cunku Kiloyla alakasi yok sut hormoni ile alakali. Az kilo alip sutu bol olanda var. Gogsu hamilelikte buyumeyip bol emzirende.
Sende yasamisin benim yasadigimi biliosundr nasil bi deprosyon umut dunyasi iste bi an olabilirmi dedim

Ben hep duyduklarim kiloya gore oldu valla organ gelisimine gore hic yapilmamli zatem sonucta kilo ve boy oranlarini bile yaklasik tahmin edilio organ gelisiminden nasil tam emin olucakki,hem simdiden normalmi sezeryanmi bellimi senin diyelimki belli bence herseye ragmen suyunda plesanta kesende bebekte bi sorun yoksa sezeryan bile 39 +da yapilmali
canm benimki kesinleşti sezeryan olacgm zaten 20 agusts nerdyse 39.haftama denk geliyo normldr benm dogum eyluln başi olckti e sezeryanda on gun once olnca insallh hepimz icn hakkimzda hayirlisi olur

Arkadaşlar selam,

Sabahları kalktığınızda karnınızda sertleşme oluyor mu?
Bende olmuyor. Sertleşmenin sıklığı ve süresi önemli sanırım. Yakında kontrolün varsa sor doktoruna. Benim de bazen ağrılarım oluyor. Hangisi normal hangisi değil bugün iyice öğreneceğim kontrolde

Bende olmuyor. Sertleşmenin sıklığı ve süresi önemli sanırım. Yakında kontrolün varsa sor doktoruna. Benim de bazen ağrılarım oluyor. Hangisi normal hangisi değil bugün iyice öğreneceğim kontrolde
günaydın.. bende karnımı ara ara sert hissediyorum, genellikle sabah saatleri benim de..

Günaydın kızlar,
Geceleri ciddi boyutta kasık ağrısı çeken var mı? Ağır kaldırınca yada stres olunca olduğunu fark ediyorum kendimde. Siz de durum ne?

Sende yasamisin benim yasadigimi biliosundr nasil bi deprosyon umut dunyasi iste bi an olabilirmi dedim
Canim bu sefer cok kafama takmiycam. İlkinde sut az diye cok stres yaptim. Dedigin gibi depresyona giriyorsun . 6 ay emzirebildim. Oglumda reddetti. Oyle oyle azaldi iyice bitti. Cok sukur saglikli kuvvetli. Bunyesi saglam. Karnimda iyi besledim. Ek gidadan sonrada iyi saglikli besledim. Allaha emanet. Stres yapmayla sutte gelmiyor. Kusmeti kadar emecek. Ne yaparsan yap sut Allah vergisi. Birseyler yaparak biraz arttiriyorsun. Yoksa olanda birsey yapmasada akiyor sut resmen. Onlari gordukce moralim bozuluyordu. Benim yavrum eksik kaldi diye. Hayirlisi ne diyelim

tekrar selam

Yabancı bir uygulamada şöyle yazıyor. (26.hafta için)

Birçok kadın bebeğin büyümesine ve baskı uygulamasından dolayı bu hafatda abdominal rahatsızlık hissettiklerini bildirmiştir.

'Many women report abdominal discomfort this week as your baby continues to grow and applies pressure to your ligaments'

Gun icinde oluyor. Kasilma o. Rahim doguma hazirlaniyor. Gun icinde fazla olursa dra soylemekte fayda var

Kasılma ve bebek hareketindeki farkı anlayamıyorum. Kasıntı zannedip nst'ye girdim ancak birşey çıkmadı. Bebeğin ayağının olduğu yermiş meğerse. Yine de önlem olarak magnesyum içiyorum

Çok yiyerek yine de normal sınırlarda aldım. Tabii daha az alanlar da vardır. Doktorum ayda en fazla 2 kilo dedi. Kiloyu veririm benim derdim o değil de hamilelik sürecini sağlıklı geçirmek için kilo alımını önemsedim. Bazı risklerim var. Fazla kilo alımı tetikliyor bunu maalesef. Zaten doktorlar da bu sebeple kilo konusunda bu kadar takıntılı oluyor :işsiz:
Sağlık durumu sözkonusu olduğu zaman tabi dikkat etmek gerekiyor canım
Oo bunun kilo aralığı epey genişmiş içim rahatladı:halay:
Ben bu ara çok hızlı kilo alıyorum,son on günde yaklaşık 3 kilo almışım,genel toplamda 5kilo aldım. Hep pide yüzünden dayanamıyorum iftarda eşimle de yiyorum.Yediklerime dikkat edicem artık
Evet Ramazan yeme düzenimi epey etkiledi..Pideler tatlılar kebaplar :) Hamileyken gelde iradeye sahip çık :)

tekrar selam

Birçok kadın bebeğin büyümesine ve baskı uygulamasından dolayı bu hafatda abdominal rahatsızlık hissettiklerini bildirmiştir.

'Many women report abdominal discomfort this week as your baby continues to grow and applies pressure to your ligaments'
Braxton hick kasilmalari yasadigimiz. Nstte birsey cikmamasi iyi. Erken dogum belirtin yok. İlk gebelikte 36 dan 41. Haftaya kadar nst ye girdim bu kasilmalari yasamama ragmen nst son zamanlarda sanci azdi.

tekrar selam

Hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?

Back
X