- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
- #9.661
Selam kızlar.d vitamini alayım diye güneşte oturdum 5dk zor dayandım, gölgeye attım kendimi.Allah şimdiden yardımcımız olsun .sıcaklar beni zorlayacak 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kiloya göre süt olur demek istemedim ben aslında.. Yani alınan kilolar doğumdan sonra bebeği beslemeye yeterli yağ depoları oluşturuyormuş vücut kıtlık durumları için..Eğer biz çok yemezsek bile sütümüz gene oluyor..Bu yağlar süte dönüyor.. Süt yapsın diye herşeyden yersek hamilelik kilosunun üstüne kilo katarız demiştim.. Okuduğum yazıda da bu şekilde anlatıyordu..İnşallah canım bol bol sütün olur emzirirsin kuzuyu![]()
Bundan sonra gündüz vakitleri dikkat etmemiz lazım..Akşam altıdan sonra falan ancak çıkarız...Selam kızlar.d vitamini alayım diye güneşte oturdum 5dk zor dayandım, gölgeye attım kendimi.Allah şimdiden yardımcımız olsun .sıcaklar beni zorlayacak![]()
Herkese merhaba,
Bu ara pimpirikliğim üstümde.
Üzerinize afiyet haftasonu yazlıkta biraz üşütmüşüm genelde kabızken 3 gün üst üste ishal oldum. Tabi hemen muz,patates takviyesi. İlk gece sancılandım.Bağırsak sancısı mı yoksa bebeğin çok hareketli olmasından mı bilmiyorum resmen kıvrandım.Hoş o gün bir de temizlik yaptım yol yorgunluğunun üstüne.Her şey üst üste geldi herhalde diye düşünerek sadece uyumaya çalıştım.Ertesi günü sadece karnımın içi acıyordu.Hareketsizdi.Korktum.Hadi dedim dayan önümüzdeki hafta kontrolün var.Bazen çok aç kalırsam aynı acıyı yaşıyorum.Geceleri artık çok sevdiği pozisyon olan sola dönük ayaklarım karnıma çekik pozisyonda bile uyuyamıyorum.Sırt üstü yatardım arada o zaten hepten hayal.Sağ tarafımı deniyorum onda da hemen tekme yiyorum neden öyle yatıyorsun diye.Ne yapacağımı şaşırdım.Bugüne doktor randevusu almıştım bir şey varsa diye ama sanırım gitmeyeceğim önümüzdeki hafta 28haftalık olacak artık onu görmek istiyorum.Bir yandan içimde rahat değil.İshal olunca suyunun azaldığını falan düşündüm. Kısaca havadan nem kapıyorum. Sürekli kuruyorum vesvese. Akşamları benim de semsert oluyor karnım.Yemek yiyesim gelmiyor sertlikten daha da sertleşiyor çünkü. Son bir kaç gündür de göğüsaltında batma şeklinde acım var. Bazen nefesimi kesiyor. Acıların yalancı Doğum sancısı mı,kasılmamı,organ acısı mı olduğunu ayırtedemiyorum. Erken doğum belirtileri neler bilmiyorum. Sizce normal şeyler mi yaşıyorum? Benim gibi olan var mı aranızda?
Bilemedim işte. İster istemez oluyor kendimi engellesem de. Biliyorum doktor durumu iyi bir sıkıntı yok diyecek. Kendimi üzdüğümle kalacağım.cnm kndini paniğe sevk etme,hemen kötü bişeyler de getirme aklına doktora gidene kadar o vesveseler çok kötü zira benm sıkıntım olduğu için 1.5 aydır o şekilde geziyorum. yıpratma kendini.
bahsettiğin sancıları, gece pozisyon zorluğunu v.b. hepsini yasıyorum ama doktoruma sorduğumda normal dedi. hatta farklı doktora da çıktım o da normal dedi.
Bilemedim işte. İster istemez oluyor kendimi engellesem de. Biliyorum doktor durumu iyi bir sıkıntı yok diyecek. Kendimi üzdüğümle kalacağım.
Ya benim bazennoluyir top gibi sanki bebek bi yere dayanmış gibi sert oluyor karnım normal de şuan karnım büyük olsa da yumuşak çok sert değil ama bazen aksamlari çok sert oluyorTop gibi sertlesme oluyor. Kasilma dedigim o .
Hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?
Tam karnin sertlesmesi yada yemek yedigimizde patlayacak gibi oluyoruz o degilde. Sanki gerilme hareketi yapar gibi. KarnimiN ortasi top gibi yukseliyor sert oluyor , geriyo . Sonra yumusuyor. Umarim anlatabilmisimdir.Ya benim bazennoluyir top gibi sanki bebek bi yere dayanmış gibi sert oluyor karnım normal de şuan karnım büyük olsa da yumuşak çok sert değil ama bazen aksamlari çok sert oluyor
Evet canim o gun oluyorDaha önce doğum yapmış doğum izni kıllanmış anneler işten çıkışımız rapor verdiğimiz gibi mu yapılıyor
Teşekkür ederim bende bu şekilde tahmin etmiştim. Peki şunu biliyor musunuz doğum izni olduğu için sigortadan hangi kod yapılıyor rapor bitiminde devam etmezsek ona göre mi çıkış kodu belirleniyorEvet canim o gun oluyor
Aynen bende bunda cok kafama takmiycm diyordum ama simdiden genede sikontisi basmaya basladi ne bilim halbuki mamalarini bile stoklamaya basladim bilmem mi evladina yetememek elinden bisey gelmemesi cok zor ama genede umud ediyorum allah buyuk bekleyip gorucezCanim bu sefer cok kafama takmiycam. İlkinde sut az diye cok stres yaptim. Dedigin gibi depresyona giriyorsun . 6 ay emzirebildim. Oglumda reddetti. Oyle oyle azaldi iyice bitti. Cok sukur saglikli kuvvetli. Bunyesi saglam. Karnimda iyi besledim. Ek gidadan sonrada iyi saglikli besledim. Allaha emanet. Stres yapmayla sutte gelmiyor. Kusmeti kadar emecek. Ne yaparsan yap sut Allah vergisi. Birseyler yaparak biraz arttiriyorsun. Yoksa olanda birsey yapmasada akiyor sut resmen. Onlari gordukce moralim bozuluyordu. Benim yavrum eksik kaldi diye. Hayirlisi ne diyelim
Canım ocak bebegimde yaşamıştım bahsettigin kasilmayi (yani sanki bebek bir tarafa yığılıp kaskatı kesiliyor orası).Tam karnin sertlesmesi yada yemek yedigimizde patlayacak gibi oluyoruz o degilde. Sanki gerilme hareketi yapar gibi. KarnimiN ortasi top gibi yukseliyor sert oluyor , geriyo . Sonra yumusuyor. Umarim anlatabilmisimdir.
canim sigortama baktim kod degisikligi yok. İsyeri nosu var. . Sigortan devam ediyor. Ucretsiz izindeyim. Sigortadan faydalaniyorum.Teşekkür ederim bende bu şekilde tahmin etmiştim. Peki şunu biliyor musunuz doğum izni olduğu için sigortadan hangi kod yapılıyor rapor bitiminde devam etmezsek ona göre mi çıkış kodu belirleniyor
Canım ocak bebegimde yaşamıştım bahsettigin kasilmayi (yani sanki bebek bir tarafa yığılıp kaskatı kesiliyor orası).
Dr yorgunluktan demişti.
Bebisle nasıl yaparsın bilmem ama uzanıp bir iki gün dinlenince gecmisti benimki.
Ayakta uzun süre kalmaya devam ettiğim sürece de devam etmişti.[/QUOTE
Bilmiyorum ki canim ocsk annelerinde yine vardi gun icinde bunu sık yasamis dra gittiginde acikligi vardi o haftadan itibaren doguma kadar yatmis . Stres yorgunlukta daha cok kasilma oluyor cidden