2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Hanımlar ılk bebek olacagı ıcın nerdeyse hıcbır urun hakkında bılgım yok :) hersey alırken fıkır alıp ınternet yorumlarına gore alıyorum. Bebek ıhtıyac lıstesı var elımde onun uzerınden kendıme gore alısverıslere basladım. Haftaya tatıle cıkıcZ sonra bayram derken 7aylık oluyoruz oyuzden de sımdıden halletmek ıstıyoruz eksıklerı. Kararsız kaldıgım noktalar var tecrubelı annelerden yorumlarını beklıyorum;

1.süt sagma pompaso madela ve fakir iyimiş hangisini tavsiye edersiniz?
2. 10ay evde bebegımle vakıt gecırebılecegım ıcın sut saklama posetlerı bıberonlar ve bıberon temızleme fırcaları uzun sure lazım olmaz dıye dusunuyorum. Dogru mu sizce?
3. Ates ölcer ıcın kulaktan ve alından olanlar varmıs. Hangısını almak lazım internette hem bebek alından vucut ısısını olcen hem de oda , mama sıcaklıgını olcen termometreler var. Kulaktan olcum sart değilse bu urunden almayı dusunuyorum siz ne dersiniz?
4.hastanede giyilecek Gecelik dogum seklıne gore mi alınmalı? Ben sımdıden bır pıjama bır gecelık lohusa takımı alsam normal yada sezeryan da olsa benım ıhtıyacımı karsılar mı?

Hepinize mutlu pazarlar sevgiler ❤️❤️

Cnim sut sagma makinasini kiralamistik madele lactina hastane tipi diye geciyor en guzelleri o bence hem sutunu iyice cekiyor hem anne emisine en yakin makina old icin sutunu azaltmiyor bundada kiraliycam insallah
Biberon avent natural cam birbuyuk bir kucuk boy ucu anne memesine en benzeyen biberon ilk oglimdada kullandim bndada kullanicm insallah
Biberon fircasi hangisini alirsan al birsure sonra killari sag sol yamuliyor yenilemek lazm okuyor cok pahalilari alma bence
Sut saklama posetide az miktarda satilanlar var 20li falan onlardan al bulunsun disari falan cikamazsan cok sutun olursa stoklarsin olmazsada bisuna elinde cok miktarda kalmamis olur

Ates olcer arzum braun cihicco ucunude kulaktan olcer aldim heosi yanlis olctu en iyisii eczanede satilan koltuk alti olcerler en dogruyu o gosterdi her zmaan
Bir gecelik bir pijama yetmisti bir gece kalmistim hastanede eve gecincede normal esofmanlara gectim misafrin esin dostun yaninda ayip gibi oluyor evde hast icin aldiklarimi hic giymedim tercih meselesi tabi
Bide deterjan mi sorulmustu ilk oglumda toz sabun kullanmistim granullu olanlardan 40 derecede yikayinca kalinti falan olmuyordu ama aliskanliktan bi sure sonra dalinin siviya gecmistim ara sirada uni aldim ama simdiki bebegime ariyelin bebek deterjani cikmis onu aldim

Kızlar ben daha kıyafet falan almadim annem ablam Kayinvalidem ufak ufak aliyorlar.ben bu aralar bebek arabasi araştırmasına düştüm.travel sistem almak istiyorum.siz aldınız mi yada tavsiye edeceğiniz markalar neler ??

Kızlar ben daha kıyafet falan almadim annem ablam Kayinvalidem ufak ufak aliyorlar.ben bu aralar bebek arabasi araştırmasına düştüm.travel sistem almak istiyorum.siz aldınız mi yada tavsiye edeceğiniz markalar neler ??

Canim ben casual marka aldım quantum modelini indirimdeydi eşim kacirmayalim dedi aldık evde denedik sürüsü falan güzel kullanışlı

Merhaba arkadaslar bende bugün baby&me aldim bebegin çamaşırlarini yikamak icin kullanan varmi umarim yanlis bi tercih yapmamisimdir iyernette yorumlardan okuduğum kadariyla herkes cok memnundu olumsuz bisey yoktu bi de fiyati da diğerlerine göre cok daha uygun olunca onu almak daha cazip geldi bebisin sağlığı herseyden önemli tabiki parasinda degilimde %100 bitkisel yaziyo üzerinde ve cok kullanan var inşallah iyidir gerçekten

Merhaba arkadaslar bende bugün baby&me aldim bebegin çamaşırlarini yikamak icin kullanan varmi umarim yanlis bi tercih yapmamisimdir iyernette yorumlardan okuduğum kadariyla herkes cok memnundu olumsuz bisey yoktu bi de fiyati da diğerlerine göre cok daha uygun olunca onu almak daha cazip geldi bebisin sağlığı herseyden önemli tabiki parasinda degilimde %100 bitkisel yaziyo üzerinde ve cok kullanan var inşallah iyidir gerçekten
Bende o markayı aldım canım inşallah memnun kalırız

Merhaba kızlar.50mg şeker sonucum 188 çıktı üst sınır 140mış.doktorum hemen diyetisyene gitmemi söyledi.salı gününe randevu aldım.bakalım inşallah gebelik şekeri çıkmaz. Yorgunluk için kan sayımı da yaptırdım.test anlamına internetten baktım,kansızlık da varmışBiraz canım sıkıldı :işsiz:
Geçmiş olsun canım. Ailede şeker falan var mıydı, neden yüksek çıkmış. İnşaAllah çıkmaz.
Kansızlık için değerin çok düşükse iğne verebilir belki doktor. Ben ilk haftalarımda Dodex iğne kullandım. Haftada bir gün toplam 5tane. Yorgunluk halsizlik öyle geçti. İğne olmasa da Demir hapını ihmal etme

Ben de aynı markayı aldım canım. Dediğin gibi yorumları iyi olduğu için aldım birde %100 bitkisel oluşundan umarım yanılmamışızdır

Geçmiş olsun canım. Ailede şeker falan var mıydı, neden yüksek çıkmış. İnşaAllah çıkmaz.
Kansızlık için değerin çok düşükse iğne verebilir belki doktor. Ben ilk haftalarımda Dodex iğne kullandım. Haftada bir gün toplam 5tane. Yorgunluk halsizlik öyle geçti. İğne olmasa da Demir hapını ihmal etme
Sağol canım.anne tarafım şeker hastası,bakalım diyetisyene gideceğim.gelişmeleri yaZarım. Demir için ilaç vermedi henüz ama verirse de ihmal etmem.halsizlik kötü çünkü.

Back
X