ben de hem demir hapı kullanıyorum, hem de elevit aldım şimdi. henüz ikisini de düzenli olarak kullanamıyorum. dolayısıyla iştah için yorum yapamıyorum.
eşyalar için bi 2 hafta alışveriş yaptık sonra durulduk :) park yatak aldık, kraft'ın en geniş ve ucuz olanından 2016 modelini bulduk ebebek'ten. bu arada beylikdüzü mağazalarında her gittiğimizde çok yardımcı oldular, mağaza da büyük olunca beğendik biz orayı. yakın olanlar varsa düşünebilir. bir de peg prego travel system aldık, içinde araç için bebe kucağı da vardı. bizim boylar uzun olunca çocuktan beklenti de öyle, hem yatak hem de arabayı geniş ve büyük olanlardan aldık :) süt sağma için de, bizim ailenin kadınlarında hep süt olmamış, o yüzden onu bi görmeden alışverişini yapmayacağız. ama mandela'yı çok övüyorlar...
biz odaya bi türlü karar veremedik. kime sorsak bebek o odayı kullanamicak diyor, zaten sizin yanınızda yatacak diyor. biz de boşuna masraf yapmak istemiyoruz. sonra da aman bizim çocuğumuzun odası olmayacak mı diyoruz. kime sorsak yine yanı komidinli yataklardan hiç memnun kalmadıklarından bahsediyorlar. sizler oda işini nasıl çözdünüz?