- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
- Konu Sahibi angel5angel
- #22.661

Bir avazda olsun insallah dogumun canjm iyi haberlerini bekliyoruz.Kızlar merhaba. Gece buraya yazdıktan sonra sancılarım başlamıştı, aman nasılsa doğuramıyorum diye çok önemsemedim. Sabaha karşı uyandım ağladım biraz, psikolojik olarak da buna ihtiyacım vardı sanki rahatlamak için, sonra sancımla yine uyudum. Sabah 9.45 gibi nişanımın geldiğini gördüm şimdi doktorumuza gidiyoruz. Ve düzenli sancılarım devam ediyor. Dualarınızı bekliyorum
Canim kime gidiyosun orada? Yakiniz galiba senle.Benim doktorum Çayırova da çok iyi bi doktor tıp merkezinde kontrol ediyor gebze merkez özel hastane dogum birde tuzla gispir de de çalışıyordu bi ara şuan bilmiyorum ama çok çok aydınlatıyor güler yüzlü eşimin kuzeni de özel sigortası vardı doktoru saçma sapan şeyler söylemiş bizim doktora gitti ve bu doktorsa diğerleri ne diyoonu tavsiye edebilirim
Gecmis olsun canim insallahSelam kızlar birkaç gündür giremedim bebeğim sarılık oldu eşinle bende kan uyuşmazlığının bir türü varmış ikimizde pozitifiz ama olabiliyomuş.2 gün fototerapi aldık şimdi evdeyiz 13 e düştü yarın tekrar tahlille bakılcak düşüşte mi diye.Çok zordu kızlar dua edin tekrar yükselmesin