• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Eccoomm Eccoomm ne görümceymis arkadas. Benim kayinvalidelerle bekar kaynım da geldi. Benden 4 yas büyük olmasina ragmem kv kadar yardimci oluyor. Hadi kaldi bu kadar diyelim insan yardim etmeden duramaz ya.
Kızlar merhaba. Gece buraya yazdıktan sonra sancılarım başlamıştı, aman nasılsa doğuramıyorum diye çok önemsemedim. Sabaha karşı uyandım ağladım biraz, psikolojik olarak da buna ihtiyacım vardı sanki rahatlamak için, sonra sancımla yine uyudum. Sabah 9.45 gibi nişanımın geldiğini gördüm şimdi doktorumuza gidiyoruz. Ve düzenli sancılarım devam ediyor. Dualarınızı bekliyorum
Bir avazda olsun insallah dogumun canjm iyi haberlerini bekliyoruz.

Benim doktorum Çayırova da çok iyi bi doktor tıp merkezinde kontrol ediyor gebze merkez özel hastane dogum birde tuzla gispir de de çalışıyordu bi ara şuan bilmiyorum ama çok çok aydınlatıyor güler yüzlü eşimin kuzeni de özel sigortası vardı doktoru saçma sapan şeyler söylemiş bizim doktora gitti ve bu doktorsa diğerleri ne diyo:KK66: onu tavsiye edebilirim
Canim kime gidiyosun orada? Yakiniz galiba senle.

Selam kızlar birkaç gündür giremedim bebeğim sarılık oldu eşinle bende kan uyuşmazlığının bir türü varmış ikimizde pozitifiz ama olabiliyomuş.2 gün fototerapi aldık şimdi evdeyiz 13 e düştü yarın tekrar tahlille bakılcak düşüşte mi diye.Çok zordu kızlar dua edin tekrar yükselmesin
Gecmis olsun canim insallah

Canım ben aldıgım avent silikon ucu denedim ama gogus ucunun tumuyle sılıkona yerlesmesi gerekiyor mu? Benim aldıgım silikon göğüs ucunun yc kısmı epey uzun geldi bana bi denedim de benım göğüs ucum onun yarısında kaldı. Boyle olması normal mi :KK43:
:) hayır tabi ki canım ona yerleşcek kadar uc olsaydı zaten bebiş emerdi benim bildiğin Gögsüm kücücük tü ucu hiç yoktu tek şansım kızım deli gibi emmek istedi o silikonu ucu deliğe gelicek şekilde yerleştirip bebeğe veriyosun o zaten çektikçe meme ucu çıkıyor baya bi süre böyle emzirdim sonra hem uc büyüyor hem bebek büyüdükçe kavrıyor memeyi canım umarım bebeğin tutar ben de almadım meme ucum var artık ama tutamazsa hemen eczaneden aldırırım eşime diye düşünüyorum

Selam kızlar birkaç gündür giremedim bebeğim sarılık oldu eşinle bende kan uyuşmazlığının bir türü varmış ikimizde pozitifiz ama olabiliyomuş.2 gün fototerapi aldık şimdi evdeyiz 13 e düştü yarın tekrar tahlille bakılcak düşüşte mi diye.Çok zordu kızlar dua edin tekrar yükselmesin
Geçmiş olsun canım inşallah bi an önce düzelir bizde de kan uyuşmazlığı var kızım sarılık olmamıştı bende kan verdim geçen hafta bişey görünmedi ama şimdi korktum bende :(

passionete passionete canım doktorum Bülent serdar san bana başka doktor kistim 10 cm oldugu için hemen ameliyat önerdi ona kalsa bebeğim şuan yoktu Allah korusun :( bu doktor bu zamana kadar getirdi beni inşallahh sezeryan sırasında kistim de alıncak sen nerde oturuyor sn

Tedavisi cok kolay cnm tkma kafana sutune yansir 5 cocuktn ucu mihakkak sarilik oluyor benimkindede cikti 11.8 ama takmadim doktorda yedikce atar dedi sutum az ama hm sagiyoyorum hm emziriyorum hemde mama veriyorum ac deil anne sutu sariligi die bisey varmis ondn dedi gecicek insallh sende bol bol emzitr

passionete passionete canım doktorum Bülent serdar san bana başka doktor kistim 10 cm oldugu için hemen ameliyat önerdi ona kalsa bebeğim şuan yoktu Allah korusun :KK43: bu doktor bu zamana kadar getirdi beni inşallahh sezeryan sırasında kistim de alıncak sen nerde oturuyor sn
Doktor cok onemli canim tuzla sifadayim bende. Yuzyila neslihan sekere gittim ama o da son anda hastaneden ayrildi. Zaten bebegimin durumunu biliyorsun o yuzden halkali acibademde olucak dogum. Saglikla bebegine kavusur ve kistinden de kurtlursun

:) hayır tabi ki canım ona yerleşcek kadar uc olsaydı zaten bebiş emerdi benim bildiğin Gögsüm kücücük tü ucu hiç yoktu tek şansım kızım deli gibi emmek istedi o silikonu ucu deliğe gelicek şekilde yerleştirip bebeğe veriyosun o zaten çektikçe meme ucu çıkıyor baya bi süre böyle emzirdim sonra hem uc büyüyor hem bebek büyüdükçe kavrıyor memeyi canım umarım bebeğin tutar ben de almadım meme ucum var artık ama tutamazsa hemen eczaneden aldırırım eşime diye düşünüyorum
Ayy cok rahatladım suan öyle bi meme ucuna erişme sansım yok dıye yıkılmıstım bi an :) insallah sütümüz hemen gelir de bebişleri emzirebiriz. Kolay ve saglıklı bi dogumdannsonra en buyuk duam bu hepimiz için

Canım cok gecmıs olsun

Kızlar merhaba. Gece buraya yazdıktan sonra sancılarım başlamıştı, aman nasılsa doğuramıyorum diye çok önemsemedim. Sabaha karşı uyandım ağladım biraz, psikolojik olarak da buna ihtiyacım vardı sanki rahatlamak için, sonra sancımla yine uyudum. Sabah 9.45 gibi nişanımın geldiğini gördüm şimdi doktorumuza gidiyoruz. Ve düzenli sancılarım devam ediyor. Dualarınızı bekliyorum
Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz allah yardımcın olsun

Benim sabah sancilarim ve suyum geldi, hastaneye gittik ama su sadece idrarmis. Sancilarimda duzenliydi 5-7 dk bir ama iki saat icinde azaldi. Eve gonderdiler tekrar :(
1 gunde surebilir, 5 gunde surebilir dedi doktor ama sancilarim var hala. Sadece duzenli degil, nekadar surecek acaba...

Benim sabah sancilarim ve suyum geldi, hastaneye gittik ama su sadece idrarmis. Sancilarimda duzenliydi 5-7 dk bir ama iki saat icinde azaldi. Eve gonderdiler tekrar :KK43:
1 gunde surebilir, 5 gunde surebilir dedi doktor ama sancilarim var hala. Sadece duzenli degil, nekadar surecek acaba...
açıklığa bakmadılar mı canım

ters çevirme sebebin sızdırıyormu onu anlamak mı yoksa başka bir sebebi mi var ?

ben de suyu kettle ile kaynatıyorum meyvelerı tencereye koyup ustune kaynar su döküp 5-7 dakıka en fazla 10 dk kaynatıp kapatıyorum. çünkü en etkili maddeler az kaynayınca ortaya cıkıyormus. uzun zaman kaynatmaya gerek yok
Evet canım sızıp sızmadığıno anlamak için ters çeviriyorum

Slmm kızlar 33+5 günlüğüm bu gün bebek hareketleri çokk çokk az tatlı yedim herşeyi denedim ama yine az pazar günü ciğer geliştiriciolmuştum onun etkisi diyeceğim ama salı günü çok hareketliydigitsemmi doktora..

Doktor cok onemli canim tuzla sifadayim bende. Yuzyila neslihan sekere gittim ama o da son anda hastaneden ayrildi. Zaten bebegimin durumunu biliyorsun o yuzden halkali acibademde olucak dogum. Saglikla bebegine kavusur ve kistinden de kurtlursun
Saol canım sende inşallah kolay atlatcaksn. Yakın sayılırız eşim tuzla da çalışıyor Osman Gazi köprüsü nn ordayımm bende

Kızlar size böyle anlamsız bi enerji geldi mi? Birkacgündür cok manasız enerjik hissediyorum evdeki işlerimi eskisi gibi rahat yapıyorum fln bukadar agırlasmısken benım gibi hissedenler varmı
Benn canım benn öyle iyi hissediyorum dip köşe süpürdüm sildim tek camlarım var bayramdan snra yaptırcm temz kalsın diye ama utanmasam onlarıda silmeye halim var ama gündüz böyle akşam yorulduğumu anlıyorum :))

Ayy cok rahatladım suan öyle bi meme ucuna erişme sansım yok dıye yıkılmıstım bi an :) insallah sütümüz hemen gelir de bebişleri emzirebiriz. Kolay ve saglıklı bi dogumdannsonra en buyuk duam bu hepimiz için
Çok şükür ilk zamana göre Gögsümde biraz büyüdü ucu da var inşallah canım herşey kafa da bitiyor bunu yaşadım ben olumlu düşünceksn ben hiç gelir mi diye düşünmüyorum bile gelecek emecek aksi olursa düşünürüz :) böyle yapın sizdee gönlünüze göre olsun inşallah

Kizlar acikligim prztesiden beri 1 cm ve silinme cok azmis ne yapmaliyim ben bu acilmaya ya. Hala beklemedeyim ki birsey olmazsa saliya kadar da beklicem
Canım sen açılmaya ne yapabilirsin ki, neden akışına bırakmıyorsun? Doktorun bayramda izinli falan mı ondan mı telaş ediyorsun ? Bekle Bebek hazır olduğunda gelsin.

Hayırla sağlıkla güzel haberlerini bekliyoruz canım

Back
X