- Konu Sahibi angel5angel
- #22.701
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar asilamadan kac gun sonra gebelik kanda belli oluyor nolur yardim edin
aşılamadan 10 gün sonra belli olur canım.kizlar asilamadan kac gun sonra gebelik kanda belli oluyor nolur yardim edin
21 agustosda asilama oldu bgun gtsem versem cikarmiaşılamadan 10 gün sonra belli olur canım.
Yakinmis canim evet. Hepimiz saglikla atlatalim bu sureci.Saol canım sende inşallah kolay atlatcaksn. Yakın sayılırız eşim tuzla da çalışıyor Osman Gazi köprüsü nn ordayımm bende
Cok guzel olmuslar canim. Masallah gule gule kullanin
Çıkar cnim. Insallah hayır haberler alırsın. Bendetüp bebekle kavuşuyorum nasipse oğluşuma :)21 agustosda asilama oldu bgun gtsem versem cikarmi
Kızlar size böyle anlamsız bi enerji geldi mi? Birkacgündür cok manasız enerjik hissediyorum evdeki işlerimi eskisi gibi rahat yapıyorum fln bukadar agırlasmısken benım gibi hissedenler varmı
B BenanAsiye nerelerdesin canim hala ses yok senden.
oto koltukları cok konforlu kaliteli görünüyor ama o pusetler bana nedense dandık geldı . göremedım ıyı bır şey . o yuzden almayayım dedım ama galıba caresız bır şey alacagım.Bir yasa kadar puset kullaniliyor cnm sonra oto koltuga geciliyor ne yaziki iki masraf oluyor ama guvenli oluyor en azindn
Aynen canım öyle yaparsın ama büyük ihtimal tutamaya bilir çok küçükse çünkü zaten çeneleri yoruluyor bide onu tutmaya çaba sarf ediyor yavrular :)Benim de mercimek kadar meme ucum her ihtimale karşı aldım silikon uç ama ilk emzirmede silikonsuz deneyeceğim eğer Bebek emerse silikonu hiç kullanmam.
adıyla yasasın kuzunyazmayınunuttm evet tabloya da ekliyim Ece koyduk canım
Benim kacinci etiketleyisim canim hala ses yok. Oldukca merak etmeye basladimSimdi ben sorcaktim.ya bi gitti pir gitti kimsenin haberi yokmu
Aynen pazar ve pazrtesi olursa yerine erkek ve hic bilmedgm bir doktor olacakmisCanım sen açılmaya ne yapabilirsin ki, neden akışına bırakmıyorsun? Doktorun bayramda izinli falan mı ondan mı telaş ediyorsun ? Bekle Bebek hazır olduğunda gelsin.
Galactago damlayi kullandim kuzum. Bir faydasini gormedim.
Anaannem derdi nisan su gelmesi durumunda yada agrin basladigi gibi sickk dus al hemn die
Benimde aklıma geldi bu sabah hiç girmiyor bi skntısı var demek kiB BenanAsiye nerelerdesin canim hala ses yok senden.