• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Saol canım sende inşallah kolay atlatcaksn. Yakın sayılırız eşim tuzla da çalışıyor Osman Gazi köprüsü nn ordayımm bende
Yakinmis canim evet. Hepimiz saglikla atlatalim bu sureci.

A Asiy2 cnm sana sözüm vardı çekip koyamadım bi türlü.. Takı yastığımız kapı süsümüz taçlarımız ve en sondaki terlik süsümüz ama terlikler gelmedi daha :KK70:
Cok guzel olmuslar canim. Masallah gule gule kullanin

Kızlar size böyle anlamsız bi enerji geldi mi? Birkacgündür cok manasız enerjik hissediyorum evdeki işlerimi eskisi gibi rahat yapıyorum fln bukadar agırlasmısken benım gibi hissedenler varmı

Ben dedigin gibi oldum cnm son iki gun temiz evi bidaha temizledim sildim supurdum dedigin gibi hic karnim rahatsiz etmedi vajina agrim falan hicbiseyim yoktu hatta ablam dedi ne oldu sarjmi ettiler seni die dalga gecti

Bir yasa kadar puset kullaniliyor cnm sonra oto koltuga geciliyor ne yaziki iki masraf oluyor ama guvenli oluyor en azindn
oto koltukları cok konforlu kaliteli görünüyor ama o pusetler bana nedense dandık geldı . göremedım ıyı bır şey . o yuzden almayayım dedım ama galıba caresız bır şey alacagım.

şu elle tasıma cantalarından bır tane aldım hıc begemedım ama bulamadım zaten magaza da gezecek halımız kalmadı gecıcı olarak barı alaım dedım

Benim de mercimek kadar meme ucum her ihtimale karşı aldım silikon uç ama ilk emzirmede silikonsuz deneyeceğim eğer Bebek emerse silikonu hiç kullanmam.
Aynen canım öyle yaparsın ama büyük ihtimal tutamaya bilir çok küçükse çünkü zaten çeneleri yoruluyor bide onu tutmaya çaba sarf ediyor yavrular :)

A Asiy2 cnm sana sözüm vardı çekip koyamadım bi türlü.. Takı yastığımız kapı süsümüz taçlarımız ve en sondaki terlik süsümüz ama terlikler gelmedi daha :KK70:
Oy mina çok güzel şeylerin olmuş ;) bende ki cocuk odası tamamen pembelerden oluşuyor o yüzden oğluma hiç bişey yapamadım ya:(

Back
X