- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
- #22.741
Valla daha kuzenim 2 gün önce öyle dedi :)Ayy deme öle seyler deme bi panik oldum suan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla daha kuzenim 2 gün önce öyle dedi :)Ayy deme öle seyler deme bi panik oldum suan
Çok güzellere hayırlı olsun.
hepsi harika olmuşlar sağlıkla mutlulukla kullanmak nasip olur inşallah canım ellerine sağlık çok beğendim![]()
Çok güzeller bayıldım maşallah Mina'ya :)
Oy mina çok güzel şeylerin olmuşbende ki cocuk odası tamamen pembelerden oluşuyor o yüzden oğluma hiç bişey yapamadım ya
![]()
Kızlar dün gece 12 den sabah 6 ya kadar 10-15 dk arayla sancım geldi sabah 6 dan sonra yarım saat e düştü kustum ettim derken sancım gitti şimdi yine başladı 20 dk ara ile 5 dk ara ile düşse koşup gideceğim hastaneye çok yakın bir de onun rahatlığı var kızlar ben olur dua edin Allah hepimizi hayırlı afiyetle huzurlu sağlıklı kurtarsın inşallah
Merhaba kızlar. Biz de bugün 1 haftalık olduk çok şükür. Kendimden beklediğimden daha rahat bir lohusalık geçiriyorum çok şükür. Birbirimize alışmaya başladık. En geç iki saatte bir mutlaka emziriyorum. Oğlum anne karnındaki düzenine devam ediyor. Akşam 7-11 arası hiç uyumuyor. Sürekli emmek istiyor. Onun dışında iyi gidiyoruz. Büyük oğlumda çok panik geçmişti ilk günler, hiçbir şey anlamamıştım. Şimdi sindire sindire yaşıyoruz Oğuz paşayla. Darısı doğumunu bekleyen tüm arkadaşlarımın başına..
Valla eşim de ben de mayıs doğumluyuz kendimi bildim bileli mayıs ayını başka severim Ayrıca mayıs adı da roma bolluk bereket tanrıçası maia'dan geliyor. Daha sevgiliyken eşimle kızımız olursa mayıs olur demiştikHiç duymadık bizde ama başka isim de hiç düşünmedik Beğenmenize çok sevindim
Su gelince banyo fln bırakıp direkt kosarak hastaneye gitcez canım mecbur. Ama zaten ozel hastanelerde banyo yaptırıyolar gidince orda yaparsın merak etmebanyo yapmama fikrini hiç sevmedim ben![]()
Kuzenin jinekolog diiildir umarım :))Valla daha kuzenim 2 gün önce öyle dedi :)
Masallah cnim. Ozaman ben yandim benim oğlan inanın hic durmuyo. Uyumuyomu hiç bilmiyorum galiba ben uyuyunca uyuyo ve hareketleri okadar sert ki resmen canım acıyoMerhaba kızlar. Biz de bugün 1 haftalık olduk çok şükür. Kendimden beklediğimden daha rahat bir lohusalık geçiriyorum çok şükür. Birbirimize alışmaya başladık. En geç iki saatte bir mutlaka emziriyorum. Oğlum anne karnındaki düzenine devam ediyor. Akşam 7-11 arası hiç uyumuyor. Sürekli emmek istiyor. Onun dışında iyi gidiyoruz. Büyük oğlumda çok panik geçmişti ilk günler, hiçbir şey anlamamıştım. Şimdi sindire sindire yaşıyoruz Oğuz paşayla. Darısı doğumunu bekleyen tüm arkadaşlarımın başına..
He yok cnim 3 cocuk annesi sadece :))Kuzenin jinekolog diiildir umarım :))
Sağol canım isim bulmak gerçekten çok zor ilerde pişman olmamak için iyi düşünmek gerekiyor Allah yardımcınız olsun bi an once en güzel ismi karşınıza çıkarsınbelgin çok hoş bir isim yeni bir isim olmamasına rağmen çok modern . adıyla yaşasın annesi pişman olunacak bir isim değil ki ben çok sevdim
ben hala isim bulamadım amaiki isim olsun diyor babası illa 1tanesini sectık ama diğerını bır turlu bulamıyoruz
Ay canım ne mutlu sana benimde zor geçmişti çok paniktim 40 ı çıkana kadar darısı başıma inşallah bende öyle olurum dua et nolurMerhaba kızlar. Biz de bugün 1 haftalık olduk çok şükür. Kendimden beklediğimden daha rahat bir lohusalık geçiriyorum çok şükür. Birbirimize alışmaya başladık. En geç iki saatte bir mutlaka emziriyorum. Oğlum anne karnındaki düzenine devam ediyor. Akşam 7-11 arası hiç uyumuyor. Sürekli emmek istiyor. Onun dışında iyi gidiyoruz. Büyük oğlumda çok panik geçmişti ilk günler, hiçbir şey anlamamıştım. Şimdi sindire sindire yaşıyoruz Oğuz paşayla. Darısı doğumunu bekleyen tüm arkadaşlarımın başına..
Aynı şeyi bende düşünüyorum canım çok nadir hareket etmediği hep vuruyor gece gündüz ayakta mı kalcaz bilmiyorum :)Masallah cnim. Ozaman ben yandim benim oğlan inanın hic durmuyo. Uyumuyomu hiç bilmiyorum galiba ben uyuyunca uyuyo ve hareketleri okadar sert ki resmen canım acıyo
Doğumdan sonra lütfen bu konuyu konuşalım merak ediyorum gerçekten :)Aynı şeyi bende düşünüyorum canım çok nadir hareket etmediği hep vuruyor gece gündüz ayakta mı kalcaz bilmiyorum :)
yani doğuma girmeden banyo yaptırıyorlarmış değil mi canım ?Su gelince banyo fln bırakıp direkt kosarak hastaneye gitcez canım mecbur. Ama zaten ozel hastanelerde banyo yaptırıyolar gidince orda yaparsın merak etme
canım doktorlarda öyle diyorKuzenin jinekolog diiildir umarım :))
Oglum kabizdi. Kabizliga bagli reflusu vardi. Basi yuksekte olacak sekilde yatirin dedi dr. Ben reflu yatagi kullanmadim. Yastik koydum. Cok kalin degil beline kadar yastikta yatiyordu. Pamuk yastik. Cok sert degil cok yumusakta degil. Pamuk sonradan sonuyor yumusak durmuyor. Omuz hizasinda bizimki gibi olmayacak. Yada yataginin bas kismini yukselterek yatirabilirsin. Yataginin altina battaniye birsey koyarak. Nasil rahat ediyorsan . Belki kullanan vardir yardimci olur insallah .Arkadaşlar merhaba,
Özellikle tecrübeli annelere sormak istiyorum. Baby jem marka reflü yatağı kullanan var mı? Yatak sünger ve bebeğin yatacağı yüzü polyesterden yapılmış. İçime sinmiyor.
Bebeğin nasıl yatırılması lazım? Ahşap beşiğim var ancak içindeki yatak yumuşak. Yumuşak yatakta yatırmamak lazım diye biliyorum.
Yorum yaparsanız seviniriim
Oglum kabizdi. Kabizliga bagli reflusu vardi. Basi yuksekte olacak sekilde yatirin dedi dr. Ben reflu yatagi kullanmadim. Yastik koydum. Cok kalin degil beline kadar yastikta yatiyordu. Pamuk yastik. Cok sert degil cok yumusakta degil. Pamuk sonradan sonuyor yumusak durmuyor. Omuz hizasinda bizimki gibi olmayacak. Yada yataginin bas kismini yukselterek yatirabilirsin. Yataginin altina battaniye birsey koyarak. Nasil rahat ediyorsan . Belki kullanan vardir yardimci olur insallah .
Nasıl akıntıKizlar akintiniz varmi bende her tuvalette var