- 13 Ocak 2017
- 337
- 520
- 23
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
- #22.801
Ayy seninkiler de muhteşemm@Asiy2 cnm sana sözüm vardı çekip koyamadım bi türlü.. Takı yastığımız kapı süsümüz taçlarımız ve en sondaki terlik süsümüz ama terlikler gelmedi daha![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy seninkiler de muhteşemm@Asiy2 cnm sana sözüm vardı çekip koyamadım bi türlü.. Takı yastığımız kapı süsümüz taçlarımız ve en sondaki terlik süsümüz ama terlikler gelmedi daha![]()
İşte bende bu düşüncelerle hep mayıs diye hayal ettimmayıs ayların gülüdür
taze bir çiçek dalıdır
yüreğim ateş doludur
mayısta gönlüm delidir
çooook severim mayısı ben de önceden öyle derdim kızım olursa mayıs olsun diye. bahar gelir mayısta . yaşam uyanır. tabiat coşar. sanki yaşam neşeleniradıyla yaşaın kuzun . adı gibi olsun ömrü. bahar olsun bütün ömrü ve her yere baharı taşısın
Evet nisan eylül daha çok duyuyoruz bende mayıs hiç duymadımNisa'nı duymuştum ama mayısı ilk kez duydum adıyla sağlıkla yaşasın inşallah:)
Kanaman yok diymi cnmİyi geceler kızlar. 20 dk da 3 defa şiddetli sancım oluyor. Sancılarımı evde çekeceğim dedim doktoruma 8 saattir evdeyim. Şiddetli ağrılar ama sıklaşmadı o kadar. Açılmam oldukça nişan gibi akıntı geliyor sanırım
Benim doktorum da sancılarımı evde çekmemi söylediİyi geceler kızlar. 20 dk da 3 defa şiddetli sancım oluyor. Sancılarımı evde çekeceğim dedim doktoruma 8 saattir evdeyim. Şiddetli ağrılar ama sıklaşmadı o kadar. Açılmam oldukça nişan gibi akıntı geliyor sanırım
Yuva kurma durtusunun sadece hayvanlarda gorulmedigi (kedi kopeklerin dogum oncesi yerinde duramadiklari ordan oraya deli gibi kosturduklarini yazmis) insanlarda da dogum oncesi iclerinde hakim olamadiklari yuva hazirlama durtusunun basladigini yazmis.
Dogumun ne zaman baslayacagina dair guvenilir bi gosterge olmamakla beraber dogumun yaklasrigini gosterirmis. Dogum yaklastikca da guclenirmis.
Eger olurda disi kus durtunuz uyanacak olursa kendinizi perisan etmeyin o enerjiyi dogum ve bebeginie harcamak icin saklayin dior :)
Evet benim dogum eylul sonu gorunuyor bir surpriz olmazsa bakalim![]()
Sanırım @BenanAsiye Doğuma kadar kk ya girmeme kararı aldı. Yani umarım öyledir.
evet canım portbebeymıs adı. uyduruk bır şey ama olsun ya bu da boyle olsun dedım aldım.Elle taşıma çantası derken canım ? Bebeği elle taşımak için mi aldın portbebe gibi bir şey ? Anlamadım ben
hamilelik boyuncada küvet iyi değil zaten. kesinlikle oturulmamalı su gelınce ... benım doktorum hastanede duş aldırıyormus dogum öncesiCanım ben doktoruma sordum kanama olursa duşla falan vakit kaybetmeden gelirsin hastanede buluşuruz, ama suyun gelirse oturmadan ayakta duş alabilirsin dedi. Küvete girebilir miyim dedim hayır girme dedi.
Sabah nişan gelmişti akşama doğru bi daha oldu aynı şey. Öyle bi kanama var diyemem ama arada şeffaf ve hafif kanlı sümüksü bir salgı geliyor. Çok afedersiniz açık açık yazdım amaKanaman yok diymi cnm
bugun yakın biryerde pastanede oturalım bıraz dedık ben fena oldum evden cıktıgıma pişman oldum hastaneler uzak trafıkte kötu olurum ancak çok fenalasırsam gıderım yoksa en ıyısı evde kalmakŞeker nasıl ölçtürülür ben de bilmiyorum ama acile gitsen ölçerler bence. Benim evde şeker ölçme cihazı var. Şeker yüklemesi yaptırmadığım için evde takip ederim diye almıştım. O yüzden dışarıda ölçtürmedim.
Evet zaten büyük ihtimal gece gelirsin demişti. İnşallah açılmam oluyordur, böyle sancı çekip açıklık olmadan hastaneye gitmek de kötü. Bir de biraz uyuyabilsem keşke ama 20 dk da 3 defa yoklayınca uykuya dalamıyorumBenim doktorum da sancılarımı evde çekmemi söylediçook heycanlı doğum mu başladı acabaa
İşte bende bu düşüncelerle hep mayıs diye hayal ettimAynen böyle güzel duygular uyandırıyor bende de kendimi bildim bileli mayıs Çook teşekkür ederiz güzel dileklerin için Amiin hepimizin yavruları adıyla yaşasın
![]()
herhalde dünyalar güzeli olacak kızım öyle hissettim
ama dünyalar güzeliii
İyiyiz çok şükür.. şiddetli sarılık olan kızımla emişme rutini oturtmaya çalışıyoruz. Uykudan uyandırmaya çalışıyorum sürekli. Emmezse uyuyup kalıyor