- 9 Şubat 2011
- 656
- 292
- 303
- Konu Sahibi angel5angel
- #22.821
Hayırlı bayramlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim çok geçmiş olsun tez vakitte sağlıkla atlatın bu günleri inşallah. Rabbim mübarek günlerin hatırına güneşine şifa versin size de güç kuvvet. Hep birlikte duaya başlayalım ister misin tefriçiyeSelam kızlar bebeğim 3 gündür yoğun bakımda. Solunumuyla ilgili sorun çıktı. Şu tatil öyle kötü zamana denk geldi ki. Eko ve beyin ultrasonu istendi doktor tatilde. Başka hastanelerde de yok. Yarın taburcu olursa bir hastane var aklımızda orada çektirmeyi denicem. Ya da bayram sonrasına kalıcaz. Çok yıprandık artık. Hem bebeğim hem ben hem eşim.
Bende de ayni bazen sumuksu oluyorKizlar akintiniz varmi bende her tuvalette var
Canım Mayıs kulağa hoş geliyor ama başka bir kötü anlamı da var onu da değerlendirin bence. Kusura bakma içine sinen isimle ilgili böyle bir şey söylediğim içinİşte bende bu düşüncelerle hep mayıs diye hayal ettimAynen böyle güzel duygular uyandırıyor bende de kendimi bildim bileli mayıs Çook teşekkür ederiz güzel dileklerin için Amiin hepimizin yavruları adıyla yaşasın
![]()
Çok sağol canım. 10 günü birlikte geçirip sonra hastaneye yatırmak çok zor geldi. Benim tefriciye ile ilgili pek bir bilgim yok. O yüzden tek tek dualarınızı, alırsam sevinirim.Canım benim çok geçmiş olsun tez vakitte sağlıkla atlatın bu günleri inşallah. Rabbim mübarek günlerin hatırına güneşine şifa versin size de güç kuvvet. Hep birlikte duaya başlayalım ister misin tefriçiye
Çok çok geçmiş olsun canım miniğine.Selam kızlar bebeğim 3 gündür yoğun bakımda. Solunumuyla ilgili sorun çıktı. Şu tatil öyle kötü zamana denk geldi ki. Eko ve beyin ultrasonu istendi doktor tatilde. Başka hastanelerde de yok. Yarın taburcu olursa bir hastane var aklımızda orada çektirmeyi denicem. Ya da bayram sonrasına kalıcaz. Çok yıprandık artık. Hem bebeğim hem ben hem eşim.
Canım benim Allah şifa versin güneşine inşallah en yakın zamanda iyi olcak kendini üzmemeye çalış yavrun için bu zamanlarda geçecekSelam kızlar bebeğim 3 gündür yoğun bakımda. Solunumuyla ilgilic sorun çıktı. Şu tatil öyle kötü zamana denk geldi ki. Eko ve beyin ultrasonu istendi doktor tatilde. Başka hastanelerde de yok. Yarın taburcu olursa bir hastane var aklımızda orada çektirmeyi denicem. Ya da bayram sonrasına kalıcaz. Çok yıprandık artık. Hem bebeğim hem ben hem eşim.
çok geçmiş olsun canım umarım cabucak atlatır miniğinSelam kızlar bebeğim 3 gündür yoğun bakımda. Solunumuyla ilgili sorun çıktı. Şu tatil öyle kötü zamana denk geldi ki. Eko ve beyin ultrasonu istendi doktor tatilde. Başka hastanelerde de yok. Yarın taburcu olursa bir hastane var aklımızda orada çektirmeyi denicem. Ya da bayram sonrasına kalıcaz. Çok yıprandık artık. Hem bebeğim hem ben hem eşim.
İyi geceler kızlar. 20 dk da 3 defa şiddetli sancım oluyor. Sancılarımı evde çekeceğim dedim doktoruma 8 saattir evdeyim. Şiddetli ağrılar ama sıklaşmadı o kadar. Açılmam oldukça nişan gibi akıntı geliyor sanırım
İyiyiz çok şükür.. şiddetli sarılık olan kızımla emişme rutini oturtmaya çalışıyoruz. Uykudan uyandırmaya çalışıyorum sürekli. Emmezse uyuyup kalıyor![]()
Selam kızlar bebeğim 3 gündür yoğun bakımda. Solunumuyla ilgili sorun çıktı. Şu tatil öyle kötü zamana denk geldi ki. Eko ve beyin ultrasonu istendi doktor tatilde. Başka hastanelerde de yok. Yarın taburcu olursa bir hastane var aklımızda orada çektirmeyi denicem. Ya da bayram sonrasına kalıcaz. Çok yıprandık artık. Hem bebeğim hem ben hem eşim.
geçmiş olsun canımSelam kızlar bebeğim 3 gündür yoğun bakımda. Solunumuyla ilgili sorun çıktı. Şu tatil öyle kötü zamana denk geldi ki. Eko ve beyin ultrasonu istendi doktor tatilde. Başka hastanelerde de yok. Yarın taburcu olursa bir hastane var aklımızda orada çektirmeyi denicem. Ya da bayram sonrasına kalıcaz. Çok yıprandık artık. Hem bebeğim hem ben hem eşim.
Canım benim çok geçmiş olsun..insallsh güneşimiz en kısa zamanda iylesir.Selam kızlar bebeğim 3 gündür yoğun bakımda. Solunumuyla ilgili sorun çıktı. Şu tatil öyle kötü zamana denk geldi ki. Eko ve beyin ultrasonu istendi doktor tatilde. Başka hastanelerde de yok. Yarın taburcu olursa bir hastane var aklımızda orada çektirmeyi denicem. Ya da bayram sonrasına kalıcaz. Çok yıprandık artık. Hem bebeğim hem ben hem eşim.
Ben de yıkanabilir halı tercih ettim tozlandıkça at makineye yıkansın. Alerji yapma ihtimali azalıyor.Teşekkür ederizzBende çok çok beğeiyorum halısını bir de yıkanabilir olması muhteşem