• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Biz cok iyiyiz kavustuk kizimla 3430gr 52cm epidural sezryan oldum.
Sütüm de geldi cok şükür emdi uyuyo simdi.
En son 3gun once kontrolde 3300gr çıkmıştı.
Bizden bukadar mis kokulu pembis bi kizim oldu darısı basiniza kizlar
Ay canim ne guzel anlatmissin valla gozlerim doldu. Allah bize de nasip etsin. Hosgeldi eylul bebek. Gecmis olsun.

Selam kızlar bugun kontrolum vardı,hem alttan baktı hemde ultrasonla. Nst de bir tane sancım cıktı. 22 eylule sezeryana gun vermıstı hastane ama dr 22 eylulu beklemez dedı plesanta yaslanmaya baslamıs kreclenmeye,sanırım daha once gelıcek benım kız. 2,500 kg 47 cm. Gelısımı gayet iyi bıraz daha kg alır dedı dr. Dogum yapanların gozu aydın olsun,darısı bızlerın basına..

gözünaydın, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin işallah..

Selam kızlar bugun kontrolum vardı,hem alttan baktı hemde ultrasonla. Nst de bir tane sancım cıktı. 22 eylule sezeryana gun vermıstı hastane ama dr 22 eylulu beklemez dedı plesanta yaslanmaya baslamıs kreclenmeye,sanırım daha once gelıcek benım kız. 2,500 kg 47 cm. Gelısımı gayet iyi bıraz daha kg alır dedı dr. Dogum yapanların gozu aydın olsun,darısı bızlerın basına..
Gözün Aydın canım, sağlıklı olmasına çok sevindim. Az kaldı kavuşmanıza.. Sağlıkla kucağına al inşallah

oh çok iyi dogmadan 2.5 kiloyu bulmuş boyuda cok cok ıyı .. güle güle gelsin kuzun. biraz daha alır kilo en azındna 2.900 falan olur baksana haftasına göre gayte güzel kilosu. maasallah canım

kızlar bu sabah cok fena bulantıyla uyandım kendımı zor attım banyoya kustum . kusmak doğum belirtisi olabilir mi ?

kasılmaların cogaldı ama saymıyorum hala cok da sık değil gibi

Bizim gobegimiz de 6.gun dustu 8.gun yani dun ilk banyomuzu da oldukk cok sukur:halay:
T teacheer melinam melinam yelifyelifyelif yelifyelifyelif dogum yapan hanımlar göbek bagı dustuyse ne mutlu siZe hayırlı ugurlu olsun :) gobek bagı dusene kadar bez olarak göbek bagı oyuntulu bezni kullandınız yoksa normal 1 numara bezmi kullandınız? Göbek bagı oyuntulu kullandıysanız hangi markadan memnun kaldınız ve onlardan kaclı almak lazım? Ben direkt 1 bedenden baslayarak stok yaptım ama ayrıca göbek bagı oyuntulu bez almalı mıyız?

kızlar bu sabah cok fena bulantıyla uyandım kendımı zor attım banyoya kustum . kusmak doğum belirtisi olabilir mi ?

kasılmaların cogaldı ama saymıyorum hala cok da sık değil gibi
Canım gecmıs olsun. Valla bende dun arada mıdem bulantı kusucak gibi oldum sonra bi ishal basladı cok afedersiniz. Canım bi kek istemişti havuClu yapayım dedim. Üstü pişmişt ama cıkınca tadına bakıyım derkenn bıraz yedım ve anladımkı ıcı çiğ kalmıs yanı tam pişmemiş. Ondan bıraz yedım dıye mıdem mı bozuldu yoksa üsüttük mü anlamadan bilemedim. Bide bagırsak enfeksiyonu salgını var ondan da suphelenıyorum genelde ishal yapıo hamilelerin de cogu yasıyormus. Mide bulantısı bildiğim erken dogum belırtsıı degıl ama sanırım bunyemız zayıfladı dun aksam bayagı bi kotuydu benım ıcın de :(

Canım gozun aydın hayırlı ugurlu olsun pembiş prenses ❤️

ECE R44/04 : ECE( Avrupa Ekonomik Komisyonu )bir Avrupa Güvenlik Standardıdır,Avrupa’da tüm koltuk üreticileri ECE R 44/04 yada 44/03 standardına uymak zorundadır.

ana kucagı ve oto koltuklarında bu standarta bakacakmışız çunku bu guvenlık sertıfıkası
Canım kanz kraft gibi suan aklıma gelen bilindik markalardan alırsan zaten tum belgeleri oluyor. Acıklamalarından okuyarak ınternetten de alabılırsın genelde 0-6 yada 0-9 ay olarak yazar onu yenıdogan hastane cıkısı için alırsın. Yada en kotu hastaneden cıkacagın gun bıle gidip alınabılır ama zaman varken sipariş verirsen son gun stress ine bırakmamıs olursun. Benım anlasıdıgım bıldıgımız ana kucagı ve oto koltugu arasındakı tek fark bırı 9aya kadar diğeri ise 9aydan sonra birkac yasa gelene kadar kullanılıyor zaten görüntü olarak da biri diğerinin minyatürü. Onun dısında dümdüz perdelikle bebek yatagı gibi olan seyi kimse kullanamamıs oyuZden onu almayı dusunmuyorum. San bitek bebek arabası ve hastaneden cıkarken kullanılacak ana kucagını aldım. 9aydan sonra da ayına uygun bir buyuk boy oto koltuguna geceriz diyorum

Cok cok geCmis olsun cnm cok uzuldm allah tez zamanda sifa versin sizin icin kotu olmus devlet hastanelerindedr mi cekmiyolar
Yok canım çocuk hastanesindeydik biz. Ordaki Dr. İzinli. Üniversite hastanesine götürdük ordada kapalı. Salı gününe kaldı maalesef

• Beğen
Reactions: NGY
Gunesulas Gunesulas geçmiş olsun canm bizde küvözdeydik 2 gün eve gittik kontrole geldik tekrar çıkmış sarılık yine yattık hastaneye seni çok iyi anlıyorum çok yıpratıcı bir süreç.Neden yükseldiğini anlamıyoruz
Size de çok geçmiş olsun. Küçük mü doğmuştu bebeğin. Bizimkininde yüksek. Biraz düşer gibi oldu tekrar yükselmiş. Tedavi sınırının altında ama. Dr. Düşük doğum ağırlıklı olduğu için dedi

Back
X