- Konu Sahibi angel5angel
- #23.561
Oh maşallah canım seninki de iyi geçmiş, sevindim.Güzel haberlerle geldik yine masallah canım :) benim de kontrolum vardı biz dee 2930 kilo 50 cm olmusuzYine tabıkı yuzunu göremedik yüzünsırtıma donukte bebegımın artık umudu kestim dogumda görüşecegız kucuk hanımla :) artık her an gelebilir bebegım doktorum hastane cantasını arabanıza koyun, evde yalnız kalmayın yakınınızda birileri olsun, ist dısına uzak yerlere cıkmayın dedi. Hurma yemek dogumu tetıkler biz suan erken dogum acelesinde degılız onu yemeyelım simdilik konposto meyve suyu gibi devam edelim dedi. Suyumuz iyimiş ama yeryer kireclemeler görüyorum ki bu da doguma az kalan zamanda olusur bir tehlikesi yok sadece doguma az kaldıgının habercisi dedi. Takvim 3hafta sonrayı gösteriyor ama senin kız 3hafta durmaz yuZde doksan iki hafta içinde gelir dedi. Biz nezaman isterse haZırız artık beklıyoruz buyursun gelsin dedi :) nar de sancı cıkmadı hersey yolunda cok sukur bizden haberler boyle. Haftaya bugun catı muayenesi yapılacak insallah o da normal doguma yygun cıkarsa artık bebegı bekleyecegız. Kontrolu bugün olan herkesten güzel haberler gelir insallah
![]()
Bu saatten sonra artık heyecanla bekliyoruz minikleri :)