• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Çatı muayenesi olan 37 38 haftalarda arkadaşlar sorum size.. Ben kendimi hiç sıkmadm hatta doktorum tebrk etti işte böyle dedi sdce en sonda acıdı. Sonra nstte gittm cok agrm oldu, muayeneden dolayıdır çok normal dedi. Ama 4 saat geçti hala ağrı giriyo, çok şiddetli napsam bilemedm :( normalmidir acaba

Kizlar en zor lohusalk donemini ben geçiriyom galiba gormcem ve kizi hala evde annem ve kardesimde dogum içn gelmislerdi şimdide eşimn kuzeni bide cocugu gelms bi haftaligina evimz kücük cok zor geciyo ya :kızgın:
offff gerçektem zormuş canım insanlar neden böyle düşüncesiz ki :( Allah sabır versin sana

Canim mebbise baktim goremedim. Aldigim raporlar var sadece orda cok eski olanlar. Son bu rapor yok. Sen bir bakarmisin senin mebbise islenmis mi? Yada nerden bakabilirim
Canm izin islemlerinden mazaret iznine bakman gerekiyo.ben daha bugün verdim idareye benimkini islememisler.seninki islemislerse orda üstünü tıklayp dosyayı acinca bas.bitis tarihi belli olur.

Hastaneyi aradım doğumhaneyi, doktorum birazdan başka bir doğum için hastanede olucakmış ben bu saatte rahatsız etmek istemedim dedim onunla konusup arıycaklar beni

Çatı muayenesi olan 37 38 haftalarda arkadaşlar sorum size.. Ben kendimi hiç sıkmadm hatta doktorum tebrk etti işte böyle dedi sdce en sonda acıdı. Sonra nstte gittm cok agrm oldu, muayeneden dolayıdır çok normal dedi. Ama 4 saat geçti hala ağrı giriyo, çok şiddetli napsam bilemedm :KK43: normalmidir acaba
Canm dogum başlamış da olabilir.bence biraz daha bekle gecmezse bi nst çektir.haftan baya ileri zaten.hem bu haftalarda genelde 3 güne bir kontrol olur doktorun baya gec tarihe çağırmış.hayırlı kolay dogum dilerim canm.

keşke oyle bsy olsa gercektn ben diyemiyorm çunku eşmn bu konuda destegini goremedgm icn eşim ailesine cok fazla düşkün ne desem kavga oluyo o yuzdn susuyorm oncesinde de ailesini istemedigm icn iki aile arasinda kavga cikmisti yine aynu seyleri yasamak istemiym onlar bildigi halde gorumcemi yolladilar basima bende annemn destegyle sabretmeye calisiyorum
Canım tabi şartları bilemeyiz ama gerçekten katlanmak zorunda değilsin ya sanada yazık karşındakiler anlayışsıız gerçekten ama kuzen işiyle birlikte beni imkanı yok kimse tutamaz Dı heralde eşinde biraz seni düşünsn zaten yeni doğum yaptn Allah korusun sinirlenirn yıpranır

Çatı muayenesi olan 37 38 haftalarda arkadaşlar sorum size.. Ben kendimi hiç sıkmadm hatta doktorum tebrk etti işte böyle dedi sdce en sonda acıdı. Sonra nstte gittm cok agrm oldu, muayeneden dolayıdır çok normal dedi. Ama 4 saat geçti hala ağrı giriyo, çok şiddetli napsam bilemedm :KK43: normalmidir acaba
Muayaneden dolayı uyarılmış da olabilir canım dogum zamanında gelmiş olabilir hayırlısıyla kavuş bebişine inşallah

Canım haftan erken görünüyor kaçıncı haftada sın inşallah herşey yolunda gider ben spinal sezeryan oldum gayet memnun kalmıştm uyuşukluk gecince 8 9 saat kadar ağrılarım oldu tabi ama bebiş sağlıklı gelince herşey unutuluyor . Komposto biliyosn bayadır konuşuyoruz hastane de de sıvı çok tüket hem tuvalete çıkarsın gazın çıkar hemde sütün olur ayağa kalkmaya gelince kişiden kişiye değişir bence 3 gün falan hafif ağrılar oluyor sonra yavaş yavaş toparlanırsn bide yaşamadan anlamazsın cnm herşey akışına göre gelişir zaten
Sağol canım 37+2 olucam cumaya. zaten riskli gebeyim trigliseridim çok yüksek serklaj yapıldı ve serklaja kadr açıklığım var yaklasik 16 haftadir. O yüzden erken olucak daha çok riski göze almak istemedi dr bende çok bunaldim nerdeyse 9 aydır yatıyorum zor bi hamilelik dönemi oldu benim için. İnşallah kızımi sağ salim kucağıma alırım da tüm sıkıntıları unuturum.

Kızlar merhaba herkese, benim doğum ekimde gözüküyor ama büyük ihtimal bende Eylül annesi olacağım. İkizlere hamileyim Allah nasip ederse 1 kız 1 erkek evladım olacak. Ayrıca 6 yaşında 1 kızım var. Artık burayıda okumayı düşünüyorum en azından doğum yapanlardan fikirler alırız. Doğum yapanlar sağlıkla büyütsün inşAllah bebeklerini, bekleyenlere de hayırlı doğumlar

Biz mi çok cadı yız @Eccoomm mu çok sabırlı anlamadım ama onun yerine biz kovmaya gidicez yakında :)

Cok dogru soyledin cnm bnde cok sabirli uyumluyumdur ama bu kadari fazla yaaa cocuklarda var bide ya bn oglumun gurultusunu kaldramiyorum bazen ogln uykusuna yatsada rahatlasm die bekliyorum baskasininkine hic gelemem yaaa afakan basar hele lohusalik var bide

Kızlar bugün benimde kontrolüm vardı 3000 gram olmuş kızım cuma günü sezaryen olucam doktorum fakültede hoca öyle olunca bende fakültede doğum yapmak istedim
Ben çok tecrübesizim çevremde yakın zamanda doğum yapan olmadı ben spinal yada epidural istiyorum cuma sabah dr la konuşacakmişiz o zaman karar verilecekmis.
Sizin sezaryen için öncesinde sonrasında tavsiye edeceğiniz birseyler var mı neler yapsam daha çabuk ayağa kalkarim daha çabuk sütüm gelir tavsiyelerinizi bekliyorum
Canım hangi ildesin? Bende Ankara tıp fakültesinde doğum yapacağım.

Canım bende 37+5 de oldum çatı muaynesini hiç ağrım olmadı sonrasında. Doğumu tetiklemiş olabilir mi acaba. Birde 2 cm açılmam vardı demişsin

Canim masallah cok sevindim. Ben de Aydinli da oturuyorum hastanem pendikte bayrami atlattik cok sukur doktorum donmustur artik..normal dogum.istiyorum su ana kadar her sey normal.persembe cati kontrolum var. Ne guzel.dikissiz olmus darisi basima. Bebegin kilosu nasildi? Çünkü herkes dikissiz olmaz diyor da
Allahım bir nefeste kurtarsın inşallah. Gerçekten istiyorsanız yaparsınız İnanın kendinize. Evet zor bünün anlatılacak bir tarafı yok herkes zorluğunu farklı derecede yaşıyor kimse için kolay değil ama gerçekten o an var ya... Allah nasip eder de yaşarsanız inşallah anlayacaksınız beni. O mucizevi bir şey. Sanki o kadar zorluğu hiç çekmemişsiniz gibi, kuş kadar hafifliyorsunuz onun kokusu ve ılık teni size cenneti getiriyor sanki. Çok değişik... 3520 doğdu kızım, ıkınma kontrolü çok önemli bence dikiş için, doktorunuza güvenin. Doğumun son 6-7 dksında Ikın dediğinde ıkının sancı yokken ıkınıp kendinizi de bebeğinizi de boşuna yormayın, ben dikişimin olmayışını buna bağlıyorum ki annem de aynı şekilde. Allah yardımcınız olsun.

Benimde oyle cnm her iki saatte bir en fazla 30 cc cikiyor suan bir ogunde 50 cc iciyor nasil yetsin cocuga mamada veriyorum o yuzdrn sariligimiz gecti cok sukur azcik vucudunda var oda yavas yavas geciyor olurda sariligi gecmediyse ver mamayi gunah bebege hic vermemektense gene elimizden geldigince veriyoruz ya bunada sukur
Ben de bugün gittim kontrole göğüs ucum çok yara olmuş o yüzden silikon uç verdi ve bebeğin çok küçük tam olarak çekemiyor bol bol bu uçla emzir kalanı sağ Dedi bir de bizim de sarılığımız var hafif. 14 lerde çıktı 18-20 riskliymiş ve bebeğim sürekli uyuyor gözlerini zor açıyor sizin de böyle olmuş muydu. Artık bol bol emziriyorum kopsun artık napiyim :(

Hayırlısı olsun hakkımızda canım ultrasonda kıreclenmeleri görmus muydu doktorun ıkı hafta once? Benımkı sey dedi bide 39. Haftada halen bebegın gelmeye niyeti olmazsa zaten planlı sezeryanda yapılabılır yanı dogum ıcın cok uygun bi hafta demek oluyor,o zamandan itibaren hurmayla dogumu tetıkleyebılırsın. Hurma yemege o hafta baslayabılırsın dedi. Toparlandıgında sende hurmaya baslarsın olmazsa canım
Yok canım dememişti plesanta gayet iyi demiyti bir kontroldede suyumun cok iyi dlduğunu söyledi. Cumartesiye kadar doğum olmazsa cumarteşi ğörülürüz dedi hurma yiyorum buğün baya yürüyüş yaptık bakalım Rabbim nasıl yazdıysa öyle olucak. Önce suni deneyelim derse sanırım kabul etmem.

Dogru anladiysam ben tam 32+0da 4 agustosta aldim calisabilir raporu simdi 8 eylulde 37+0da calisamaz raporu alicam. Tam 5 hafta oluyor.
Canım ben mesela sadece 32 de çalışabilir raporu aldım o zamen bane bi daha rapor almayacağımı onu zaten sisteme işlediklerini söylediler bi daha doğum yaptığında vericez dediler

Valla bende çatı muayenesinden sonra hiç ağrı olmadı canım ama bazı kişilerde ağrı hatta kanama bile olabiliyormuş normal diyorlar

Özellikle böyle dönemlerde insanın ilgiye çok ihtiyacı oluyor.lohusalıktada aynı şekilde.yardıma ihtiyacın oluyor ama ilgide görmek istiyorsun.
Eğer yardımları dokunmazsa boşver.sende karşılığını verirsin.herkes ederi kadar.
Kendini hiçbişey için üzme
Yok canım üzülmüyorum ben gelince beni daha çok sinir ediyor zaten. Eşim laf söylemiş iyiki işe gitmedim kız evde yalnız aramadın bile demiş kv işte yanına gitcektim falan demiş eşimde gerek yok artık ben rapor aldım evdeyim yarında zaten kuzenı gelicek demiş. Lohusaykende çok ilgili gibi çıkıp gelicek ve Eminim boş değil misafirle gelicek o zamanda ben misafir getirmemesini söylücem

Back
X