• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
sanki benimde öyle olacak gibi hissediyrum
ne öneriyorsun canım yatıp dınlenmeye mı calısmalıyım sancılarıı takıp etmelıyım
Sancılarını takip et ama Doğum sancısı insanı zaten biraz daha şiddetli yokluyor. Aralık'ları ve şiddeti artmaya başladığında gidersin hemen hastaneye :)

Alıntıladm ama bozıldu kızlar hastaneden gelşyorım. Kanamam oluyor ama dr muayene ettiği için yine etti mesela yşine oldu. Sancı 10 dk 1 100 birim çıktı ama açılma 2 cm. Ben karnımın genelinde ağrı olacak.sanmstım. seyyav seyyav cnm enson senn sancıliarn olmstu kaç birimdi biliyomusun?
En son gittiğimizde sancım oldugu halde 40 tan yukarı çıkmadı canım ama bende hiç sancı yokkende 100 lerde çıktı hep. Bende açıklık olduğunu ama daha önemli bir açıklık olmadığını söyledi. Dikkat et sancın olursa hesapla

En son gittiğimizde sancım oldugu halde 40 tan yukarı çıkmadı canım ama bende hiç sancı yokkende 100 lerde çıktı hep. Bende açıklık olduğunu ama daha önemli bir açıklık olmadığını söyledi. Dikkat et sancın olursa hesapla

sancım dr muayenesnden beei var işte. En so 10 dk 1 dustu nst girdm 100 cktı, eve gonderdıler

bu gecede ayaktasın benım gıbı. benım dişimi agrısı kesılmıstı nerdeyse tekrarladı sanırım antıbıyotık yetmedı . ne yapsam bilemiyorum ki.. üst üste antıbıyotık kulanılır mı
Merak ettim seni bugün yazmadın hiç. Nasılsın? Sancılar durdu mu ? Kontrolün vardı ?

Güzel haberlerle geldik yine masallah canım :) benim de kontrolum vardı biz dee 2930 kilo 50 cm olmusuz ❤️ Yine tabıkı yuzunu göremedik yüzünsırtıma donukte bebegımın artık umudu kestim dogumda görüşecegız kucuk hanımla :) artık her an gelebilir bebegım doktorum hastane cantasını arabanıza koyun, evde yalnız kalmayın yakınınızda birileri olsun, ist dısına uzak yerlere cıkmayın dedi. Hurma yemek dogumu tetıkler biz suan erken dogum acelesinde degılız onu yemeyelım simdilik konposto meyve suyu gibi devam edelim dedi. Suyumuz iyimiş ama yeryer kireclemeler görüyorum ki bu da doguma az kalan zamanda olusur bir tehlikesi yok sadece doguma az kaldıgının habercisi dedi. Takvim 3hafta sonrayı gösteriyor ama senin kız 3hafta durmaz yuZde doksan iki hafta içinde gelir dedi. Biz nezaman isterse haZırız artık beklıyoruz buyursun gelsin dedi :) nar de sancı cıkmadı hersey yolunda cok sukur bizden haberler boyle. Haftaya bugun catı muayenesi yapılacak insallah o da normal doguma yygun cıkarsa artık bebegı bekleyecegız. Kontrolu bugün olan herkesten güzel haberler gelir insallah ❤️

kontrolden geldim ben de
nst de sancım cıkmadı. alttan açılmam yok. rahim agzı hala kalın . bebek başını ıyıce dayamamış ama bellı olmazmış. doktorum bellı olmaz ama hala 1 haftan olabilir dedi . ama bence yok. bence en cok 3-4 gunum var gıbı gelıyor.

şimdi yine karnım cok ağrıyor

Ben bu konuda çok araştırdım, her aşı değil ama içinde ağır metal olan aşıları, tetanosu ( her kestiğinde bi yerini yapıolar zaten) karma aşıları ( tek tek yaptırtacağım ) yaptırmayacağım. Hepatit b yi( ömür boyu koruyuculuğu olan bir aşı değil 3 doz yapılıyor, bebekler sarılık oluyor sonra neden cunku zayıflatılmıs sarılık mikrobu veriyorlar). Biz bir ilacı bir hamileyken almayıp her türlü ihmali değerlendirirken 1 yılda bi ton aşı yapılmasını doğru bulmuyorum.
hımmhaklısın galiba

ya eşimde ki de ne kafa anlamadm kimseye ses edemiyo bari kardesine bsy demiyn bari söylede eve misafir cagirmasn gidip kendisi yetmiyoms gibi eve kuzenini cagirdi o da oglunu alip gelmis bir hafta kalcakms
aaa saçmalığa bak. bu ne yüzsüzlük ama eşindeki de pasiflık bence sen gir devreye küsen küssün öyle sacmalık ı olur ya çeksin gitisnler derım ben

Kızlar doktorunuza söyleyin jel yazsın vajenden makat kısmına doğru kullanılan jeller var. Bir de komposto tükettiniz mi çok rahat yaparsınız. Ben de 3 gün oluyor Doğum yapalı sürekli böyle yapıyorum zaten sütüm çok yok sürekli sıvı tüketiyorum :KK43: 30 ml yi geçemiyorum sütte. Ne yapmam lazım ya. Kızım da sürekli emmek istiyor ama memeyi kavrayamıyor öyle hemen

Bende sezaryen doğum yaptığım için süt konusunda çok problem yaşadım. Sütü cogaltmanin yolu emzirmek o olmuyorsa sağmak. Benim kızım meme ucunu kavrayamadı ve sütüm yoktu emmek istemedi. Doktor hastanede mamaya başlattı, bu seferde biberona alıştı emmedi. Hep sagarak verdim başta. Şimdi de silikon meme ucu kullanarak emziriyorum. Çok şükür düzene girmeye başladı emmesi. Mamayı sadece geceleri veriyorum.

Kızlar benimde beklenen Doğum tarihi Perşembe günü bugün sabah nişan geldi gün boyu ara ara devam etti ağrılar başladı kontrole gittik bir parmak açıklık var dedi ve nst de hiç sancı çıkmadı nerdeyse Cuma sabahı yatış yapıcaz eğer bi değişiklik olmazsa ve kendi sancım gelmezse suni ile deneriz dedi. Hayırlısı artık. Bugünki alttan muayeneden sonra benimde lekelenme çoğaldı şimdi tuvalette daha çok gördüm. Allah hepimizin yardımcısı olsun :dua:

Back
X