• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Selam calısan anneler dogum ıznıne ayrılıp sut ıznını bırlestırecek olan var mı? Eger bırlestırıp kullanacaksanız kac gune tekabul edıyor yada nasıl hesaplanıyor ,bılgı verır mısınız?

amin canım. Annem hala tam iyileşemedi toparlamaya çalışıyor inşallah miniğim anneannesine moral olur da daha çabuk toparlar

Çok çok gecmıs olsun canım ılac gıbı gelır merak etme torun sevgısının onune hıc bısey gecemez bak nasıl toparlıcak kısa surede goreceksınız:)

Bu arada ayın sonunda doğum yapmakda kötü bişeymiş....Herkes doğuracak en son bizler doğuracağız...Neyse o kadar aylar haftalar geçirdik..Son 3 haftada geçer inşallah..Rabbim sağlık sıhhat versinde bekleyelim..Yarın kontrolümüz var bizimde bakalım nasıl haberlerle geleceğiz

Selam calısan anneler dogum ıznıne ayrılıp sut ıznını bırlestırecek olan var mı? Eger bırlestırıp kullanacaksanız kac gune tekabul edıyor yada nasıl hesaplanıyor ,bılgı verır mısınız?
Bende birleştirme yapmayı düşünüyorum..iş yoğunluğundan araştırma fırsatım olmadı..Bakınca sanada haber ederim canım

Bu arada ayın sonunda doğum yapmakda kötü bişeymiş....Herkes doğuracak en son bizler doğuracağız...Neyse o kadar aylar haftalar geçirdik..Son 3 haftada geçer inşallah..Rabbim sağlık sıhhat versinde bekleyelim..Yarın kontrolümüz var bizimde bakalım nasıl haberlerle geleceğiz

Evet canım ya hem korku hemde heyecan bastı bakalım bız nezaman dogurucaz ,en sona kalıcaz sanırım :) Hayırlısıyla kolay bır sekılde kucagımıza almayı nasıp etsın ıns:)

Evet canım ya hem korku hemde heyecan bastı bakalım bız nezaman dogurucaz ,en sona kalıcaz sanırım :) Hayırlısıyla kolay bır sekılde kucagımıza almayı nasıp etsın ıns:)

0 07mawish07 canım cok cok gecmıs olsun ınsallah saglıkla kolay bır sekılde kucagına alırsın bebısını guzel haberlerını alırız ınsallah ıkınızde.Allah yardımcınız olsun :)

Herkese huzurlu geceler arkadaşlar, habersiz bıraktım kusura bakmayın özellikle etiketleyen canlar:KK200:

Salı günü kan kültürü sonucumuz negatif çıktı ve leblebimizi teslim aldık:halay:

Hayatımız çok değişti, şükürler olsun Rabbime.. Nasıl sabah oluyor, nasıl gece oluyor anlamıyorum :) 30saniye popomu yere koyamıyorum..

Emzirme çalışmaları, süt sağmalar, alt değiştir, hoopp malzemeleri temizle, bi türlü uyanmayan leblebiyi uyandır, hop bidaha emzirme çalışmaları, süt sağmalar.......... Hep aynı şeyler dönüp dönüp tekrarlanıyor ve nasıl vakit geçiyor anlamak imkansız :confused: dikişlerim acıyor artık wcye gidememekten :)

Büyük kız bi taraftan iyice bunalımlarda, aman Allah'ımm.. Makul sınırlar içinde eşite yakın şartlarda ilgi alaka gösterme çabalarım var, "psikolojim bozoldooo" diyip duruyor zira kendisi :)

İnanılmaz yorgun, inanılmaz uykusuz, inanılmaz açım leblebi geldiğinden beri..
Ve hayatımda hiç olmadığım kadar mutluyum, hiç olmadığım kadar güçlüyüm:KK9: düz duvara tırmanabilirim şuan, aaaa ama bi dakka emzirme saati geliyo gene dimi? Sahi uyumak diye bişey de vardı dimi :)

Anlayacağınız benim balatalar yandı, çipim kaydı canım arkadaşlarım.. Kızımın yoğun bakımdaki günleri geldikçe aklıma, gram şikayetçi değilim bu halimden.. Rabbim evlatlarımızla sınamasın hiç birimizi:dua:

Ve dualarım sizinle, laf olsun diye demiyorum, gerçekten ediyorum..

Doğum yapanların tekrar gözü aydın, hala bekleyen arkadaşlar, sağlıkla kavuşun yavrularınıza innnnnşaAllaaahhh :KK200::KK200:

Sevgiyle kucaklıyorum hepinizi:KK68:
Ya sen nekadar tatlı biseysin ya masallah sana :) enerji doldum msjini okurken :)

Dogum sancılarını duzenlı hale gelmesını ayırt etmek kolay oluyormu yanı oncekı yalancı kasıkmalardan farklı oldugunu artık dogumun geldıgını hıssedıyor musun? Bı de sancı geldıgınde ne yapmak rahatlattı, dus alın sıcak suya oturun gıbı seyler soylenıyor onları yapmak ıstedın mı? Muhtemelen ıcgudusel davranacagız hıcbırsey planlayamıyorum suanda :KK43: ne guzel kı sen bu kısmı atlattın bebegın yanında hersey yolunda cok sukur kocaman bi masallah ❤️
Kesinlikle ayirt edersin cnm bmm , ozellikle en bariz fark yatsanda uzansanda ne yaparsan yao gevmiyor o buyuk tuvaletin varda cikamama gissi ve karnina dogru vuran ovsikinti hissi gecmiyor sanci gidince oda gecip biraz rahatliyorsun

D Deromm brnşm şirketim haftanın bir gününe toplamamıza iZin veriyor.bebek bir yaşına gelene kadar günlük 1,5saat süt iznimiz var. Eski işyerim süt izinlerini birleştirip toplu kullanmamıza izin veriyordu.o da 20 küsür güne denk geliyordu.

Back
X