• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar herkese iyi geceler.yarın öğlen 12 de doğuma giricem dualarınızı bekliyorum. Çok heyecanlı yimm.uyuyamıyorum bir türlü . Biz zor yollardan geçtik buraya gelene kadar. Rüya da gibiyim.. bu günleri gördük ya çok şükür ... umarım sağlıkla kucağıma da alırım.. Allah isteyen herkese yaşatsın..
Hayirli dogumlar canim, insallah kolay bi dogum olur:emir_bebek:

Saat basi uyandirip anne sutu veriyorum az da olsa ac kalmasin, sekeri dusmesin diye baska yapabilecgm birsey var mi tecrubeli anneler

Saat basi uyandirip anne sutu veriyorum az da olsa ac kalmasin, sekeri dusmesin diye baska yapabilecgm birsey var mi tecrubeli anneler
Kolları ve bacakları çıplakken, evin güneş alan bir yerinde guneslenmesini sağla 5-6 dk. Yalnız, pencere camından degil, cam açıkken giren güneş ışığında...
Dr olan abim ilk kizimda tavsiye etmisti.
Dilerim bir an önce geçer sariligi.

Kizlar bebegim sarilik ne yapmaliyim bugun 6 gunluk oldu melegim sabah tekrar acilde bakilacak degerine
Cnm gecmis olsun. Bizdede var sarilik. Bugun kandan bakildi. Pazartesi ciltten bakilacak. Surekli emzir. Uyanmazsa Uzerini soy. Yada once altini degistir agliyor uyaniyor. Ondan sonra dmzir. İki saati gecirme. Dr bana ginde 5 dega cisli bezi olmasi lazim dedi. Taburcu olduk ertesi gun. Cis epey saat yapmadi biberon mamasi verdim. Ertesi gun turunculuk vardi bezinde. Susuz kaldigi icinmis. Sariligi gecene kadar ve sivi kaybi gecene kadar gunde anne sutunden sonra uc kez mama veriyorum. Pztesi deger duserse sutume gore anne sutu vercem sadece. Sende bezine bak cid yapiyir mu. 2 saati gecirme emzirmek icin. Genelde sarilik oluyor bebeklerde

Canım emzirdikten sonra da sağıp kaşıkla ya da şırıngayla sütünü ver. Hala yetmiyorsa yine kaşık yada şırıngayla mama ver. Biz o şekilde atlattık

Kızlar bugünkü akıntım daha kıvamlı ve biraz koyu sarı, yesıle dönük bi renkte geliyor. Tuvalete gittikce farkediyorum normale göre bi değişik. Nişan boyle birsey değil dimi?
Canım nişan birden değil böyle zamanla da atılabilirmiş bi dr unla paylaşsan iyi olur

Kızlar herkese iyi geceler.yarın öğlen 12 de doğuma giricem dualarınızı bekliyorum. Çok heyecanlı yimm.uyuyamıyorum bir türlü . Biz zor yollardan geçtik buraya gelene kadar. Rüya da gibiyim.. bu günleri gördük ya çok şükür ... umarım sağlıkla kucağıma da alırım.. Allah isteyen herkese yaşatsın..
Amin Allah yardımcın olsun sağsağlim kavuşun inşallah

Doguma girecek arkadaslar . Allah yardimciniz olsun. Saglicakla bebeginizi kucaginiza alin. Emzik sorunu bizdede var. Memede devamli. Besige koyunca uyaniyor. Cok yorucu gece gunduz memede kalmasi. Emzik modelleri farkli farkli deniycem. Biberonu bile zor aldi. Sut gelince aliyor. Rahatta almiyor.

Günaydın kızlar. Haftası benden ileri hamişlere bişi danışmak istiyorum. Bu haftalarda bebek hareketleri biraz zayıflar mı yoksa korkmalı mıyım. Dünden beri daha zayıf sanki. Tabiki arada güçlü hareketleri de var ama eskisi gibi langır lungur degil. Yerimi darlandı acaba oğluşumun.

Back
X