• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Her an yazıcaksın diye bekliyorum doguma gitmeni her girmemde bi bakıyorum normal burdasın canım:))
Ay akşam çok heveslendik yarım saatte bir sancım oldu düzenliydi acısından zor yürüyordum ama sonra geçti:) doktor buğün açıklık var mı diye bakarken bu sefer Can'ımı acıttı o tıkaçı mi açtı acaba diye düşünerek belki pazartesi doğururum moduna girdim

bir kaç gundur cok yoruluyorum gıremedım.hala doguracak gıbı bır belırtım yok ama kaygılıyım. sancılarımda sıklaşma yok . ne olur bılmıyorum

en cıddı sıunum btn şiddetiyle tekrarlayan diş ağrum. antıbıyotık işe yaramıyor agrı kesici de almaak ıcın dırenıyorum
çoook geçmiş olsun canım. biliyosun benim de son ana kadar hiç belirtim yoktu pat diye aynı gün hepsi oldu ve doğum oldu. seninle yaklaşık aynı günlerde oldu inşallah senin de tez zamanda çoooook kolay doğumun olur canım

Merhaba arkadaşlar. Tek trk etiketliyemiyorum. Baya var çünkü. Merak etmişsiniz sormuşsunuz endişelenmişsiniz çok ama çok sağolun. Biz iyiyiz hamdolsun. Her şey yolunda. 37+3 ten yola devam ediyoruz .
Belki ilginç gelecek ama şöyle oldu bir ay önce eşimle kavga ettik. Kk ya ve nete çok girdiğimi bebeğe çok radyasyon gönderdiğimi söyledi.. baya kızdı ki böyle konularda bana hiç karışmaz.. en sonunda barıştık ettşk filan ama söz verdim. Bir ay hiç kk ya girmeyeceğime. Ve sonrasında kontrollü kullanacağıma. Hemen o an sözğ verdirdiği için haber edemedim. Hakkınızı helal edin.kaçak giröeyeceğimede söz verdiğim için gireöedim. Eğer bir şekilde girseydim eşim farlederdi. Çok büyük güven problemi olurdu.
Çok meraklardayım. Kimler doğurdu kimler bekliyor.
Giremediğim sürede hep dua ettşm. İnşallah hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Doğum yapanşara bebelerle keyifli zamanlar temenni ediyorum. Benim gibi bekleyenlerede sağlıklı doğumlar inş.
Çok özlemişim burayı:)
merak etmiştik canım haberini aldığımıza sevindik. doğum yapanları tabloya işledik.

Defalarca etiketleyip sormuşsunz, endişenlenmişsiniz,merak etmişsiniz.. çok ama çok duygulandım.. çok mahcubum.çok teşekkür ediyorum.. buranın çok farklı bir sıcaklığı var... ne desem kifayetsiz.
Tekrardan teşekkür ediyorum.
Biraz kendimden bahsedecek olursam
1)hazırlıklarım hala bitmedi. Hastanr çantamı bile daha koymadım bebeğin eşyalarını katlayıp dolabına yerleştirmedim desem hepiniz bana kızarsınız. Zamanı var zamanı var derken 37.hafta dolunca beni telaş aldı . Dğn bugğn yıkadım pakladım. Yarı n hepsini kuracağım.
2)deli gibi temizlik yapıyorum. Evin her yerini döküyorum. Eşim çıdırmak üzere ona dayaptırıyprum çünkü.
3)ina may gasgin in doğuma hazırlık rehberi kitabı geçti elime. Okuduğum en güzel kitap bu konuda. Dönüp dönüp okuyorum.keşke daha önce geçseymiş elime.
4)günlük rutin olarak yürüyüş, perine masajı, sıcak duş, biraz squat, biraz bacak açma hareketi, nefes egzersizleri ve aklıma geldikçe gevşeme yapmaya çalışıyorum. Bakalım nasıl etki edecek.

Benden haberler böyle. Umarıö her şey herkes için umduğundan daha güzel olur selam ediyorum.
Canim hosgeldin. Gercekten cok merak ettik seni. Neyseki iyi olman rahatlatti. Birden gidince olumsuz seyler düşünmeye başladım.

Merhaba arkadaşlar. Tek trk etiketliyemiyorum. Baya var çünkü. Merak etmişsiniz sormuşsunuz endişelenmişsiniz çok ama çok sağolun. Biz iyiyiz hamdolsun. Her şey yolunda. 37+3 ten yola devam ediyoruz .
Belki ilginç gelecek ama şöyle oldu bir ay önce eşimle kavga ettik. Kk ya ve nete çok girdiğimi bebeğe çok radyasyon gönderdiğimi söyledi.. baya kızdı ki böyle konularda bana hiç karışmaz.. en sonunda barıştık ettşk filan ama söz verdim. Bir ay hiç kk ya girmeyeceğime. Ve sonrasında kontrollü kullanacağıma. Hemen o an sözğ verdirdiği için haber edemedim. Hakkınızı helal edin.kaçak giröeyeceğimede söz verdiğim için gireöedim. Eğer bir şekilde girseydim eşim farlederdi. Çok büyük güven problemi olurdu.
Giremediğim sürede hep dua ettşm. İnşallah hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Doğum yapanşara bebelerle keyifli zamanlar temenni ediyorum. Benim gibi bekleyenlerede sağlıklı doğumlar inş.
Hosgeldin canim sevindim bi sknti olmamasina :) gercekten bi aile gibi olduk burda. Birbiirmizi herturlu merak edip uzuntusunde uzulup sevincinde seviniyoruz :)

Ay akşam çok heveslendik yarım saatte bir sancım oldu düzenliydi acısından zor yürüyordum ama sonra geçti:) doktor buğün açıklık var mı diye bakarken bu sefer Can'ımı acıttı o tıkaçı mi açtı acaba diye düşünerek belki pazartesi doğururum moduna girdim
Strestende ağrılar gider tabi zamanı geldiğinde kimse tutamaz gününü kendi belirliyor bebiş inşallah en yakın zamanda kavuşursun beklemek çok zor artık

. İyisin ya gerisi önemli değil canım hoşgeldin tekrar :)

Valla cok merak ettik canım iyi olmanıza da cok sevındım. Ilk sayfada tablo var bak dogum yapanların bılgıleri var :)

Günüm dolmak üzere ama dogurmayacak gibiyim endişeleniyorum artık ne yapsam acaba?
Aynen yusufseyma sen ve ben arka arkaya gunlerimiz. Her gece uyurken sabah sancilarim olsun diye uyuyorum her lavaboya gittiğimde nişan gelmismidir diye bakıyorum yok yok. Sadece agrilarim var kemiklerim kırılıyor.

Sarılık olmaması ıcın emzırmek lAzım dıye bılıyorum emıyor mu bebegın ? Bır de sarılık olan bebege florasan beyaz ısıgından tutuyorlardı doktorun ozellıkle soyle yapmanız lazım dıye bır yonlendırme hapmıs mıydı canım
Malesef doktora gittigimizde deger 13 tu doktor onemsemedi cumartesi tekrarlayin dedi testi ve deger 15 e cikmis bugunde pazar ve hicbiryerde cocuk doktoru yok ve caresizce evde isigin altina koyup, biberonla sut veriyorum cocuk uyanmiyor bile. Ne yapacagm bilmiyorum cok caresizim

Kizlar napicam ben bu sariligi iki goz iki cesme agliyorum bir yandan. Bir yandan cocugu uyandirip zorla saat basi biberonla sut vermeye calisiyorum. Isik acik tutuyoruz dun deger 15 e cikmisti ve gece boyunca kizkardesimle nobetlese besledik bebegimi bugun 5 dk gunese koyduk. Baska ne yapabilirim cok caresizim

Malesef doktora gittigimizde deger 13 tu doktor onemsemedi cumartesi tekrarlayin dedi testi ve deger 15 e cikmis bugunde pazar ve hicbiryerde cocuk doktoru yok ve caresizce evde isigin altina koyup, biberonla sut veriyorum cocuk uyanmiyor bile. Ne yapacagm bilmiyorum cok caresizim
canım cocuk doktoruna ulasamazmısın sonucta pazar da olsa yardımcı olmaları gerekmez mı? Nerde oturuyordun sen yıne sut vermene devam et. Bebegın altını soyarsan uyanırmıs o sekılde sut verebılırsınız demıstı ayse oner. Hafıfce yuzunu yıkayabılırsın elınle sabahları uyanması ıcın de demıstı. Bı dene ıstersen

Kızlar alt kasıklarınıza bıcak gıbı keskın bı agrı gırdıgı oluyormu? Benım boyle adet olacakmısım gıbı oluyor normalde adet zamanında soguk ter atmalar kasık agrıları cekıyordum. Dungece 3 gıbı kasıgımda cok guclu keskın bı sancıyla uyandım. Bıcak batırdılar sankı 8-10sn surdu bı bukadar daha surse gozumden yas gelırdı acıdan. Sonra soguk ter atmaya basladım oyle uyumusum boyle bırsey yasayan varmı

Mesajları hiç
minikhikayem minikhikayem de çatı kontrolünden sonra lekelenme ve ağrı olmuştu diye hatırlıyorum. Ama onun ağrısı çok fazlaydı galiba ve ertesi sabah Doğuma gitti canım. Hazırlıklı ol, ağrılarını takip et bence

seyyav seyyav o lekelenmeler sümüksü jelle karısmaya baslamıstı bnm
canım gözün aydın gule gule buyut bebegını.
ben bır kac gundur gıremıyorum buraya suyun gelmedıyse nasıl anladın dogumun geldıgını pekı
?

ağrıya dayanamadım 10 dk da.bir şiddetli ağrı girdi adet gibi cnm o ağrı gelirse mutlaka anlarsın

Kızlar okuyamıyorum ama aklım sizde hep, bebeğine kavuşanlar varsa tebrik ederim bekleyenler de vaktiyle kavuşur inşallah.

Kızımla 5. Günümüz alışmaya çalışıyruz. 5 dikişim vardı, henüz düşmediler. Ama bugün ilk kez daha rahat oturup kalkıyorum. Kanamam da bayağı azaldı. Hemoroidler fena ama :( Kesinlikle kabız olmak yok dedi doktor. Ekmek yemiyorum gibi bişey. Bol bol su içiyorum 5 litreyi geçiyordur. Taze meyve bol bol. Bir de Maltana malt içeceği aldım süt için Migrosta buldum, tavsiye ederim. Bir de avent in göğüs kalkanını iyi ki almışım mutlaka almalısınız emziren anne kurtarıcısı bence.
Doğumda ağrı kesici almamıştım, bu beni daha da yordu bugün anca tam anlamıyla kafam net. Kilom da 92 ile doğuma girmiştim 3 kilo gitmiş sadece. Doğum kilomun 5i kaldı yani, büyük wc ye dün ilk kez çıktım karnım bayağı farketti indi. Aklıma gelenler bunlar, boşluk bulmuşken yazayım dedim.. Herkesi öptüm ;)

Kızlar alt kasıklarınıza bıcak gıbı keskın bı agrı gırdıgı oluyormu? Benım boyle adet olacakmısım gıbı oluyor normalde adet zamanında soguk ter atmalar kasık agrıları cekıyordum. Dungece 3 gıbı kasıgımda cok guclu keskın bı sancıyla uyandım. Bıcak batırdılar sankı 8-10sn surdu bı bukadar daha surse gozumden yas gelırdı acıdan. Sonra soguk ter atmaya basladım oyle uyumusum boyle bırsey yasayan varmı
Aynı ağrı ben de de oldu canım ama bir daha tekrarlamadı çok keskin bir ağrıydı yatağa yatarken kaşıklarıma giriyor keskin ağrılar hareket etmeden bir kaç dakika durunca gidiyor

Ah cnim dün tıpkı anlattığını yaşadım. Gecede 1 kere daha oldu. Resmen adet günümden bi an yasadim sanki. O soguk ter tarifsizdi.

Back
X